Theas matrutiner

När hon vaknar runt 9-10 får hon mellan 150-180 ml ersättning.

Runt 13-14 får hon en halv burk puré eller gröt,
samt några teskedar fruktpuré och ibland fruktdryck.

Vid 16-17 får hon samma sak som innan.

Vid 19-20 får hon antingen ersättning eller gröt.

Innan läggdags vid 22-tiden får hon 150-180 ml ersättning.

Nu under semestern har vi inte haft stenhårda mattider och vi har
det inte annars heller men det är ungefär vid dom här tiderna som
hon brukar äta,kan skilja nån halvtimme här och var .....




Kommentarer
Anonym

Lagar du inte Theas mat själv ? Det är ju ganska enkelt ( mycket mer ekonomiskt än att köpa burkar) att koka potatis och ex morötter och riva banan ,äpple eller annan frukt Om jag inte missminner mig så var det din plan att själv laga hennes mat, men det är väl som med din plan på "nytt liv" (att minska i vikt) det blir inget av med det!

2011-08-03 @ 09:05:40
rebecca

Haha. Jo, jag ska göra theas mat själv men nu när vi är på semester är det smidigare att köpa burkar, den mat jag ska göra själv tänkte jag frysa in. Och jag ska börja ett nytt liv, ska börja träna och simma ett par dagar i veckan.

2011-08-03 @ 09:39:15
Empy

Fattar inte varför folk ska vara så intresseade av beccas vikt, den utgör inte vem hon är.. Verkar som att folk inte har något liv, och måste enbart klaga på allt becca gör, man kanske/BÖR ransaka sig själv innan man ger sig på andra!!!



Becca, du gör ett kanon bra jobb med thea, låt dig inte påverkas av folk som inte ens känner dig, dom har inget liv och därför ska dom leva på att försöka göra andra olyckliga ! Patetiskt..

2011-08-03 @ 16:55:45 | http://metrobloggen.se/Empiis
Rebecca

Jag förstår inte heller,empy :( men antar att folk inte har nåt vettigare för sig .... vem vet, jag kanske älskar att va fet och jag kanske trivs som jag är ^^

2011-08-03 @ 19:46:39
Felicia

Alltså... vad har Theas mat och matrutiner och Rebeccas nya liv med varandra att göra? Burkmaten man köper är gjorda på jätte bra ingredienser och utan tillsatser. Självklart kostar det ett par kronor mer än om man gör egen men har man råd och inte kan eller helt enkelt inte vill göra egen mat kan man ge sina barn burkmat med gott samvete - som faktiskt de flesta gör.

2011-08-03 @ 20:43:08 | http://bebispag.blogspot.com
Empy

det mesta handlar om avensjuka, så är det bara.. Vi människor har bara ett extremt konstigt sätt att visa det på, alltså, vi måste trycka ner varandra.. Men sträck på dig istället, för du gör ett jävla bra jobb med Thea! :)

2011-08-03 @ 23:05:02 | http://metrobloggen.se/Empiis
Anonym

Vikt eller mat är inte det intressanta utan hur man når sina mål!Har man skrivit att man ska börja ett nytt liv med träning och bra mat för att gå ned i vikt då B har varit mycket missnöjd med sitt liv och vikt och visar intresse för hur det går är man då elak ?

Du kan ju ändrat dig angående din vikt så du kanske som du skriver B att du vill vara fet och därmed riskera att dö i förtid! Minska dina chanser till arbete och inte orka springa efter Thea när hon blir större och vill leka/springa

Thea har nu en bra mamma men hue ska hon orka när Thea blir 2-3 år?

2011-08-04 @ 08:38:47
Rebecca

Haha, tro mig, jag har INTE ändrat mig angående att jag vill gå ner i vikt .... jag vantivs verkligen me mig själv som det är just nu och jag tänker kämpa för att få tillbaka min gamla kropp eller iallafall komma i närheten av min gamla kropp!

2011-08-04 @ 10:35:36
viola Claesson

men du anonym... det fösrta man tänker när man läste ditt inlägg var då inte ett vänligt intresse av hur det går med B planer, utan första känslan var snarare att du ville vara elak och såra.



OM man är intresserrad brukar man ju på ett normalt sätt fråga och inte skriva så som du gjorde.



Sen håller jag med övriga att de vanligaste e väl att man köper burk mat och det är helt ok!



du B tycker du gör ett bra jobb skit i alla puckon!



kram på dig

2011-08-04 @ 15:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!