Födelsedag och långpromenad

Jaha, igår blev man 26, börjar känna mig riktigt gammal nu och 30-årskrisen smyger sig sakta fram :P Älsklingen gav mig på frukost på sängen så jag och Thea åt där och hade det jätte mysigt :) jag fick mina älskade franklin-myskläder i födelsedagspresent av älsklingen, dock va byxorna för små så dom ska jag byta men tröjan va jätte bra :D blev så glad. 
 
 
Jag gick upp och duschade och gjorde mig ordning och vid halv 1 kom As lillasyster förbi på fika och det va jätte trevligt :) sen tog jag och Thea bussen till älvsjö och därifrån pendeln till flempan medan älsklingen åkte in till stan. Jag och Thea promenerade upp till maria och vi pratade en stund innan jag va tvungen att stressa ner till huddinge innan apoteket stängde och hämta ut min medicin :) åkte hem och gjorde mig ordning inför kvällen och väntade på A. 
 
 
Kvällen grusades lite av att jag blev lite ledsen på A men sen ordnade det upp sig och vi hade en jätte mysig kväll :) vi gick ner till nygammalt och käkade, satt ute i solen och bara njöt. Sen tog vi en rejäl promenad till västertorp,  förbi åsen och tillbaka hem, va ute i säkert 1,5-2 timmar :D vi kom hem och slappade och vid halv 1 gick vi och lade oss :) 
 
Imorse väcktes man av ett pucko till ex som va helt rabiat.  Herregud!  Han kom och dumpade av massa saker utanför porten och jag bad A om hjälp men det fick man ju inte, han menade på att det inte är hans saker.  Jag blev jätte ledsen för jag bad ju inte om att Patrik skulle dumpa allt här, det ska ju upp till min moster men A tycker att allt är mitt fel och han va skitsur för att sakerna är här.  Jag gör mitt bästa för att få allt att gå ihop och fixa det mesta på egen hand men han menar på att jag inte är självständig för att jag ber om hjälp.  Jag kan inte fixa allt själv.  Han verkar verkligen inte förstå min situation och att jag verkligen försöker ordna upp mitt liv. Jag har det jobbigt nog som det är och jag skulle verkligen behöva hans stöd. 
 
Jessica kom hit och så gjorde jag mig ordning och vi drog in till stan.  Gick från centralen,  ut på djurgårn, runt där, ut på waldermarsudde, och sen tog vi båten från grönan och tunnelbanan hem :) jag fixade middag och så käkade vi och sen åkte hon hem.  Jag ska väl hoppa in i en dusch och invänta älsklingen.  
 
 
Ha det bra :) 
  
 
 
 
 



Mysig fredag me bästa sällskapet

Nähä, inget jobb idag heller blev det :( sov 2 timmar inatt och vaknade me ont imorse. Vill bara må bra nu! När älsklingen åkt till jobbet så åt jag frukost och sen satte jag på en film men somnade och sov i drygt 2 timmar.
 
Jag mötte upp jessica vid tunnelbanan vid 1 och så gick vi och köpte lite picknick innan vi tog en promenad till personnebadet. Vi åt, pratade och solade :) fick endel färg, tackar pappa för att jag ärvde hans pigment :) vid halv 4 rörde vi oss hemåt :) slappade lite och sen kom A hem, han duschade och så åkte vi till coop och storhandlade, va verkligen tomt här hemma. Han lämnade av mig i västertorp där jag hämtade upp prinsessan och så åkte vi hem.  A skulle precis åka iväg och flyga när vi kom.  Jag och Thea började me maten och hon va så duktig och hjälpte mig och sen åt vi ute på balkongen,  det tyckte Thea va en riktig höjdare :) vi såg sommarens första luftballonger och Thea va jätte fascinerad och sa hela tiden " oj vilka stora ballonger,  jag vill också flyga". Haha. Min älskade tokiga unge.  Jag duschade henne och tvättade håret och klippte naglarna och sen borstade vi tänderna och så lade jag henne vid 9 och hon skulle hålla mig i handen hela tiden tills hon somnade, mitt lilla hjärta.  Vid halv 10 hade hon somnat så jag tog en dusch och sen satte jag mig i soffan och vid halv 11 kom älsklingen hem. 
 
 
Jag är lite deppig ikväll :( igår sa A att han tyckte att det va skittråkigt att umgås me mig och han verkar känna sig tvingad att umgås me mig imorrn när jag fyller år :( är jag verkligen så tråkig att va me? Jag är ju inte den som bara vill sitta hemma utan jag vill ju gärna vara ute och göra saker och jag följer gärna me A när han åker iväg.  Vet inte va jag gör för fel  men jag blev otroligt ledsen när han sa så. Han vill vara me mig, han tycker om mig men han vill inte umgås me mig :/ låter ju verkligen toppen :( 
 
Nä, nu ska jag gå och lägga mig iallafall :) god natt på er :) 
  



Ont, det gör ont :(

Har varit okej i 2 dagar nu, har kunnat levt som en normal människa utan smärta och jisses, vilken befrielse! :) det har varit underbart. Har varit hemma från jobbet sen i onsdags och planen va att jobba idag eftersom att jag inte hade ont men jag har ont nu, har sovit drygt 3 timmar inatt och vaknade med feber imorse så blir hemma idag också :( åhhhh, jag hatar att va borta från jobbet!!!!! Vill bara bli "frisk" nu! 
 
Igår hade jag en av mina bästa dagar på länge, hela den här veckan har generellt varit bra :) jag har varit gladare och mått bättre psykiskt och bara varit lycklig.  
 
Jag började iallafall dagen me ett besök på vårdcentralen,  lämnade urinprov som jag får svar på på måndag.  Åkte hem och käkade frukost och så drog jag till gymmet och jävlar va skönt det va att va tillbaka :) har verkligen saknat träningen så nåt otroligt. Nu vill jag verkligen träna utan fler avbrott. Jag tror att jag går fullt ut på en gång och tränar typ 5 dagar i vecka i nån/några veckor och sen orkar jag inte fortsätta. Nu tänkte jag försöka gymma 2 dagar, simma 1 dag och börja me mina kvällspromenader varje kväll igen.  Vågade ställa mig på vågen och blev riktigt förvånad över resultatet, har gått ner 1 kg istället för att ha gått upp ett par kg som jag va helt tvärsäker på :)
 
Mötte  upp jessica vid telefonplan efteråt och så gick vi hem till mig.  Jag duschade och gjorde mig ordning och det va feststämning :D vi lyssnade på musik och humöret va på topp :D vi drog till tumba tattoo och jag bokade tid för min efterlängtade tatuering :D den 29e kl 15 ligger jag under nålen och älsklingen följer me som stöd fast han lär bara sitta och skratta för är det nåt han tycker är roligt så är det att se mig plågas :P haha. Snäll pojkvän jag har va ;) men jag längtar så otroligt mycket nu.
 
 
Efter det så drog vi in till söder en sväng och sen åkte vi till gamla stan och satt vid kajen och åt glass och så tog vi en promenad till t-centralen innan vi skildes åt. Kom hem vid halv 7 och då låg jag och älsklingen i sängen och bara mös :D mådde så otroligt bra då. Han ska visst sälja camaron nästa vecka och en del av mig känner att det är pga mig :( så jo, jag har lite dåligt samvete. Han tog en dusch och så avslutade vi kvällen nere på indiska.  Vi åt, drack en öl och cider och bara pratade :) jag hade en jätte trevlig kväll me min fina och underbara älskling. 
 
 
Vi hörs nog senare i helgen :) 



Bra start på veckan :D

Gårdagen va så mysig och perfekt på alla sätt och vis och jag mådde
så bra och va så lycklig. Jag kände mig komplett och fulländad igen,
det är bara när jag får ha mina två hjärtan i mitt liv samtidigt som jag
är fullständigt lycklig och kan leva i nuet och inte oroa mig. Jag önskar
att jag fick känna så oftare men större delen av tiden är Thea inte hos
mig och hon fattas mig verkligen när hon är hos P, klart att jag mår
dåligt då. Men uppenbarligen ska jag skita i min dotter, låtsas som
om hon inte finns och vara glad och lycklig jämt och ständigt ändå. 
Sorry men jag kan inte skita i min dotter, hon finns jämt i mina tankar.
 
Först jobbade jag hela dagen och på jobbet va det okej. Va på min
avdelning på förmiddagen, på en storbarnsavdelning över lunch
och på en annan storbarnsavdelning resten av dagen och jag har
insett att jag hör hemma på en småbarnsavdelning eller en syskon-
avdelning. För ett år sen vantrivdes jag på småbarnsavdelningen
och nu klarar jag knappt av att va på en storbarnsavdelning. Rätt
konstigt egentligen. 
 
Åkte till västertorp och hämtade min älskade prinsessa :D vi åkte hem
och va väl hemma runt kvart i 6. Thea som är värsta Ipad-nörden när
hon är här ville genast sätta sig och spela och kolla på film så då fick
hon göra det :) älsklingens mamma och lillasyster kom och våldgästade
oss och det va jätte trevligt :) vi åt middag, jag duschade Thea och sen
fick älsklingens lillasyster borsta hennes hår och göra en fläta :) Thea
skötte sig exemplariskt hela kvällen och både jag och A vart riktigt
imponerade av henne. Men jag tror att det är för att hon känner sig van
här nu, hemma vill jag inte påstå att hon känner sig men ju mer hon är här
desto tryggare blir hon och därmed mer harmonisk och lugn. Och det märks
så tydligt om man jämför nu mot för bara 1 mån sen. Hon vet va som gäller,
hon får inga extrema utbrott längre så fort man säger till henne, hon lyssnar
relativt bra (det blir bättre och bättre) och hon är bara lugnare. För mig som
mamma är det verkligen en enorm lättnad. Önskar bara att jag fick ha henne
oftare, kanske 1 natt extra varannan vecka. Jag vill verkligen inte att hon ska
va ett känsligt ämne, att jag måste böna och be och bara bemötas av suckar
och sura miner, det tar på mig, det är verkligen jobbigt. Hon är mitt allt men
det skiter visst somliga i. Jag blir bara så less på min situation! 
 
 
Hur som helst, gårdagskvällen va perfekt. Vi fikade och så gjorde jag ordning
en "koja" till thea på sovrumsgolvet där hon skulle sova och gick och lade sig
där och en halvtimme senare hade hon somnat :) hjärtats mamma och lillasyster
åkte hem vid 22 och då gick vi och lade oss. 
 
Dock hade jag verkligen problem me mitt besvär inatt så jag låg vaken i över 2.5
timme och sen gick jag och lade mig på soffan medan mina två underbara älsklingar 
låg i sovrummet och snarkade vidare. Som tur är har jag ringt vårdcentralen nu och
på torsdag ska jag dit och sen hoppas jag att jag får en remiss till huddinge sjukhus
rätt omgående också :) vill bara kunna leva normalt igen. 
 
 Imorse vaknade Thea vid 7 och då låg vi i soffan och tittade på barnprogram och hon åt frukost och så hoppade jag in i duschen och gjorde mig ordning.  Planen va att åka till kristallparken innan lunch och sen åka lite tunnelbana på eftermiddagen men jag vart så trött så jag slumrade till på soffan en stund och sen åt jag och Thea lunch och så försökte jag få henne att sova fram till halv 2 men gav då upp och vid halv 3 åkte vi till kristallparken. Hade tagit me lite mellis också :) vi hade en jätte mysig stund där,  thea sprang omkring och lekte massor och klättrade och åkte rutschkana :) 
 
 
P kom och hämtade henne vid kvart över 4 och jag hade sett fram emot att få umgås lite me älsklingen men han ska va i stan hela kvällen så jag kommer inte få umgås me honom förrän på lördag :( både han och jag är inbokade varje kväll tills dess. Jaja, shit happens :P vet att ni tänker att jag är jätte larvig,  vi bor för fan ihop och ses ändå en snabbis varje dag. Ja, jag vet det. Det är väl jag som är larvig,  som vanligt.  
 
Vet inte riktig hur jag ska spendera min kväll.  Håller på och tvättar nu och sen ska jag väl hänga tvätt och så tror jag att jag går till coop och löser in min bingolottvinst och köper nån middag. Kommer nog ta en dusch och sen glo på nån film :) 
 
Adjöss me er ..    



Rätt okej helg :D

I Fredags va jag riktigt trött när jag kom hem från jobbet,  ville bara ha en lugn hemmakväll men då hade älsklingen bjudit över sin kusin och hans kompis.  Dom skulle gå ner till indiska och käka och sen hit och dricka öl. Va inte så jätte sugen på den idén men kände att jag inte har några rättigheter att säga att nej, men du får inte bjuda hit dina vänner så jag sa inget, orkar inte diskutera det i onödan :) man får ställa upp för varann när man bor ihop helt enkelt.  Grabbarna kom hit och vi drack lite innan dom gick och käkade. As kusin ville få me mig men jag kände att A behövde en stund utan mig och jag va trött.  När dom gick så hoppade jag in i duschen och piggnade till. Satte på musik och drack lite innan dom kom tillbaka och sen va festen igång :P eller halvt iallafall :P haha. Men vi hade kul och det är huvudsaken. Ångrar inte alls att älsklingen hade bjudit över dom :D  Avrundade kvällen redan vid 11. 
 
Igår morse mådde man ju som man förtjänade, trött och sliten :) jag och hjärtat gick upp vid 10 och sen låg vi i soffan och slappade. Vi duschade och så gick vi och lade oss igen och sov ytterligare några timmar.  Vid 18-tiden så åkte vi till coop och handlade och sen åkte vi hem och fixade middag och så gjorde jag mig ordning.  Vi mötte upp älsklingens kusin och hans kompis i sickla vid kvart över 9 och så gick vi på bio och såg bad neighbours,  den va faktiskt riktigt bra :) sen fick man ju lite ögonorgasm också ;) hihi.  Vi kom hem vid halv 12 och somnade väl vid halv 1.
 
Idag har vi varit och firat hjärtats farmor,  det va kul att träffa släkten på hans pappa sida också :) vi åkte och handlade och så gjorde vi middag och slappade ett tag i soffan innan vi tog en härlig promenad till coop och köpte några bingolotter,  vann 100 kr :)  tredje gången som jag vinner nu medan älsklingen inte har vunnit en enda gång :P tror han är lite bitter på mig för det :P 
 
Och jag har bestämt mig för att göra mitt liv lite lättare, jag är så trött på att alltid oroa mig och må dåligt inför framtiden,  att för det mesta va på dåligt humör osv osv. Jag vill verkligen bli mer positiv och leva i nuet och det ska jag verkligen försöka göra hädanefter :) men även om jag har den inställningen så är det svårare att leva efter :( skulle egentligen behöva kolla upp mitt preventivmedel då jag är 99% säker på att mina extrema humörsvängningar beror på dom. Men jag trivs verkligen bra me dom annars. 
 
Ha en bra söndag på er :) 
 
 
 
 
 



5 mån med A och premiäråk :)

Herregud va det va skönt att få sova ut imorse,  gick upp strax efter att älsklingen hade åkt till jobbet och åt lite frukost och sen gick jag och lade mig igen och sov till 10 och sen låg jag och drog mig i ytterligare en halvtimme och efter det va jag en ny människa. 
 
Satte igång en diskmaskin och en tvättmaskin och började städa lite :) kom på att jag och A varit tillsammans i 5 mån idag så jag ville göra nåt för hans skull.  Vid halv 5 åkte jag till fruängen för att handla lite och så gick jag in på systemet. Vart på så otroligt bra humör när jag kom hem. Jag lagade mat, lyssnade på musik och tog både 1 och 2 cider.  Kände mig på riktigt festhumör. Älsklingen kom hem och han blev glad när jag för en gångs skull va på bra humör :) det kändes jätte bra att jag kan göra honom glad emellanåt. Vi åt och sen ville A till stan för att hämta öl. När vi kom ner till garaget såg jag att han har tagit fram sin lilla camaro och då försvann det glada humöret, varför vet jag inte :/ börjar som sagt tro att jag är lite schizo. Är hur som helst jätte glad för älsklingens skull, vet hur mycket han har längtat.  Jag föredrar dock saaben, det är min lilla älskling.  Haha. Men visst va det kul att åka i camaron men förhoppningsvis ser jag fram emot det mer när jag är på bättre humör. Det som är synd är att Thea inte får åka i den och troligtvis kommer vi 3 inte göra så mycket tillsammans i sommar och det mår jag lite dåligt över. Men samtidigt har jag Thea så pass lite så jag skulle aldrig begära att A inte får ha sin camaro. Ja, jag tänker mycket på sommaren och jag har ångest och mår dåligt över den redan nu. Det här är första sommaren på 9 år som jag bävar inför, som jag mår riktigt dåligt inför. Jag vet inte varför egentligen,  det kan bli en bra sommar trots allt. Men jag är som jag är och målar fan på väggen direkt. Mitt problem är att jag  tänker för mycket på framtiden,  oroar mig för sånt som KAN hända istället för att ta dagen som den kommer och bara leva och njuta av nuet.  
 
 
När vi kom hem va jag fortfarande på halvtaskigt humör och när A hällde kallt vatten på mig kokade jag över och slängde en tom ölburk på honom,  vart så otroligt arg! Haha. Blev själv förvånad över mitt humör, att göra sådär är verkligen inte likt mig :/  jag börjar fundera på hur jag egentligen mår, innerst inne.  Vet att jag förtränger många känslor,  skjuter dom åt sidan.  Väntar egentligen bara på den dagen då allt exploderar. 
 
Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Upp och jobba imorrn :) 



En enorm saknad och längtan

Ikväll saknar jag min älskade dotter så otroligt mycket, det gör så ont att jag
inte kan träffa henne så ofta som jag vill, det gör så ont att jag gör henne så
illa, jag sviker min fina dotter genom att inte kunna va me henne, varenda
dag gnager mitt samvete hål i hjärtat. Jag kan inte me ord beskriva hur
mycket jag längtar tills vi får ett eget hem, tills vi kan börja om livet
tillsammans, skapa nya rutiner. Och sen längtar jag såklart till själva
inredningsbiten, jag har alltid varit intresserad av inredning och jag tycker
det är så otroligt roligt. Satt och kollade på bilder från Ps lägenhet och
jag saknar faktiskt den, den va mysig och hemtrevlig även om jag själv
skulle ha valt en hel del annat men jag trivdes så otroligt bra där. Jag
kände mig hemma där. Jag trivs hos A också, lägenheten är jätte fin men
jag känner mig ändå inte hemma, jag är ju faktiskt bara inneboende, hur man
än vrider och vänder på det. Det här är mitt hem, mitt
provisoriska hem. Jag bor här men bara på lånad tid. Då är det svårt att göra
sig hemmastadd. Nä, jag vill ha mitt hem me mina saker, mina rutiner, mina
regler. Först den dagen då jag flyttar kan jag må bra till 100% och faktiskt 
njuta av tillvaron och börja om livet. Jag längtar verkligen så mycket!
Men jag uppskattar verkligen att A låter mig bo här och dessutom låter
Thea bo här några dagar i månaden. Ibland kan jag va självisk och jag tänker
inte alltid på vilken uppoffring han gjorde när han valde mig. Men det kan
också göra mig lite arg att han inte förstår min situation lite mer och han
valde mig trots Thea. Som sagt så har jag så motstridiga känslor, jag är arg
men sen får jag dåligt samvete men så blir jag arg igen och däremellan är jag
glad, ledsen, lycklig, olycklig osv. Snart vet jag inte alls hur jag ska känna.
Jag har märkt det själv att ibland stänger jag bara av, blir helt off men det är
bara för att jag inte orkar känna allt. Jag orkar inte me mina humörsväningar.
 
Anyway ..... Imorse åkte jag till jobbet, trots förkylning och huvudvärk. Vi
skulle ju på utflykt och jag kunde verkligen inte svika mina kollegor. Vi
gick från förskolan vid halv 9 och så promenerade vi bort till biblioteket
i huddinge där vi kollade på film och sen gick vi till rådsparken och åt lunch
och sen fick barnen sova i vagnarna medan vi pedagoger höll på att frysa
ihjäl, va attans va kallt det va :/ vi kollade på djur och klappade kaniner och
vid 2 va vi tillbaka på förskolan och då bytte vi blöjor och åt mellis och 
då kände jag hur dåligt jag mådde så mina kollegor skickade hem mig.
 
Handlade lite i fruängen och när jag kom hem lade jag mig i soffan och
somnade, va så trött. Hjärtat kom hem vid 6 och då gick vi ner till indiska
och käkade för att han inte orkade laga mat :P Jag tog en varm dusch när
vi kom hem och då hade A somnat i soffan och sover än :) ska väl kolla på
greys och sen ska jag gå och lägga mig. Imorrn ska jag va hemma och bara
vila och hoppas på att må bättre :) 
 
God natt på er :)
 
 
 



Jaha, det här sög ju

Imorse vaknade jag upp på fel sida, jag va så otroligt nere och deppig och
satt i soffan och grät. Jag kände mig bara så ful, äcklig och oönskad. Jag
har mina svackor då jag känner så ibland. Men jag har kommit på ett
"botemedel" när jag är nere. Närhet, kort och gott. Jag älskar närhet, jag
älskar att kramas, att bli omhållen, att pussas, att bli smekt på kinden. Då
glömmer jag bort allt annat, då mår jag bra igen. När jag är nere och A 
kommer och håller om mig och jag bara få gråta ut så mår jag mycket
bättre än om jag skulle va ensam och han inte skulle bry sig. 
 
Jag mådde lite bättre på väg till jobbet och jag hade faktiskt tagit me mig
gymväskan för planen va att dra till gymmet efter jobbet och jag va så
otroligt taggad. Såg verkligen fram emot att återupp träningen igen efter
några månaders uppehåll. På jobbet va det helt okej, fram tills efter
lunch iallafall. Sen fick jag huvudvärk och huvudet kändes bara så
tungt, näsan va täppt utav bara den och mitt besvär som jag haft från
och till i drygt 1 månad men som varit konstant i snart 1 vecka tar kål
på mig :( nu börjar det bli riktigt jobbigt och jag vill knappt lämna 
lägenheten och mina kollegor måste tro att jag försöker smita undan
från jobbet jämt. Nä, måste ringa och boka tid så jag får hjälp. 
 
Älsklingen mötte upp mig i segeltorp och då va jag halvt död, gick
och lade mig i soffan på en gång när vi kom hem. Slumrade till en stund
och sen fick jag två värktabletter av älsklingen innan han åkte för att 
flyga. Andra kvällen nu som jag blir ensam. Men jag tycker verkligen att
det är jätte kul att han har en hobby, så fort jag mår bättre tänkte jag passa
på att gymma när han flyger :) det är ett bra tillfälle för oss att komma bort
från varann lite men klart att jag saknar honom även om det är så skönt
att få va själv ibland också. Jag har ätit lite, tagit en varm dusch och legat
och kollat på film. Lär va uppe tills älsklingen kommer, kanske somnar på
soffan men han va visst på väg hem nu ändå :) 
 
Imorrn hoppas jag att jag mår betydligt mycket bättre, vi ska på en heldags-
utflykt och då vill jag verkligen vara pigg. Kan inte va hemma och va sjuk
iallafall så då får jag väl åka till jobbet sjuk istället :P 
 
Ska taen cigg och invänta min fina älskling men ha en bra kväll :)



Kär och galen

Det här är den största klyschan som finns och som man säger om varenda
ny pojkvän man skaffar men så som jag känner för A har jag faktiskt inte 
känt förut och det säger jag me handen på hjärtat. Han är allt som ingen
annan kille har varit. När A är kärleksfull och tillgiven så njuter jag av varenda
sekund, jag tar verkligen in allt och mår så otroligt bra. Jag får verkligen ett
lyckorus i hela kroppen. Jag uppskattar hans kärlek, jag uppskattar hans
ömhet, jag uppskattar hans brutala ärlighet som jag ibland kan bli sårad av 
trots att jag vet att han bara menar väl, jag uppskattar allt han gör. Vi har
varit tillsammans i drygt 5 mån och vi har haft våra svackor, båda har tvivlat
på om vi ska va tillsammans osv men efter att vi blev tillsammans igen efter
att A gjorde slut så har mycket klarnat för min del iallafall. Jag vet vad jag
vill, jag vill ha honom i mitt liv som min pojkvän, han gör mig så otroligt
lycklig och jag känner mig verkligen älskad och jag vet att han vill ha mig
även om jag aldrig kommer förstå varför. Jag älskar verkligen honom. 
Jag tror att vårt korta uppbrott va välbehövligt, jag är lyckligare nu än
innan. Och jag hoppas att A känner likadant :) 
 
 



Söndag ..... igen

Det är så konstigt hur olika Thea sover beroende på vart hon sover :P Igår
vaknade jag en sväng vid 8 och då va hon vaken men hon såg inte mig så hon
låg och kollade på tv me maria och tommy, jag somnade om och vaknade vid
10 igen och då hade Thea somnat om och vaknade först vid halv 12 :O helt
otroligt. Jag och Thea åt frukost och sen tog vi ett bad tillsammans och jag
gjorde ordning oss och så tog vi en promenad till mamma, jag skulle hämta
lite skor som jag har där och Thea lekte me mormor. 
 
Älsklingen kom och hämtade oss och så åkte vi hem och han gjorde
spaghetti och köttfärsås till middag och på kvällen kom M över me hjärtats
flygplan och efter det så nattade jag Thea och så låg jag och A och kollade på
film en stund innan vi gick och lade oss. Tror ni inte att Thea väckte oss kl 5
imorse :( och bara vägrade somna om så vid 6 så gick vi upp och åt frukost
och hade det mysigt tillsammans. Thea somnade vid 9 och sov fram till 12.
Under tiden hann jag sova i 2 omgångar och duscha och älsklingen somnade 
i soffan :) vi åkte till nacka forum en sväng för att umgås lite me M och hans
tjej, gick i lite affärer och sen drog dom. Vi va inne på hm och jag bytte theas
jeansjacka, hon är verkligen inne i nån tillväxtperiod, i dec hade hon storlek 92
och nu börjar nästan 98-104 sitta tajt :/ helt galet! Min lilla tjej är inte så liten.
Vi gick till naked jucie bar och köpte smoothie och sen såg vi att nacka-nallen
va på besök så vi gick dit så Thea fick kramas lite och hälsa på nallen och
det tyckte hon va jätte roligt :) Efter det va dags att lämna henne hos P. 
 
 
Jag och älsklingen åkte hem, han satt och pillade på sitt flygplan och jag satt
i soffan och hade tråkigt och va lite småbitter. Vi åkte till coop och handlade
middag och bingolotter (vårt vanliga söndagsnöje). Kom hem och gjorde
flygande jacob till middag och så spelade vi bingolotto, tyvärr vann varken jag
eller älsklingen nåt, skit! 
 
Nu har älsklingen satt sig me sitt flygplan igen och jag har satt igång en tvättmaskin,
ska gå och tvätta mig och sen skulle jag vilja se "hundraåringen som klev ut genom
fönstret och försvann", får se om vi orkar se den ikväll eller om vi ser den nån annan
kväll :) 
 
Har haft en jätte mysig helg me min familj och me mina två älsklingar, jag är
så lycklig som har Thea och A i mitt liv :) Imorrn börjar en ny arbetsvecka me
endel roligheter på jobbet :) ska bli mysigt att få komma tillbaka och få krama
alla goa ungar igen. 
 
 Jag är verkligen lycklig me mitt liv för tillfället. Jag är så galet kär i min älskade A, jag tycker om tillvaron med honom :) jag har ett underbart jobb som jag älskar och jag har en vacker och otrolig dotter som jag gör allt för. 
 
God kväll :) 



Myskväll hos moster

Nu mår jag riktigt bra me min älskade dotter hos min moster men jag saknar min fina älskling så otroligt mycket men det är bara nyttigt att va ifrån varann,  det vet jag :) tog bara 8 år me "fel" kille innan jag insåg det. Jag älskar verkligen min pojkspoling, det tog nån månad av velande och ett uppbrott innan jag insåg att det faktiskt är honom jag vill ha men jag har aldrig varit mer säker. Han driver mig till vansinne ofta men han kan lika ofta vara så otroligt kärleksfull och när han är det så glömmer jag allt annat. Jag uppskattar honom mer än jag nånsin har uppskattat nån annan kille och jag värdesätter hans kärlek. Jag har tagit många förhållanden för givet men inte me A för nu vet jag att han skulle kunna dumpa mig utan att ens bry sig. Och den sanningen gjorde så ont.  
 
Hade lite tråkigt när älsklingen åkte iväg så jag passade på att prova några av mina klänningar och jag ser faktiskt riktigt fin ut i klänning och jag  längtar tills jag kan använda dom :) åkte och hämtade Thea vid 2-tiden och så åkte vi till huddinge för att möta upp maria. Vi köpte en dricka och så åkte vi hem en sväng.  Thea va jätte trött och somnade en snabbis men va tvungen att klä på henne efter ca 20 min för vi skulle åka till tumba och handla.  Men den korta stunden räckte, hon somnade inte förrän vid halv 11 ikväll :) jag va inne på hm och shoppade lite mer till Thea men fick 150 kr i rabatt iallafall :P Vi va borta i några timmar och Thea va utan blöja och hon sa till två gånger att hon va kissnödig och hon höll sig när vi höll på att leta efter en toalett, min stora och duktiga tjej som snart är blöjfri på dagen :D är verkligen så stolt över henne. Vi va inne på kvantum och handlade mat och vid 7 så kom vi hem igen.  Maria gjorde kycklingwraps till middag och sen fick Thea bada och så låg hon i soffan och kollade på jurassic park och rvärslocknade :) som alltid när jag sover här så passade jag på att ta ett varmt och härligt skumbad :D 
 
Jag älskar verkligen att sova över hos min moster då och då, vi sitter alltid uppe sent och kollar på tv och pratar och bara umgås :) 
 
 
 
Ska kolla klart på filmen och sen kommer jag sova gott :) vi hörs nog senare i helgen :) 



Mysig slappdag

Idag har jag och älsklingens bara varit hemma och slappat, gått runt i
mjukisbyxor och legat i soffan och kollat på tv. Ibland kan jag verkligen
uppskatta såna dagar och det gjorde jag idag :) vi har tvättat och röjt
undan lite hemma också. Vi åkte till coop och handlade och så gjorde
älsklingen middag, det va så gott :) Nu ligger vi och kollar på tv, ska väl
va uppe en stund till innan jag går och lägger mig. 
 
Imorrn jobbar jag 8.30-16.30 och sen åker jag upp till visättra där min 
älskade dotter väntar på mig. Vi ska sova där, tänkte att A ville va själv
imorrn eftersom att han ska på begravning. Känns jobbigt att jag inte kan
va hos honom och stötta honom men vet att han helst vill va själv ändå så
ja, då är det bara att fly hemmet. Men ska bli skönt att få umgås me Thea
och bara mysa hos maria. På lördag åker vi iallafall hem igen och då ska jag
köp skor till stumpan och sen får vi se va vi gör resten av helgen. Ska visst
inte bli så härligt väder tyvärr :( 
 
På måndag skulle kvinnojouren ringa mig ang bostad så jag är rätt hoppfull
och förväntansfull, har jag tur blir det kanske flytt i sommar :) känns både
underbart men jobbigt. Jag vill ju bo kvar hos A för jag älskar verkligen
att bo här och jag älskar att umgås me honom och jag trivs med våra rutiner.
Och jag erkänner att jag hatar att va ensam men jag längtar så mycket efter
ett eget hem som bara är mitt och Theas, som jag bestämmer över, som jag
får inreda hur jag vill osv. Sen kommer jag säkert "bo" hos A varannan vecka
då jag inte har Thea för det finns knappast nån chans att han kommer vilja
sova hos mig tyvärr :( Jag tycker verkligen så otroligt mycket om honom. 
Vågar inte känna starkare än så, ibland så verkar jag gilla honom mer än va
han gillar mig, han betyder mer för mig än vad jag betyder för honom. Jag
vet att han gillar mig och att jag betyder nåt för honom men jag vet ändå inte
hur starkt det är. Ja, hur som helst så vet jag va jag äntligen vill och va jag
känner. Jag har fått en andra chans och den tänker jag ta. Jag vill verkligen
ha honom, mer än nånsin. 
 
Äh, nog om mitt jävla dravel. Ska ut och ta ett bloss och sen borsta tänderna
och krypa ner i sängen. Natti natt :)



Regnig första maj :(

Sista April och valborg va det igår, vart tar tiden vägen? Idag är vi redan
inne i Maj, snart är det sommar och den kommer försvinna i ett nafs.
Börjar redan få lite höstångest :( Haha. 
 
Igår va det halvdag på jobbet så jag slutade kl 12, va så trött då. Hade
planerat att hämta Thea och åka till skärholmen och shoppa lite till henne
men jag kom hem och gjorde mig ordning och sen va klockan så pass
mycket så hennes far tyckte att det va onödigt att jag hämtade henne. Det
va jätte tråkigt för jag hade sett fram emot en liten shoppingrunda och
framför allt ensamtid me Thea, vilket jag i princip aldrig får :( Men jag har
henne i helgen så då jävlar ska jag mysa! Åkte iallafall iväg till liljeholmen
en sväng och köpte en jeansjacka, jeans och en keps till skrutt och så köpte
jag en klänning till mig själv, nu har jag några olika klänningar så jag klarar
mig :) det jag dock saknar är en maxiklänning. Åkte vidare till fruängen och
därifrån till älsklingens jobb. A skulle åka och klippa sig så jag följde me
honom och när vi kom hem fräschade vi till oss och så gick vi till nygammalt
för att äta middag. Det va fullt när vi kom så vi satt ute och åt förrätten och
det va mysigt när solen låg på men sen vart det skitkallt men då fanns
det bord så vi gick in istället. Vi åt det vanliga och det va så otroligt gott. 
Man blir aldrig besviken. Hade velat åka och titta på nån brasa men det blev
inte så :( A va trött och hade ingen lust så vi va hemma och gjorde absolut
ingenting. Va lite avundsjuk när jag visste att flera av mina vänner va i huddinge,
hade varit roligt att umgås lite me dom men klockan va så mycket efter att vi
hade ätit så jag hade iallafall inte hunnit åka dit. Undrar va Thea gjorde igår kväll?
Gud va jag håller på och längtar ihjäl mig efter henne nu!!!!!!! :(
 
 
 
Det är inte alltför många veckor kvar tills jag fyller år nu heller och igår kom jag på va jag verkligen vill ha. En ny tatuering :D vet vad och vart också :) sen vill jag ha en klocka,  myskläder från franklin & marshall, presentkort på hm, lindex, bodyshop,  pengar,  locktång, bröstförstoring ;), ett silverarmband, en Ipad. Hmm, undra om det va når mer :P haha. Det va nog allt och jag skulle bli överlycklig om jag fick 2-3 av sakerna jag önskar mig :) dog dock för D&G-klockan!!!!!! Så kär i den! 
 
 
Idag händer det troligtvis inte ett skit. Sitta hemma och bara glo på tv hela dagen. Är egentligen så trött på att bara va hemma, jag blir rätt rastlös. Inte bara på hemmet utan på själva miljön,  på Stockholm. Jag vill åka och se nåt nytt, få lite miljöombyte. Saknar torpet så fruktansvärt mycket :( det va min fristad. Där kunde jag ladda batterierna, få ny energi.  Är lite sugen på att fråga P om vi inte kan åka upp nån helg,  känner mig så instängd i Stockholm nu :( 
 
Allra helst vill jag bara åka bort me A, det vore verkligen underbart. Men han är väldigt hemmakär så jag kommer nog aldrig lämna Stockholm med honom.  
 
Skitsamma, ha det bra. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!