Första arbetsdagen är avklarad :)

Imorse klev jag upp kl 5 och jag är så glad att jag har gått upp me Andréas kl 6 varje morgon medan jag varit arbetslös för nu är jag ju van att gå upp tidigt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va trött :P jag duschade och sen fick jag lite lycka till-sex ;) vi käkade frukost och så gick jag hemifrån vid 7-tiden :)
 
Och första dagen på jobbet gick jätte bra och jag fick massa beröm :) träffade chefen och skrev papper och mitt vik kommer troligtvis bli förlängt trots att personen som jag vikar för kommer tillbaka på måndag :/ fattar verkligen ingenting men det är ju bara bra för min del :D men jag tror verkligen att jag kommer trivas där och det känns jätte bra :D slutade kl 16 och då va jag verkligen slutkörd.  Åkte till segeltorp och tog en promenad till älsklingens jobb och så åkte vi hem tillsammans.  
 
Nu sitter jag i soffan me älsklingens ben i famnen och väntar på att våra pizzor ska bli klara, är så vrålhungrig!  Ska ringa prinsessan ikväll också,  saknar henne så mycket och det blir extra jobbigt när jag jobbar me barn i hennes ålder.  
 
Ville bara skriva om min första arbetsdag och att jag överlevde :P ha en bra torsdagskväll! 



Positiva besked :D

I måndags tillbringade jag hela dagen i södertälje me Jessica :) vi käkade lunch,
pratade massor, provade massa fina klänningar och jag blev verkligen kär
i flera stycken men en klänning fick jag och en annan ska jag köpa :) måste
verkligen köpa på mig lite klänningar tills i sommar för den här sommaren har
jag nått upp till ett delmål, att trivas i och känna mig fin i klänning :D och båda
klänningarna godkändes väl av älsklingen också ;)
 
 
När jag ser på mig idag kan jag inte förstå att jag har varit så stor som på den vänstra bilden. Den bilden får mig verkligen att bli illamående och det är en sån enorm morot att se den här bilden och fortsätta kämpa me min viktnedgång. Skiljer runt 30 kg mellan bilderna.
 
Igår morse va jag på anställningsintervju,  det va en gruppintervju me 4 andra sökande och det va ju en ny erfarenhet :) men det kändes jätte bra :) tog en promenad från källbrink till segeltorp nästan och sen åkte jag och hämtade Thea.  Vi åkte hem och åt lunch och sen blev jag så trött så jag lade mig och råkade somna till en stund.  Medan jag sov så hade chefen ringt och vet ni vad? Jag fick jobbet :D :D :D och 3000 kr mer i lön än jag föreslog.  Det är bara ett korttidsvik fram till 22 april men sen blir jag anställd som timvik och chefen har tre förskolor så det ser lovande ut me jobb iallafall :) är så glad. Försökte få thea att sova i nästan 2 timmar men när jag stod och tömde diskmaskinen så hade hon tvärslocknat i soffan och sen sov hon i över 2 timmar. Va tvungen att väcka henne när vi skulle åka till västertorp. Jag och Patrik skulle iväg på föräldramöte så hans tjej passade Thea under tiden.  Kom hem vid 7 och då gjorde jag och älsklingen våfflor till middag.  
 
 
Imorse åkte jag till mamma för att hämta mitt utdrag från polisen och sen mötte jag upp jessica vid tåget :) vi va på väg till söder och klart som fan att det va kontrollanter på tåget så jag åkte dit igen,  åh blev så sur. Förbannade skit. Men men,  får skylla mig själv.  Chefen ringde också och frågade om jag kunde börja jobba imorrn så imorrn jobbar jag 8-16 :) yeeeey :D är verkligen glad över att jag har gått upp me älsklingen varje morgon för då blir det inte lika jobbigt att gå upp :) jag och Jessica gick till hennes gamla jobb en snabbis och sen åkte vi till skärholmen och där va vi till 5 och sen åkte vi till gubbarnas jobb innan vi åkte hem. Kom hem och så gjorde andréas middag :) Jag ringde Thea och gud va jag saknar henne, jag saknar henne verkligen så otroligt mycket :'(  nu kommer jag inte träffa henne på 1.5 vecka och det känns verkligen fruktansvärt!  Om jag slutar tidigt nån dag så ska jag hämta henne på dagis.
 
 
 
 Nu ska jag ta mitt anti-bebis piller och sen ta en dusch :) 
 
Hörs kanske imorrn :) 



En väldigt bra helg <3

Ikväll känner jag ett lugn och en tillfredsställelse över livet. Jag känner mig mer säker än någonsin på min och Andréas relation och jag har fått ett nytt hopp om framtiden.  Ikväll är livet verkligen underbart och det känns så underbart :D
 
I fredags hämtade jag upp prinsessan på dagis vid halv 3 och så tog vi bussen till rådsparken och så va vi där nån timme och hade det jätte mysigt :) vi tittade på djuren och lekte i lekparken och bara mös. Vi kom hem vid 6 och då stod andréas och lagade mat :) Thea satte sig vid paddan en stund och spelade pussel innan vi åt. Det blev massa mys i soffan och så duschade hon och sen lade hon sig me andréas i soffan och mös :) hon somnade vid 9 och då gick jag och andréas också och lade oss :) 
 
  
 
Igår vaknade jag och Andréas faktiskt före Thea men bara en jätte liten stund :P klockan va 7 och alla låg i sängen och mös, jisses va jag mådde bra då! Andréas och Thea lekte och brottades.  Jag älskar verkligen att se dom två tillsammans,  det finns inget som värmer mitt hjärta mer. Det kan hända att han tycker att det är jobbigt att ha henne här men när hon väl är här så är han så otroligt underbar mot henne samtidigt som han inte har några problem med uppfostran. När jag stod i badrummet så hörde jag dom leka i vardagsrummet och båda skrattade så mycket och det va verkligen så äkta, det va ren glädje från båda.  Vi gick upp och åt frukost och tittade på disneydags och så duschade vi och gjorde oss ordning.  Åkte till mamma vid halv 12 och lämnade Thea. Mamma ville sitta barnvakt.  Jag vet va många av er tänker nu och jag skulle ha tänkt likadant om det varit nån annans liv.  Det är så lätt att döma andra människor utan att ens bry sig om hur den människan är, va som egentligen rör sig i huvudet på henne/honom,  hur den personen mår. Ni tror att ni vet allt bara för att ni läser min blogg men ni vet bara en bråkdel. Hur som helst.
 
Jag och andréas åkte till coop och handlade lite och så åkte vi hem och käkade lunch och sen åkte vi till systemet.  Kom hem och lade oss i soffan och kollade på tv. På kvällen åkte vi och köpte pizza och så kollade vi på film och hade en riktig myskväll. 
 
 
Idag har vi varit på andréas kusinbarns dop och det va jätte fint :) satt och tänkte tillbaka på när Thea döptes.  Det blev fika efteråt och vid halv 6 så hämtade vi stumpan hos mamma och så åkte vi till coop och handlade och Thea skötte sig jätte bra. Tiden som hon va me mig och andréas har varit den bästa på länge.  Hon har inte fått ett enda utbrott och lyssnat bättre än på länge och jag har kunnat koppla av och bara njutit av mina två älsklingar :) 
 
 
Vi har spelat bingolotto ikväll,  vårt nya söndagsnöje :) förra veckan vann ju jag 250 kr men ikväll vann vi inget.  Bättre lycka nästa gång :) nu kollar vi på nån film på tv men snart blir det sängen,  är jätte trött. 
 
Vi höres imorrn igen :D 
 
 



Full upp hela dagen :)

 
 
 
Den här dagen har jag haft fullt upp :) gick upp me älsklingen och åt frukost
och efter att han hade åkt till jobbet så hoppade jag in i duschen och gjorde
mig klar. Va på älsklingens jobb vid kvart över 10 så jag satt och tittade på
när han jobbade, det va faktiskt rätt intressant :) sen åkte vi till volvo och
käkade lunch tillsammans, det tyckte jag va rätt så mysigt :) tog bussen
vidare till skärholmen och köpte en klänning tills på söndag då vi ska på
dop och så gick jag omkring där ett tag. Jessica ville att vi skulle mötas
i liljeholmen och ta en fika så jag åkte dit vid 3-tiden. Vi fikade och snackade
och en timme senare va jag på väg hem. Va tvungen att röja upp lite hemma
och sätta på en diskmaskin och sådär innan Andréas kom hem men jag
hade inte behövt stressa som jag gjorde. Han brukar va hemma vid 5 men
har inte kommit hem än, vette tusan va han gör. Misstänker att han är kvar
på jobbet då det är hobbykväll ikväll men är inte säker. Jaja. Han kommer
väl när han kommer. Sitter och funderar på middag men är inte så jätte
hungrig än och dessutom är det gubbens middagsdag :P vi brukar laga
middag varannan dag typ. Haha. 
 
 
Imorrn måste jag verkligen iväg till gymmet! Har sån ångest för att jag varit
så lat och trött dom senaste veckorna och inte orkat men som sagt, jag
måste komma iväg imorrn. Förutom gymmet ska jag väl dammsuga och kl
2 ska jag hämta prinsessan på dagis och så ska hon sova här :D på lördag
ville mamma att Thea skulle sova där så vi ska väl lämna henne på
förmiddagen och så får vi se va som händer resten av lördagen. På 
söndag ska vi på dop och sen hämta Thea och lämna henne hos P igen. 
 
Som jag misstänkte så va Andréas kvar på jobbet :P hmm, undra va man
ska göra för middag då. Orkar verkligen inte ställa mig vid spisen, får se.
 
Måste även försöka få rent soffan, Thea råkade kissa på sig igår och idag
luktar det kiss. Och jag skäms så mycket för jag vet att Andréas kommer bli
jätte arg :( men det händer ju olyckor ibland när man håller på och gör barn
blöjfria men det fattar ju såklart inte han. 
 
Whatever, ha en bra torsdagskväll :) 
 
 



Vintern är visst tillbaka

Herrejösses va det har snöat idag! När man trodde att våren va här så slängdes vinterjackor och kängor fram igen,  men det är ju samma visa varje år. Men lite besviken blev man ju. Men snart kommer nog våren på allvar. 
 
Inatt sov jag dåligt, eller när jag väl sov så sov jag hyfsat.  Vaknade inatt och sen låg jag vaken nån timme och bara låg och tänkte på allt. Mitt liv, Thea, Andréas, vårt förhållande, framtiden osv osv. När jag somnade igen så drömde jag massa mardrömmar.  Och självklart gick jag upp me älsklingen imorse vid 6. Låg i soffan och kollade på film,  åt frukost,  tog en powernap på 20 min, pratade me Jessica i över 1 timme, duschade, handlade lite och sen gick jag och hämtade min prinsessa :D vi åkte hem i snöovädret och så ville hon spela lite på paddan och leka lite me bilarna innan hon kröp ihop hos mig och tittade på barnprogram. Vi gjorde middag när andréas kom hem och sen kom P och hämtade henne. 
 
 
Andréas ska väl snart gå och lägga sig och jag ska kolla på greys innan jag knyter mig :) 
 
Vi lär väl höras imorrn :) 



Livet

 
Ja, livet rullar vidare i ett lugnt tempo. Händer inte alltför mycket i mitt
liv och det är väl rätt skönt det me men jag önskar att vissa saker kunde
lösa sig nu. Som till exempel mitt umgänge me Thea, jag saknar henne
så otroligt mycket, åker jag förbi hennes förskola när jag vet att dom är
ute så klarar jag inte av att titta dit, är rädd för att se min lilla tjej och då
saknar jag bara henne ännu mer. Och Andréas är ju inte alltför samarbets-
villig angående henne, han tycker om henne och dom kommer ju jätte bra
överens men han tycker det är jobbigt att ha henne här. Det är nåt jag
tänker på konstant. Jag slits verkligen isär av alla blandade känslor och
mitt samvete. Grejen är ju den att jag troligtvis inte skulle träffa henne
oftare även om jag flyttade till min moster eller mamma om det nu skulle
ha gått. Vill verkligen ha tag på en egen lägenhet nu, då skulle så otroligt
mycket lösa sig och jag skulle må så mycket bättre. Men jag försöker göra
mitt bästa och träffa Thea så ofta jag har möjlighet. 
 
Den här helgen har varit så otroligt bra och jag har mått bättre än på länge.
Inget särskilt har hänt men jag har bara känt ett lugn, en trygghet och kärlek
som jag verkligen behövde. I lördags va det dags för Theas livs första tandläkarbesök
så jag och Patrik gick iväg me henne och hon va så duktig! Dom räknade och tittade
på hennes tänder och dom va så fina och sen fick hon ballong och fiskade i fisk-
dammen. När jag kom hem så kom markus och mickis förbi en sväng,
alla låg i soffan och bara glodde på tv. När dom åkte så åkte jag och Andréas
till coop och handlade lite och sen gick vi ner till nygammalt och skulle käka
och då fick vi sällskap av hans mamma och sen följde hon me upp på lite
fika. I söndags frågade Patrik om jag kunde ha Thea nån timme så jag åkte
hem till honom och mös me min prinsessa. Blev inte så mycket mysande,
efter 1 timme sa hon att hon va trött och ville gå och lägga sig och så gjorde
hon det och sen sov hon i nästan 1.5 timme. Patrik och hans tjej kom tillbaka
och då hämtade älsklingen upp mig. Vi åkte till coop och köpte bingolotto :)
det va faktiskt Andréas förslag men vi hade det jätte mysigt och det är nåt vi
definitivt ska göra om :D jag vann dessutom 250 kr och satt 1 nr ifrån 100.000
kr, 25.000 kr och 10.000 kr, va inte alls lite bitter då. Haha. 
 
 
Igår va soc här på hembesök, sen gick jag till coop och hämtade ut min vinst och
så åkte jag till skärholmen och va inne på systemet en sväng och så åkte jag till
älsklingens jobb :) vi åkte till coop IGEN :P haha. Då såg jag samir från ph där och
satan i gatan va han är snygg, dog lite! Ojojoj. Andréas tror att han bor i vårt hus för
han ska ha sett honom här men det tror inte jag. 
 
Idag har jag varit ute och åkt massor igen. Va hos mamma en sväng och sen åkte
jsg till huddinge och träffade jessica. Vi käkade lite lunch och gick omkring några
timmar innan jag åkte hem. Höll på att somna på bussen flera gånger, va så trött.
När jag kom hem tömde jag diskmaskinen, satte igång en tvättmaskin, bytte kläder
och slappade. Nu står älsklingen i duschen och vid halv 7 ska vi va hos hans mamma
som har lite födelsedagsfirande :) ska bli trevligt. 
 
 
Imorrn ska jag bara va hemma nästan och ta det lugnt. Ska byta sängkläder och
småplocka lite. Ska hämta Thea kl 3 och umgås me henne, hon ska äta middag
här och så hämtar Patrik henne kl 6. 
 
Nu ska jag nog värma lite mat innan vi ska åka men ha en trevlig kväll på er :)



Härlig långpromenad i solen

 
Igår vaknade jag på helt fel sida, va så sur och irriterad, en riktig bitch. Stackars
Andréas som va tvungen att stå ut me det. Men såna mornar kan man ju ha
ibland. När han hade åkt till jobbet så hoppade jag in i duschen och gjorde mig
ordning för att möta Jessica i rönninge halv 11 för att hämta hundarna som hon
ska va hundvakt åt tills imorrn. Resan till södertälje va ju ett mindre äventyr men
det gick iallafall :P vi käkade lunch i södertälje centrum och sen tog vi bussen
hem till jessica. Tog en cigg på balkongen och njöt av våren och sen tog vi en
långpromenad me hundarna på drygt 1,5 timme och det va så otroligt skönt :D
behövde dessutom bara ha en munkjacka på mig, så pass varmt va det. Älskar
verkligen våren. Vi kom upp till henne igen och hundarna va helt slut och jag och
Jessica va helt slut så vi satt bara och pratade och slappade. Adde kom hem och
spelade tv-spel så vi kollade på det en stund och sen kom min älskling och hämtade
upp mig. Vi åkte till hans jobb för han skulle tvätta bilen och lite sådär och sen åkte
vi till coop och handlade lite innan vi åkte hem, va så skönt att komma hem. Gjorde
middag och så kollade vi klart på femte säsongen av californication så nu har vi inget
att kolla på längre :/ 6e säsongen har ju inte kommit upp på netflix än och den 13
april kommer säsong 7. Suck. Jaja. Vi gick och lade oss vid 22 och då fick jag
äntligen skeda :D lyckan va så enorm. Jag fick visserligen va stora skeden men jag
fick hålla om min älskling och vi somnade dessutom så. Det är stort, riktigt stort
men gissa om jag njöt :D 
 
 
Idag är jag en hormonstinn bitterfitta igen. Och jag vet inte varför, jag har egentligen
ingen anledning men jag misstänker starkt att det är pga p-pillrena. Är verkligen så
upp och ner i humöret. I förmiddags va jag på ett underbart humör och jag åkte
till banken och fixade lite papper och sen tog jag en skön promenad till älsklingens
jobb där han plockade upp mig när han hade slutat. Han åkte till systemet och 
köpte sin jävla öl, själv är man pank så. Och då blev jag bitter. Sen blev det bara
värre. Vi kom hem, andréas gick och lade sig och jag bara drog. Jag sa inte ett
ord utan gick bara. Va tvungen att bara komma härifrån så fort som möjligt. Åkte
till liljeholmen och tog en promenad, va borta i drygt 1 timme. 
 
 
När jag kom så va han vaken så vi sa hej och sen satte jag mig på balkongen. Jag har
skickat in min jobbrapport iallafall. Hmm, får se hur kvällen blir då. Han ligger och trycker
i sovrummet och jag i soffan. Jag är bara så otroligt trött och less på mitt liv. Jag har ett
dysfunktionellt förhållande med en fin kille, jag har en dotter som jag knappt träffar, jag
är arbetslös och pank. Varför kan inte en enda del av livet bara fungera problemfritt. Vill
verkligen bara dra nånstans, fly undan från mitt liv ett tag, hämta nya krafter så jag orkar
ta tag i allt igen. 
 
Ska lägga mig och vila ett tag men vi hörs nog i helgen. 
 
 
 
 
 
 



Njuter av solen och värmen

Idag är det redan onsdag,  tycker att veckorna går undan trots att man inte gör så mycket om dagarna. 
 
I måndags va jag uppe på soc och lämnade massa papper och så handlade jag lite.  Passade även på att storstäda, tvätta och bädda rent i sängen så det va jätte fint när älsklingen kom hem från jobbet.  Igår va jag inne hela dagen och gjorde i princip ingenting.  Bara slappade och det va faktiskt rätt skönt även om det va vår ute.  Jag sökte massa jobb, ringde a-kassan, kollade på nästan en hel säsong av californication och agerade terapeut i ett par timmar :) 
 
Idag kände jag verkligen våren spritta i mig och jag hade sån lust att göra som ronja röverdotter och bara ställa mig och skrika ut mitt vårskrik.  Haha. Men jag va tvungen att komma ut iallafall så jag mötte upp jessica på söder vid 12 och vi hälsade på hennes gamla jobb och så käkade vi lunch på skrapan innan vi satte oss på medis och njöt av solen och värmen :) vid halv 4 så rörde vi oss hemåt igen. Hade egentligen ingen lust att åka hem och sätta mig, ville va ute i det underbara vädret men visste inte va jag annars skulle hitta på så jag åkte hem och satte mig på balkongen med en kopp te en stund.  
 
 
Om en stund kommer andréas hem och så ska vi väl äta nån middag och kolla på tv. 
 
Inorrn blir det en heldag i Södertälje me jessica, två hundar och en rejäl långpromenad, det ska bli riktigt mysigt.  Får hoppas att det blir samma väder som idag bara.
 
Vi lär nog höras i helgen tror jag eller kanske tidigare :) ha det så skönt i solen och njut så mycket ni kan :D 



En awesome helg!

Den här helgen har varit så mysig och bra som jag hade hoppats på :) Hämtade stumpan på dagis i fredags och åkte upp till visättra där vi sov över.  Vi mös, lekte och badade och maria fick sitta och reda ut massa tovor igen :( börjar verkligen ledsna på det. Jag kom i säng vid kvart i 3 och Thea vaknade vid 8 såklart.  Vi låg i soffan och kollade på barnprogran och åt frukost. Sen fick hon bada igen och sätta  på sig lite kläder. Mamma kom vid 12 och då gick jag och duschade och gjorde mig ordning.  Sen ställde jag mig och gjorde tårta till lillprinsessan men blev inte alls nöjd.  
 
 
Vid halv 5 kom älsklingen så då firade vi Thea, åt tårta och öppnade presenter.  Hon fick en stor buss, en polisbil som blinkar och låter, kläder och en radiostyrd bil :) det som va mest poppis va polisbilen men vi vuxna slogs om att köra den radiostyrda bilen :P haha. Vid halv 7 så åkte vi till tullinge för att hämta upp andréas lillasyster och så åkte vi till hans storasyster för att äta middag.  Thea åt massor :) hon lekte me andréas systerbarn och åt lite godis och så åkte vi hem vid halv 9. Thea somnade vid halv 10 och jag gick och lade mig direkt efter, me smink och hela köret, va så vansinnigt trött.
 
Imorse kom Thea in och väckte oss vid 8, vi låg och hade det mysigt en stund innan vi gick upp och åt frukost och duschade och gjorde oss ordning :) vi åkte till aspuddsparken vid 11 och tittade på lite djur, lekte i parken och så fick Thea rida på ponnyn och nu äntligen tyckte hon att det va jätte kul och hon blev så arg när hon inte fick rida längre.  Vi åkte och lämnade henne hos patrik och sen åkte vi till nacka forum och käkade lunch och bara gick omkring.  Andréas kusin kom och så åkte vi hem så markus kunde lämna sin bil och så åkte vi till bromma för att hälsa på Andréas storasyster på jobbet en sväng och älsklingen köpte en jätte snygg jacka :) sen åkte vi till coop och handlade till middagen,  blev tacos ikväll och ikväll va det grabbarna grus som lagade maten, eller ja, markus lagade faktiskt maten :)
 
 
Nu har han precis åkt så jag ska ta en cigg och en dusch och sen mysa massor me min underbara pojkvän.  
 



Värsta dagen i hela mitt liv!

Igår va den värsta dagen i hela mitt liv. Har aldrig känt mig så maktlös, hjälplös och fullständigt panikslagen förut.  Jag vaknade på morgon och ser att jag har typ 20 missade samtal från ett nr som jag inte känner igen men får genast en klump i magen och visste direkt att nåt hade hänt. Hade även ett röstmeddelande och det va från en väns vän egentligen som berättade att thea hade varit me om en bilolycka.  Det va allt! Hela min värld rasade på en tusendels sekund och jag började gråta och satt bara och skakade.  Andréas försökte lugna ner mig så gott han kunde innan han åkte till jobbet.  I 40 min visste jag inte om Thea va skadad och låg på sjukhus eller om hon till och med va död. Det va dom värsta 40 minutrarna i hela mitt liv. Till slut fick jag tag på P och kunde äntligen andas ut.  Thea va helt oskadd, inte minsta lilla skråma hade hon. 
 
 
P skulle svänga ut i en korsning vid donken i älvsjö och då kommer en annan bil i världens fart och kör mot rött. Han kör in i sidan av fronten på Ps bil som då snurrar runt och så lyckas även den andra bilen smälla en snutbil. Idiot!!!!! Men alla hade änglavakt, ingen skadade sig allvarligt utan det blev väl lite blåmärken osv. Bilarna va det värre me. På den andra bilen va dom tvungen att klippa taket.  Jag är bara så otroligt glad att Thea klarade sig. Hon fick sitta i brandbilen och så åkte dom ambulans till sjukhuset,  hon som tjatat om att åka ambulans till doktorn :P haha. Det enda hon säger om olyckan är "pappas bil är trasig" och "pang". Så jag hoppas att hon inte har blivit så traumatiserad. 
 
Igår fyllde ju även prinsessan 3 år :D min stora och älskade dotter. Vart tar tiden vägen? Satt och tittade på filmer från när hon va bebis och gud vilken nostalgikick. Saknar den tiden så extremt mycket.  Jag åkte förbi hos P en snabbis för att gratta min älskling och leka en stund och bara få pussas och mysas massor.
 
 
Stannade i drygt 1 timme och sen åkte jag till flempan för att lämna pengar och så åkte jag till skärholmen för att därifrån åka till älsklingens jobb och så hämtade han upp mig. Vi åkte och handlade och så åkte vi hem och fixade middag.  
 
Idag har jag tillbringat större delen av dagen på arbetsförmedlingen med Jessica :/ vi möttes vid 12 i huddinge och gick då till ams och vi va klara vid 10 över 3. Herregud! Vi gick till donken och åt en alldeles för sen lunch och så köpte jag ett födelsedagskort till Thea och vi gick i lite affärer innan jag åkte till segeltorp där andréas hämtade upp mig. Vi åkte till toysrus så jag kunde köpa present till min prinsessa och nu sitter vi och kollar på tv och jag väntar på middag,  eller snarare på att andréas ska bestämma sig för va han vill äta. Det är hans tur att laga mat nu, tänker inte ställa mig framför spisen idag igen. Så jag får väl vänta och se hur det blir med middagen :/ 
 
 
Men ha en trevlig onsdagskväll :) 



Vilken bra måndag

Jag älskar mornarna me Andréas, när han går upp i tid och hinner äta frukost och ta det lugnt vill säga :P som imorse till exempel.  Trots att jag sov halvdant inatt, tack vare en viss person så gick jag upp me honom vid 5 imorse och det va så mysigt.  Vi åt frukost tillsammans och kollade på tv. Jag packade gymväskan och så skjutsade älsklingen mig till gymmet vid kvart i 7 :) Blev ett riktigt bra pass och sen blev det bastun en stund.   
 
Gick och hämtade Thea på dagis och så gick vi till BVC för 3-årskontrollen och det gick alldeles utmärkt :) det va inga problem me nåt, hon vägdes och mättes också, 17 kg och 97 cm lång :D tog upp misstankarna adhd och hon skulle ta upp thea me nån psykolog från bup som skulle komma idag så det ska bli intressant att höra va som sas.  På väg till bvc så ville jag va snäll mot thea så vi tog tunnelbanan till fruängen men det va dumt gjort, det va biljettkontroll och jag åkte fast, fick böter på 1200 kr. Blev så irriterad.  Har klarat mig i ca 6 mån me kontroller men det va en riktig bitterfitta idag. Jaja, det är bara att se glader ut ändå.  
 
 
Jag lämnade älsklingen på dagis och så åkte jag hem och fixade omelett till lunch och så tog jag en dusch och gjorde mig ordning för att åka till banken och fixa endel papper.  
 
 
När jag kom hem så fixade jag lite andra papper,  och så satte jag på musik och så röjde jag, satte igång en diskmaskin och bäddade sängen.  Hjärtat kom hem och så började jag me maten och nu har vi precis ätit och sitter och kollar på californication. Det blir nog en dusch och sen sängen rätt tidigt.  
 



En rätt okej helg :)

Den här helgen har varit helt okej, eller både och faktiskt. Den har varit toppen men
också botten. 
 
I fredags skjutsade älsklingen mig och Thea till tumba där vi mötte upp maria. Jag
och Thea sov där, jag behövde få lite egentid, har umgåtts väldigt intensivt me
Andréas sen jag flyttade in och jag ville umgås med Thea på "neutral" mark.
Vi hade det jätte mysigt och jag verkligen njöt av tiden me min lilla älskling.
Thea och maria bakade sockerkaka och Thea fick nytt nattlinne och lite nya kläder. 
 
I lördags va jag och Thea på 3-årskalas hos greta men vi hann inte va där så länge
för helt plötsligt va P tvungen att hämta henne innan 3 så hon åkte då och va så
ledsen, hon ville att jag skulle följa me hem. Det gjorde så ont i hjärtat! En stund
senare kom älsklingen och hämtade mig och så åkte vi hem och jag gjorde
mig ordning för en kväll i södertälje me älsklingen, jessica och adde.
 
 
Vi kom dit vid 6-tiden och började dricka lite och blev rätt lulliga men sen åt vi
och det va så gott men då blev hela kvällen förstörd. Tänker inte gå in på
några detaljer men mer än en gång grät både jag och jessica och va sura/ledsna
över våra pojkvänner, förhållande och bara livet för övrigt. Haha. Men där emellan
hade vi riktigt roligt. Jag och älsklingen åkte hem vid 3-tiden och totaldäckade 
så fort vi kom hem.
 
 
Idag vaknade vi kl 2 och så åt vi frukost och sen låg vi i soffan och kollade på
californication ett par timmar. Sen duschade vi och åkte till coop och handlade
och sen blev det 3-rättersmiddag på nygammalt. Har varit riktigt bakis idag.
 
Men snart blir det iallafall sängen och imorrn är det en ny vecka :) god natt på er. 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!