Första arbetsdagen är avklarad :)

Imorse klev jag upp kl 5 och jag är så glad att jag har gått upp me Andréas kl 6 varje morgon medan jag varit arbetslös för nu är jag ju van att gå upp tidigt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va trött :P jag duschade och sen fick jag lite lycka till-sex ;) vi käkade frukost och så gick jag hemifrån vid 7-tiden :)
 
Och första dagen på jobbet gick jätte bra och jag fick massa beröm :) träffade chefen och skrev papper och mitt vik kommer troligtvis bli förlängt trots att personen som jag vikar för kommer tillbaka på måndag :/ fattar verkligen ingenting men det är ju bara bra för min del :D men jag tror verkligen att jag kommer trivas där och det känns jätte bra :D slutade kl 16 och då va jag verkligen slutkörd.  Åkte till segeltorp och tog en promenad till älsklingens jobb och så åkte vi hem tillsammans.  
 
Nu sitter jag i soffan me älsklingens ben i famnen och väntar på att våra pizzor ska bli klara, är så vrålhungrig!  Ska ringa prinsessan ikväll också,  saknar henne så mycket och det blir extra jobbigt när jag jobbar me barn i hennes ålder.  
 
Ville bara skriva om min första arbetsdag och att jag överlevde :P ha en bra torsdagskväll! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!