Tillbaka till verkligheten

Har haft en jätte bra vecka hos A :) vi har dock inte umgåtts sådär jätte mycket, haha. Han har varit ute och flugit mycket och jag har varit me jessica och sådär men lite har vi umgåtts :) har bara varit underbart me hans sällskap.  Men nu är vi bara vänner och det känns lite sorgligt,  jag är så extremt kär i den tokiga och underbara killen, han gör mig så glad och lycklig men ja, det här blir nog bra också tids nog :) måste bara vänja mig vid att jag inte kan ta på honom på samma sätt, inte pussa honom eller kalla honom söta saker. Nu är jag verkligen singel på allvar men den enda jag vill va hos är A :( det finns många saker jag är bra på men att va singel är inte en av dom. Jag är värdelös på att va singel.  Jag vill känna den här samhörigheten, ha den här "vi-känslan" och bara veta att jag är älskad.  Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte njöt av singellivet lite men jag är förhållande-typen ända in i benmärgen. 
 
 
 
Jag och jessica tog en tripp till stan förra veckan för att shoppa kläder till vår utgång och vi fyndade jätte fina klänningar :D 
 
I lördags möttes jag och jessica på tunnelbanan och så åkte vi till fruängen och va inne på systemet en sväng innan vi åkte till mig  :) vi köpte varsin kycklingsallad och satt ute och åt lunch och sen tog vi en tupplur :D vid 4 började vi göra oss ordning, lyssnade på musik och drack lite :) några timmar senare va vi i stan och käkade och sen mötte vi upp Kenny och cissi,  vi gick till snaps men va fullt där så då åkte vi till debaser där vi mötte upp johan och hans polare och krökade järnet :) hade så extremt roligt och jag dansade till och me, i 2 timmar! Klänningen va genomblöt av svett vill jag lova :$ haha. Kom hem vid halv 4 och vaknade kl 7 :O haha.  Just det, en av Sveriges sexigaste skådisar va på debaser också, Ola rapace :D satan i gatan va han är snygg! Gick förbi honom ett flertal gånger och va bara millimeter ifrån honom :P där kan vi snacka karlakarl ;) ojojoj.  
 
 
Det va bara att hoppa in i duschen och göra sig ordning för kl 10 kom A och hämtade upp mig och så åkte vi till örebro för att köpa fälgar.  Vi åt lunch på max och så åkte vi tillbaka till Stockholm.  Kom hem till honom och vi låg och slappade ett tag.  Sen kom jessica och kenny och hämtade upp mig för jessica hade saker hos mig och A ville att jag skulle äta middag me honom så dom skjutsade tillbaka mig igen :) jag och A åt och sen låg vi och kollade på film fast jag somnade i soffan :/ haha.  Vid 23 frågade A om jag ville sova över för klockan va så mycket så jag stannade en extra natt :) va dock tvungen att gå upp tidigt för A började jobba idag så han skjutsade hem mig och så sov jag vidare till halv 11 :D 
 
Sen åkte jag upp till visättra och va där till 8 :) kom hem och åt middag i min ensamhet och då slog det mig att det här är min vardag nu :/ 
 
 
I veckan händer troligtvis inte mycket.  Ska till ams imorrn och söka jobb. Tvättstuga på onsdag.  På fredag kommer min älskade prinsessa så vi ska mysa hela helgen :D 
 
Vi hörs väl senare i veckan :) god natt :):



Bortskämd idag

Ojojoj va jag har blivit bortskämd idag av min finaste älskling idag :D har fan världens finaste och underbaraste vän. Älskar dig så mycket hjärtat.  
 
Jag åkte och lämnade Thea i visättra vid 2 och sen åkte jag till skärholmen och mötte upp jessica och cissi :) dom hade shoppat för fullt men jag fick ett par ballerina och ett nytt mobilskal, blev så glad :D sen åkte vi vidare till ikea där jessica shoppade loss ännu mer till oss båda :$ jag fick sängkläder,  överkast,  filt och en spegel, tack min fina älskling.  Blev så glad :D sen kom min andra älskling och hämtade upp mig och så åkte vi hem till honom och åt middag och satt ute på balkongen och pratade några timmar och hade det så mysigt :) är så glad och tacksam för alla underbara människor i mitt liv, jessica,A,Thea,maria. Mitt liv hade inte varit värt nåt utan dom! A skjutsade mig till visättra vid 22 och då låg stumpan och sov. Idag kom ju mormor upp också så det va lite därför vi sov här ikväll så vi får umgås lite me henne :) Thea åker ju hem till P imorrn :( 
 
 
Själv ska jag sova hos A hela veckan och njuta, mysa och umgås. Blir väl bio nån kväll och så :) 
 
Nä, nu orkar jag inte skriva mer men vi hörs nog senare i veckan. 



Heldag på skansen :D

Hela dagen har jag och Thea spenderat på skansen me jessica :D vi möttes upp på tåget och åkte till slussen och tog djurgårdsfärjan över :) tänker inte skriva så mycket utan låter bilderna tala istället :D 
 
 
Det blev både ponnyridning, karuseller, fiskdamm och såklart massa djur :D innan vi åkte därifrån fick thea en mjukiskanin av jessica och en stor ödla av mig. Tror jag hade en helnöjd tjej då :D vi åkte in till stan och gick lite och sen åkte vi hem.  Klockan va då närmare halv 7 och då kom maria :) vi lyckades borra upp min hylla halvokej för grannen kom och klagade på att det lät för mycket så vi fick inte fortsätta :( 
 
Jag trodde thea skulle somna fortare än fortast ikväll men hon kämpar på fast hon är så otroligt trött men väldigt snart är det nog god natt.  
 
Vi hörs imorrn igen :)  



Mer strandhäng :D

ImKe vaknade stumpan vid 7 och jag somnade faktiskt hyfsat tidigt inatt (vid 01) men va ändå jätte trött imorse och så hade jag så fruktansvärt ont i ryggen :( blir verkligen galen, skulle helst bara velat legat i sängen men jag skulle må så dåligt och ha så dåligt samvete för Thea.  Så istället för att ligga och vila ryggen drog vi till vårby-badet och hade det härligt där :) 
 
 
 På väg hem fick vi vänta på bussen i nästan 1.5 timme pga fulla bussar och Thea va trött men vägrade lägga sig i vagnen och sova men väl på bussen tog det inte många minuter innan hon sov :) jag va inne på apoteket och handlade lite och så köpte jag picknickmaten till imorrn :) thea vaknade strax innan vi va hemma och så började jag me maten till imorrn och det vart så mycket så jag och thea kunde äta  det till middag också.  Sen träffade vi A en snabbis som kom över me min post och värktabletter :) 
 
Jag har duschat thea och tvättat hennes hår,  borstat hennes tänder, smort hennes sår och nu ska hon få sin medicin och sen är det läggdags.  Själv ska jag ta itu me disken och jag har såååååå ingen lust :( 
 
Men vi hörs imorrn kväll :) 



Värmebölja

rn dör i den här värmen och den lilla orken och energin man har går åt till att bara kliva upp ur sängen :/ men det är så otroligt skönt också fast helst vill man bara ligga på stranden ju :) 
 
Den här natten har varit den bästa på länge :D Thea sov me mig inatt och jag somnade innan 02 och både jag och Thea vaknade vid 11 idag :O den sovmorgonen va så otroligt efterlängtad! Säger ju att jag sover mycket bättre när hon sover me mig.  Ikväll somnade hon i soffan så då lär hon vakna tidigt imorrn :) 
 
Idag har vi varit ute på gården en stund och sen åkte jag till Liljeholmen och köpte nya underkläder och lite så till Thea och sen handlade vi lite mat, kom hem och gjorde middag och efter det kom Maria för att borra upp min hylla men det gick ju åt skogen :/ hon ska komma hit på lördag kväll igen och göra ett nytt försök så får vi hoppas att det funkar då.
 
 
 
Thea tvärdäckade i soffan och jag glor på tv och har så fruktansvärt ont i ryggen.  Jag tror att det är nån efterverkning efter att jag fick epiduralen iom theas födelse.  Ryggvärken började för kanske 1 år sen och har så gott som varit konstant fast med olika intensiteter. När jag började äta p-piller så försvann värken och nu när jag har slutat me dom kom värken tillbaka :( tror inte att det är nån tillfällighet iallafall.  
 
Imorrn ska vi tillbringa dagen på stranden,  tänkte åka till vårby-badet  :D måste passa på för det blir sista strandhänget me stumpan på några veckor.  Annars blir morgondagen lugn :) 
 
Hörs imorrn kväll :) 



Ett par lugna dagar

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt i princip :) att bara sova 4-5 timmar per natt i 1.5 vecka börjar ta ut sin rätt :( längtar till nästa vecka då jag äntligen får sova bra igen :D jag och Thea tvättade i förmiddags och sen va jag tvungen att lägga mig en stund och vila. På eftermiddagen så åkte thea till P en kort stund så jag kunde gå och hämta lite saker från honom och sen kom hon tillbaka hit och vi började me maten och så kom A :) älskar att få umgås me mina två hjärtan samtidigt och det känns så mycket lugnare och tryggare att umgås me dom här, på min hemmaplan och det märks, det speglar tydligen min uppfostran av Thea. A tyckte att jag hade blivit mer mamma nu och mer konsekvent och det värmde verkligen att höra. Hans åsikt gällande det betyder otroligt mycket för han har gett mig mycket konstruktiv kritik angående att jag har varit för slapphänt me Theas uppfostran vilket jag har varit.  Även fast A inte har några barn så är han en jävel på det här me uppfostran och han har hjälpt mig så otroligt mycket och gjort mig tryggare i min roll som mamma. När han blir pappa så kommer han bli en underbar pappa, utan tvekan.  Jag älskar att se hur han är me Thea, han är så fin me henne samtidigt som han säger ifrån och uppfostrar henne. Jag är inte lika nervös och stingslig längre.  Vi åt middag och sen gick vi och spelade fotboll och hade det jätte roligt och hade en mysig stund tillsammans alla 3 :) Jag är så kär i den pojken så det är läskigt.  Han har förändrat så mycket hos mig och mitt synsätt, tankesätt, ja det mesta. Även om vi inte blir tillsammans igen så kommer han alltid ha en plats djupt i mitt hjärta och jag kommer för evigt va tacksam för all hans hjälp och allt stöd genom allt. 
 
När han åkte hem så gick jag och thea och duschade och en timme senare hade hon tokslocknat och ikväll ville hon sova i sängen me mig till min stora lycka :D sover mycket bättre me henne eller ja, nån vid min sida :) sitter och kollar på sagan om ringen och äter lite glass me jordgubbar,  mums. 
 
Imorrn så kommer maria och hjälper mig att borra upp min hylla och innan det ska väl jag och Thea ge oss ut till parkleken och leka lite :) annars blir morgondagen lugn.  
 
Vi höres :) 
 



Min lilla sjukling

Imorse vaknade skruttan vid halv 10 och sen låg vi och kollade på film och busade massor i sängen och klockan va närmare 2 innan jag hoppade in i duschen.  Ringde närakuten i huddinge och bokade tid för Theas sår under näsan samt att det rinner massa var och gegga från hennes högra öra. Så vi fick en tid 19.20. 
 
Vi åkte till Tullinge och våldgästade Jessica på jobbet nån timme, det va jätte trevligt :) pratade och planerade lite inför lördag,  det ser jag verkligen fram emot så sjukt mycket! :D vid halv 7 rörde vi oss mot huddinge och läkaren och där gick det jätte bra :D Thea va så duktig och samarbetsvillig. Hon har troligtvis en sprucken trumhinna ( hon hade så mycket vax så läkaren kunde knappt se trumhinnan) och infektion i örongång och näsa så nu blir det en antibiotikakur. Är glad att hennes allmäntillstånd är opåverkat iallafall :) 
 
 
Vi va inne och handlade lite och så åkte vi hem och gjorde middag vid 9 och efter det tvärslocknade min prinsessa.  Jag funderar på att också lägga mig snart, är så trött men troligtvis kommer jag bara ligga och snurra flera timmar :( 
 
Har suttit och pratat me A i 2.5 timme så nu blir det sängen och försöka sova :) natti natt. 



Sömnsvårigheter :(

Jag har aldrig i hela mitt liv haft sömnsvårigheter men sen dag 1 i nya hemmet har jag haft problem att somna, ligger och vrider och vänder mig i minst 1-2 timmar trots att jag är så trött så ögonen svider och det är så jobbigt.  Är aldrig helt utvilad och tålamodet tryter vid minsta lilla :( hoppas bara att det vänder om jag får jobb.  Är väl mitt maniska trygghetsbehov som ställer till det. 
 
Inatt somnade jag inte förrän närmare 03 av ren utmattning och klockan ringde 08.20 men thea vaknade kl 7 :/ va så död! Men jag fixade frukost och satte thea framför barnprogrammet medan jag duschade och gjorde mig ordning.  Vi åkte till flempan där jag lämnade gumman hos mamma medan jag åkte ner till huddinge för anställningsintervju och det gick väl okej hoppas jag :$  får väl vänta och se. Bara att hålla tummarna :) hämtade thea, åkte till telefonplan och träffade A en snabbis,  handlade lite och åkte hem vid 5. Thea va på ett helvetes humör,  hon hade sovit 2 min sen 7 imorse så hon va så trött. Va bara hem och fixa middag och vid 6 totaldäckade hon och jag lät henne sova för natten (eller när hon nu vaknar) för jag va så trött själv och orkade inte ta den striden me henne just då. Vi har ändå inga planer förrän kl 1 imorrn så vi kan sova på förmiddagen om hon vaknar inatt och är vaken nån timme. 
 
 
Jaha, nu är stumpan vaken och tittar på beck me mig :) får se om hon lyckas somna om efter det. Hennes kommentar va rolig när hon vaknade :P -men mamma, det är ju ljust ute och då ska man inte sova. Vi kan gå ut och gunga. Min knäppa unge.  
 
Ha en bra kväll :)



En vecka kvar

En vecka kvar me mitt lilla hjärta innan hon åker till pappa igen, hoppas att hon och P får en mysig semester :)
 
Idag åkte vi till rådsparken nån timme och lekte för fullt och hade det mysigt :) Thea hittade massa kompisar att leka me och jag tycker det är så härligt att se hur social hon är och framåt :) min fina tjej. Vi kom hem vid 5 och började me maten och sen låg vi och tittade på barnprogram innan det va dags att duscha och sussa, vid halv 9 hade stumpan somnat och den här egentiden på kvällen behöver jag verkligen så det va uppskattat :) 
 
 
Ligger i sängen och glor på twilight och laddar inför anställningsintervju imorrn :D 
 
Va står på agendan för veckan då? Hmm .... lämna Thea hos mamma imorrn och gå på anställningsintervju.  Tvätta på onsdag fram till kl 13. Följa me Jessica till ikea på torsdag och handla lite. Skansen på lördag me stumpan och jessica och bara mysa :) och på söndag ska jag lämna thea och sen in till stan me jessica för att shoppa :) Och nån kväll kommer A på middag och ev sover över :) resten av tiden ska väl tillbringas på stranden,  i olika parklekar, ja utomhus iallafall :) kanske drar in till stan me Thea och bara går omkring. Är det nån som vill umgås så hojta till :D 
 
Ha en trevlig söndagskväll :) 



Med barn igen

Nu har man blivit me barn igen efter 2 barnfria dagar och det känns bra att få va me stumpan igen men hon verkar ha tröttnat på mig. Haha :P 
 
I torsdags kväll lämnade jag henne hos maria och så mötte jag upp jessica innan vi åkte hem till mig och käkade, vi fick visserligen vänta på maten i 1.5 timme men va tusan gör det :P vid 2-tiden drog vi till liljeholmen me badkläder och så träffade vi en snubbe vid halv 11 innan vi gick till trekanten för att nattbada :) det va så otroligt underbart, kommer inte ihåg när jag nattbadade senast :D kom hem vid halv 1 och då ringde jag A och så pratade vi i över en halvtimme och sen kollade jag på film och vid halv 3 hörde en killkompis av sig och ville komma över så vid 04 mötte jag honom vid bussen och så kollade vi på film tills vi somnade vid 7-tiden och 4.5 timme senare så ringde min klocka och jag gick upp och gjorde mig ordning och en timme senare drog min kompis.
 
 
 
Jag röjde och packade i väntan på A och vid 4 kom han äntligen :D vi åkte och handlade och sen hem till honom och gjorde mat och resten av kvällen ägnades åt massa mys och film :) det här dygnet har varit det bästa, mysigaste och kärleksfullaste på väldigt lääääänge och jag har fällt så många tårar av lycka :$ mitt liv är komplett, allt börjar falla på plats och dessutom ska jag pp anställningsintervju på måndag så me lite tur börjar jag jobba om 3 veckor :D nu mår jag så otroligt bra, jag behöver inte prioritera bort nånting eller någon :D 
 
Vi hörs imorrn :) 



Sommar, värme och bad

Det här vädret är påfrestande men så extremt underbart :D jag älskar det verkligen!  Fast me småbarn kan det bli jobbigt.  
 
Idag har jag och Thea haft fullt upp :) hela förmiddagen tvättade vi, vid halv 3 åkte vi till trekanten och badade massor, min dotter älskar verkligen vatten men hon har ingen respekt för vattnet,  hon knallar rätt ut och struntar i om hon bottnar eller inte.  Måste köpa armpuffar och nån flytring till henne :) men vi hade det toppen tillsammans trots ett större utbrott på stranden.
 
 
 
Vi kom hem vid 5 och då somnade både jag och Thea, A ringde och väckte mig för han skulle komma hit på middag :) och det va jätte trevligt!  Åh va jag saknar honom.  Vi åt fajitas och sen glass me jordgubbar och så kom han me en tv som fungerar, så underbart.  Men har bara 3-4 kanaler,  måste kolla upp det där. Passade på att kramas och pussas lite också :D tycker så mycket om honom :( jag och Thea gjorde honom sällskap till bilen vid halv 10 och sen gick vi och spelade fotboll en stund innan det va dags för dusch och nu sitter vi och kollar på sammys äventyr 2, har disk kvar som jag måste diska men får så ont i ryggen :(
 
Får se om stumpan somnar snart så jag kan smita ut och sen ska jag lägga mig :) imorrn har vi inga direkta planer mer än att jessica kommer hit på middag.  Får se om vi går till vippan för jag skulle behöva gå till lidl och köpa solskyddsfaktor till Thea. Vi hörs imorrn :) 
 



Hemma så lite som möjligt

Oj, det där lät mer illa än tänkt.  Hahaha.  Är gärna hemma men blir så sjukt uttråkad av att vanka omkring på 30 kvm så jag och Thea försöker va ute så mycket som möjligt och ta tillvara på vädret :) 
 
I förmiddags åkte vi till kristallparken för en mysig dag me picknick och det men då va det ju stängt pga ombyggnation så då åkte vi till maria och våldgästade henne istället :D pratade, fikade och så bara.  Jag och Thea kom hem vid halv 8 och då mötte vi upp P en snabbis och sen gick vi hem och gjorde mat. Har försökt lagt Thea i 1.5 timme nu men dels va hon för pigg när jag lade henne och sen gör ju grannarna sitt (me endast en 5 cm tunn vägg mellan så blir deras konversation väldigt högljudd och så), dom skulle lika gärna kunna sitta i samma rum.  Hade det varit en riktig lägenhet så hade det inte varit lika illa. Jag hoppas bara att thea somnar snart så jag får gå ut en snabbis och sen lägga mig. Hade tänkt duscha och fixa hemma men nu orkar jag inte det.
 
 
Imorrn mellan 10-13 har jag tvättstuga,  sen ska jag och Thea till trekanten och bada och mysa några timmar, handla lite på vägen hem och sen kommer min fina A på middag och ev skulle maria komma också :D längtar till imorrn :D 
 
God natt på er :D 



Börjar bo in oss

Hela helgen har bestått av att packa, hämta och bära möbler och småsaker men nu är det äntligen över.  Igår kväll flyttade äntligen jag och Thea in. Det va jobbigt att säga hej då till A men jag grät inte fast å andra sidan grät jag från och till hela helgen.  Det här är inget farväl fast jag tycks tro det.  Vi kommer träffas, vi kommer ha kontakt, vi kommer umgås och sova över hos varann. Vår relation är väldigt udda, vi vet inte va vi är helt enkelt.  Vi beter oss som pojkvän/flickvän men vi är ändå överens om att det är slut.  Hmm, ja vi får väl se hur det slutar.  
 
 
Natten va si och så, både jag och Thea vaknade flera gånger och sov oroligt men vid 9 gjorde vi morgon.  Åt frukost,  duschade och gick ut på gården ett tag och sen packade vi badgrejer och åkte till telefonplan och A för att hämta min bilbarnstol. Vi va där en stund medan vi väntade på M och L :) va så härligt att få krama och pussa honom igen :D 
 
 
 
När M och L kom så drog vi till årsta havsbad och hade en underbar eftermiddag :D tjejerna lekte och badade och jag tog årets första dopp. Måste verkligen åka dit fler gånger.  Vi kom hem vid halv 5 och Thea satt på golvet och ritade och jag fortsatte röja. Vi gick ut och sparkade boll ett tag och så gick vi in och gjorde mat. Vid halv 8 hade Thea slocknat i soffan så jag tog fram lite godis och nu sitter jag och slappar. Tog en dusch tidigare också,  det behövdes!  Ska väl snart ta och krypa ner i sängen :) 
 
 
Får se va som händer imorrn, funderar på att åka till aspuddsparken kanske eller kristallparken :) ta me lite picknick och så :) aja, ha en bra kväll :) 
 
 



Roligt men jobbigt att flytta

Gårdagen va lååååång och jag hade fullt upp från kl 10 till 23, va så trött och
på så sjukt dåligt humör :/ tyckte verkligen synd om A, han ruttnade verkligen
på mitt humör.
 
Jag åkte till min lägenhet kl 10 för att städa ur den, putsade fönster,torkade
av väggar, lister, dörrkarmar ..... ja, rubbet. Vid halv 2 kom A och hämtade
upp mig och så åkte vi till IKEA där jag tillbringade närmare 4 timmar och
brände 3300 spänn :/ haha. Men det va så roligt att handla till mitt hem, ingen
bestämde va jag skulle köpa och jag behövde inte tänka på va nån annan
skulle tycka, det va verkligen en sån befrielse :) 
 
Vi åkte till lägenheten och dumpade av allt och så åkte vi till lilla essingen och
käkade pizza, åkte till A en snabbis och sen vidare till visättra för att hämta min
byrå, ett sängbord och massa smått och gott och sen tillbaka hem till mig och
dumpa det. Klockan va närmare halv 12 innan vi kom hem igen och sen låg vi
och pratade massor och mös så jag tror att vi somnade vid halv 2 kanske. 
 
Jag hade tänkt ta sovmorgon imorse men vaknade när A gick upp vid 8 och
sen ringde M och vi pratade i nästan 1.5 timme och sen käkade jag frukost
och gjorde mig ordning. Åkte hem vid 2-tiden och satte igång direkt med att
packa upp allt och så gav jag mig på badrumsskåpet, och jag fick ihop det.
Är llar med badrummet nu och jag blev så otroligt nöjd, det är jätte fint och
mysigt där inne, synd att det ska stinka så in i helvete. Ska köpa luftfräschare
som sprutar ut doft regelbundet automatiskt :) Jag va och slängde en massa
kartonger i grovsoporna, jag ställde in tallrikar och glas i skåpet, satte i mina
lampor, lade Theas kläder i byrålådan. Vid 8-tiden kom Ludde förbi och gjorde
mig sällskap en stund och sen tog vi en sightsing runt mälarhöjden, axelsberg
och runt om tills han slutligen körde hem mig :) 
 
 
 
Nu sitter jag här och väntar på att A ska komma hem så jag får kramas och gosa
lite :P men han lär inte komma hem än på nån timme :( ska kolla på tv, duscha
och äta nåt. 
 
Imorrn vet jag inte riktigt va som händer, ska iallafall till lägenheten för Maria
kommer och vi ska försöka få upp mina gardiner och sen skulle jag vilja få
upp min hylla men behöver en betongborr, ska väl flytta över endel saker
härifrån också tänkte jag. Så fort jag fått tag på nån me en skåpbil ska jag
flytta över soffan och så hittade jag en säng bortskänkes som jag måste
hämta inne i stan. 
 
På söndag är det inflytt, då flyttar jag ifrån A på riktigt och det gör verkligen
ont. Jag har så mixade känslor. Jag har längtat efter min egen lägenhet i
evigheter och ändå gör det så ont att flytta härifrån och jag vill inte det. Men
jag är rädd, det är det allt handlar om. Det här är okänd mark för mig. Det
kommer bli bra i slutändan :) Är glad att jag har Thea dom första 2 veckorna,
vet att jag kommer få panikångest min första ensamma natt där. Ingen som
ligger i sängen och väntar, ingen att prata med, ingen att krama. Jag är helt
ensam. 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i helgen förmodligen :)
 
 
 



Snart börjar mitt nya liv

Ikväll hämtar jag nycklarna till min lägenhet och första natten där blir senast
på söndag för då ska jag hämta Thea och ha henne i 2 veckor :D tänk att jag
slipper packa min jävla väska och fara runt me henne, snart har jag mitt eget
hem, en fast punkt för thea att vara på. Den här dagen har jag väntat på sen 
i december och snart är den äntligen här :D 
 
Det blir endel att åka och fixa den här veckan och mycket att göra hemma så
jag får det beboeligt där tills på söndag. 
 
Imorrn förmiddag (så tidigt som möjligt) ska jag dit och städa ur den och skura. 
Sen ska jag och A åka och hämta dom möbler som får plats i hans bil och allt
småplock. Sen till IKEA och shoppa massa nödvändigheter. Sen ska jag hem
och börja fixa och så kommer maria över och hjälper mig. Ska även ut på blocket
ikväll på sängjakt, måste ha en säng tills på söndag :P Så fort vi fått tag på en skåpbil
ska sängen och soffan köras hem till mig. Måste även iväg och storhandla i helgen.
Ojojoj, det är mycket som ska fixas men nu längtar jag så enormt sjukt mycket tills
allt kommit på plats och jag faktiskt kan flytta in. Dock dröjer det till löning innan
jag kan fixa adressändring men det gör inget :) samtidigt som jag längtar tills jag
får flytta så har jag lite ångest, jag har aldrig bott själv och jag är så extremt sällskaps-
sjuk så det kommer ta tid och bli jobbigt att vänja sig vid att bo själv. Kommer såklart
sakna A så otroligt mycket också, är ju van vid hans sällskap nu :P men vi kommer ju
fortfarande träffas och sova över hos varann :) han har blivit min allra bästa vän nu
och jag vill verkligen ha kvar honom i mitt liv :) 
 
Jag ser fram emot mitt nya liv, en ny vardag med min älskade dotter. Längtar till
hösten då allt börjar på allvar. Det jag hade tänkt är att jag ska ha Thea varje ons-fre
samt varannan helg :) dvs, hämta henne på dagis på onsdag eftermiddag och lämna
henne på dagis på fredag morgon. Dom helger jag har henne innebär det att jag har
henne ons-sön varannan vecka och ons-fre varannan vecka. Det känns mest rätt så
för mig, då får Thea träffa båda sina föräldrar varje vecka. Vet att många kommer ha
åsikter om varför vi inte kör på varannan vecka men det här känns mest rätt, då får
hon träffa båda sina föräldrar varje vecka, vi har henne lika ofta båda två. Man måste
göra det som känns mest rätt för en själv men också för Thea, inte bara för att det är
"standard" att man måste ha varannan vecka. Och nu när jag är arbetslös kommer
jag såklart försöka ha henne oftare :) 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!