Värmebölja

rn dör i den här värmen och den lilla orken och energin man har går åt till att bara kliva upp ur sängen :/ men det är så otroligt skönt också fast helst vill man bara ligga på stranden ju :) 
 
Den här natten har varit den bästa på länge :D Thea sov me mig inatt och jag somnade innan 02 och både jag och Thea vaknade vid 11 idag :O den sovmorgonen va så otroligt efterlängtad! Säger ju att jag sover mycket bättre när hon sover me mig.  Ikväll somnade hon i soffan så då lär hon vakna tidigt imorrn :) 
 
Idag har vi varit ute på gården en stund och sen åkte jag till Liljeholmen och köpte nya underkläder och lite så till Thea och sen handlade vi lite mat, kom hem och gjorde middag och efter det kom Maria för att borra upp min hylla men det gick ju åt skogen :/ hon ska komma hit på lördag kväll igen och göra ett nytt försök så får vi hoppas att det funkar då.
 
 
 
Thea tvärdäckade i soffan och jag glor på tv och har så fruktansvärt ont i ryggen.  Jag tror att det är nån efterverkning efter att jag fick epiduralen iom theas födelse.  Ryggvärken började för kanske 1 år sen och har så gott som varit konstant fast med olika intensiteter. När jag började äta p-piller så försvann värken och nu när jag har slutat me dom kom värken tillbaka :( tror inte att det är nån tillfällighet iallafall.  
 
Imorrn ska vi tillbringa dagen på stranden,  tänkte åka till vårby-badet  :D måste passa på för det blir sista strandhänget me stumpan på några veckor.  Annars blir morgondagen lugn :) 
 
Hörs imorrn kväll :) 



Kommentarer
Anonym

Varför inte bada lördag och söndag också, ska ju bli fint väder även då.
Men om Thea har en spräckt trumhinna så ska hon inte ha vatten i örat

Svar: På lördag ska vi köra en heldag på skansen och på söndag ska hon till sin pappa eller så ska vi hälsa på min mormor
Rebecka

2014-07-18 @ 07:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!