Ensamtid

Helgerna går alldeles för fort, tur att att jag har 3 helger i rad me min älskade stumpa :) idag har jag, älsklingen och Thea varit i orminge och firat As kusin och hans flickvän,  det va trevligt och dom hade fått det jätte fint i sin lägenhet och om några veckor kommer deras bebis :) vi va där ett par timmar och sen skjutsade älsklingen oss till visättra.  Vi behöver lite ensamtid från varann,  eller ja, han behöver tid från mig. För mig räcker ett par timmar då och då men han är verkligen så mån om sin ensamtid och sin frihet och jag försöker tillgodose hans behov. Så ikväll sover jag och Thea hos Maria fast vi valde dag, maria ligger sjuk och spydde som jag vet inte va när vi kom. Så ja, jag och Thea har kollat på tv och roat oss själva.  Snart ska vi äta pizza iallafall :)
 
 
Vi hörs nog imorrn. Natti natt 
 



Shop until you drop

Idag har jag varit på ett fullkomligt strålande humör,  vilket är väldigt ovanligt för mig. Jobbade och sen åkte jag till skärholmen för att köpa ett par skor och kom hem me massa annat också :D jag behövde verkligen få shoppa loss lite, dock måste jag handla till Thea också :) och så kanske man ska börja tänka på det här me julklappar.  Det eviga bekymret. Vet nästan va alla ska få förutom älsklingen :( det står helt tomt. Va köper man till nån som har allt/kan köpa allt själv?  Dessutom fyller han år bara dagarna innan julafton.  Bläääää. Får höra om hans mamma kan komma me nåt tips.
 
 
 
När jag kom hem va jag fortfarande på toppenhumör, satte på musik och packade upp och sen började jag me maten och då kom hjärtat hem.  Vi åt och sen satt vi bara och pratade resten av kvällen :) nu har älsklingen sovit sen 22 och själv ligger man vaken,  dels pga värk i armen och sen driver min rethosta mig till vansinne. Ögonen går i kors, så trött är jag :( och imorrn ska jag upp kvart i 6, jobbar 7.30 till runt 4-halv 5. 
 
Nä, måste väl försöka sova nu :( 



Nattliga tankar

Är det här det jag vill?  Plötsligt blir jag osäker. Slösar jag bort mitt liv bara för att jag är rädd? Rädd för vad? Jag har varit i den här situationen förut,  jag överlevde det och mådde faktiskt bättre än på länge. Jag är rädd att gå om miste om något men samtidigt är jag rädd för att jag går om miste om nåt annat om jag bara låter det va. Jag förtjänar mer än det här samtidigt som jag är rädd för att jag aldrig kommer få nåt bättre än det här och det här är i själva verket bara okej,  det är inte bra. För många olikheter,  för mycket kontraster. Och ändå känner jag så otroligt mycket kärlek,  mer än jag nånsin känt förut. Hur vet man va som är rätt val?  Hjärtat vill en sak medan huvudet vill en annan.
Jag är lycklig, tror jag. Eller är det inbillning?  Önskar jag att jag vore lycklig?  Att jag va tillfredsställd me mitt liv? Ikväll är tankarna många.  
 
Jag vill helst inte få några kommentarer, just nu vet jag verkligen inte va jag vill men jag va bara tvungen att få ur mig det här nu på direkten.   
 
Häromdagen kunde jag även erkänna för A att jag inte har några vänner, det är därför jag inte vill att han gör saker utan mig för då blir jag ensam.  Som ni märker är jag brutalt öppen och ärlig om mig själv ikväll,  jag har ingen att prata med, ingen att anförtro mig åt. Bara bloggen.  Jag hoppas att ingen tar illa vid sig och blir upprörd för att jag öppnar upp mig. Jag saknar verkligen vänner,  att kunna träffas och fika, shoppa,  gå ut på krogen me, prata me. Jag behöver också ensamtid men inte ensam. Jag känner mig så extremt ensam. Jag är inte bra på relationer, det har jag insett.  Ja, jag är patetisk och jag tycker synd om mig själv ikväll.  Hur skaffar man vänner egentligen?  
 
Nu har jag fått skriva av mig lite så nu hoppas jag att jag kan sova, ska upp kvart i 6 imorrn.  Gäsp.  God natt :) 



Vilken skitdag!

Imorse vaknade jag kl 4 och mådde så illa och kände mig jätte
konstig, känner väl igen den känslan när man är magsjuk. 
Försökte kräkas så illamåendet försvann men det gick inte. Har
inte kräkts nåt men sprang endel på toa imorse och magen är
i uppror. Illamåendet kommer och går. Vill bara kräkas och få det
här överstökat, orkar inte ligga och må illa och ha en orolig mage. 
Så idag har jag bara legat i soffan och vilat, min älskling har varit
så snäll och köpt piggelin och imodium till mig :) 
 
Älsklingen har suttit och byggt flygplan sen 16-snåret och är inte
klar än, han lär inte komma iväg och flyga ikväll iallafall, dessutom
har varken han eller jag ätit nån middag så min förhoppning är att
han åker ut och köper nåt :P haha. Trots att min mage är orolig så
är jag så sjukt hungrig på en rejäl köttbit, pommes, pizza, donken, 
ja, allt egentligen. Skulle haft en myakväll me mig själv egentligen
och legat och kollat på skräckfilm men det kan jag inte nu så får
göra det en annan gång. 
 
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll me er nära och kära :)



En lugn fredag

Imorse va jag så omotiverad att gå till jobbet,  va så trött och låg och halvslumrade i soffan men väl på jobbet gick det bättre. Va dock fortfarande trött men det va skönt att va på jobbet :) dagen gick fort och kl 4 gjorde jag äntligen helg.  Kom hem och hade en lång diskussion me A som inte ledde nånstans. Jag vet verkligen inte va jag ska göra. Mitt upp i vår diskussion så kommer maria me mina grejer och hon ser direkt på mig att nåt hänt så jag börjar böla. Hon ville att jag skulle komma upp i helgen så jag funderar på att åka upp på söndag.  
 
Har suttit och planerat min julledighet me Thea och jag ska ha henne en hel vecka så då blir det massa mys :D har hennes dessutom dubbla helger innan jul plus en dag extra vid lucia och gissa vem som är världens gladaste nu :D får umgås lite mer än vanligt me min prinsessa och det tänker jag ta tillvara på! 
 
Det är ingen som vill ta me sig mig och Thea nån helg och komma bort från Stockholm?  :P jag och A behöver komma bort från varann,  jag vill lämna Stockholm och jag och Thea kan behöva ha en minisemester me goda vänner.  Skulle göra allt för att få åka bort lite me Thea och hämta nya krafter.  
Har suttit och betalat massa räkningar ikväll och skrivit en lista på det som ska köpas/ordnas efter löning men får inte så bra lön den här månaden så endel saker på min lista får jag nog vänta me till nästa månad.  Skulle så väldigt gärna vilja förnya mitt gymkort men överväger att förnya det i januari för i jul kommer det inte bli mycket träning och det känns lite onödigt att förnya det då. Men däremot ska jag verkligen börja me mina promenader igen. 
 
Nä, dags att borsta tänderna och sen sussa.  God natt. 



The pain is all I feel right now

Igår kväll va längtan efter min prinsessa plågsam! Grät hela kvällen, låste in mig i badrummet, ville egentligen bara skrika tills luften tog slut. Jag saknar min dotter så mycket att hjärtat sprängs. Varenda dag utan henne missar jag en del av hennes barndom som jag aldrig kommer få tillbaka. Jag orkar inte vara ifrån henne mer, jag måste få tillbaka min dotter, varannan helg är långt ifrån tillräckligt. Jag har fått nog! Jag är deppig och sur för jämnan men det är bara för att jag saknar min dotter.  Hon är allt jag behöver, allt jag bryr mig om, allt jag älskar, hon är mitt liv, det värdefullaste jag har. Hon gör mig till världens gladaste,  stoltaste och lyckligaste mamma. Med henne hos mig så mår jag som bäst, det är bara då jag är hel, den konstanta smärtan i hjärtat försvinner. Hur ska jag förklara så nån utan barn förstår det? Hur förklarar man att för varje dag man är ifrån sitt barn så tappar man en bit av sitt hjärta?   
 
 



Fokus

Jag vill så mycket, för mycket. Det resulterar i att jag aldrig avslutar
det jag påbörjat. Som med min träning,  jag VILL verkligen träna
och gå ner i vikt,  jag tränar ett tag och sen tappar jag fokus och
slutar. Samma sak me skolan.  Och nåt jag verkligen tänker mycket
på är barn. As kusin och hans flickvän ska ha barn om mindre än 4
veckor och det är jobbigt, jag hatar att erkänna det men det är lite
som i situationen då M väntade barn och min barnlängtan va som
störst, samma intensiva längtan. A vet inte om hur jag känner, han
vet att jag vill ha barn men han vet inte hur starka dom känslorna
är eller hur jobbigt jag tycker att nån i vår närhet snart ska få barn.
Jag längtar så mycket tills Thea får ett syskon att det nästan blir till
en besatthet. Samtidigt tänker jag extremt mycket på att jag vill gå
ner till i vikt och träna och jag mår fruktansvärt dåligt när jag ser mig
naken och viktminskning och graviditet går ju inte hand i hand direkt.
 Jag vill verkligen lägga fokus på träning och kost, vill inte tänka på barn.
Som sagt,  jag vill allt men allt skiter sig. Jag tänker inte lova mer ang
träning osv, har  lovat mig själv gång på gång att träna mer och äta bättre,
har gjort upp träningsschema och verkligen varit taggad och några veckor
funkar det och sen lägger jag av, motivationen dör ut och då slutar jag trots
att viljan fortfarande finns.  Och jag blir så oerhört arg och frustrerad på mig själv.  
Jag ser alla vältränade och smala tjejer,  främst på insta och jag blir ledsen
för jag vill också ha platt mage osv och samtidigt blir jag så motiverad.  Jag
vill verkligen lägga all min fokus på träningen och hoppas att alla tankar på
barn försvinner i takt me att kilona rasar. Det jag är rädd för är att jag alltid
kommer ha den här viljan om fler barn,  oavsett hur många jag har så kommer
jag må dåligt över när nån i min närhet väntar barn. Jag tror inte att det är sunt
att känna så.  Jag verkar så otacksam över den fina och underbara dotter
jag redan har men så är det verkligen inte. Hon är mitt allt, hela min värld.  
Jag vill ha fler barn men läget är så fel det bara kan bli och jag måste vänta
tills mitt liv är stabilare.  Framför allt vill jag få en stabil, trygg och fungerande
vardag med Thea, det är viktigare än ALLT annat. 
 
Min förkylning går upp och ner, hade halsont och feber fram till lunch igår
och idag är jag så tung i huvudet och näsan rinner men tänkte försöka jobba
iallafall, är bara 3,5 timme. Jag har julpyntat och bakat lussebullar och fixat lite
dom senaste dagarna, trots förkylningen har jag varit pigg emellanåt. Ikväll ska
jag äntligen få arslet ur vagnen och åka och vaccinera mig mot livmoderhalscancer,
kommer dock på betala sista dosen själv för att jag skjutit på det så länge men det
ska bli skönt att få det gjort. Ikväll kommer maria hit också :) 
 
 
 
 Nä, dags att röra sig mot jobbet :) 
 



Dålig start på veckan

Den här helgen har bjudit på mycket diskussioner, smågräl
och sådär samtidigt som det funnits många glimtar av kärlek,
lycka och omtanke också. 
 
I lördags åkte jag och lämnade Thea hos mamma vid 10 och när
jag kom hem så va älsklingen vaken, vi kollade på tv och sen 
hoppade han in i duschen. Jag ville åka till brisak och kolla på julpynt
så vi åkte bort dit men vart jätte besviken, tyckte inte dom hade nånting. 
Sen åkte vi till rusta och coop och handlade lite innan vi åkte hem
igen. 
 
Igår va vi på jysk och på city gross och nu är alla julgrejer köpta
och jag lovar att det kliar rejält i fingrarna, vill börja pynta direkt
men måste lägga beslag på mig till nästa helg iallafall. Haha. Ser
verkligen fram emot det. Medan vi va på city gross så bestämde
älsklingen att hans mamma och lillasyster skulle komma till oss 
och äta middag och spela bingolotto och jag hatar när saker bestäms
i sista minuten och när folk bestämmer nåt över huvudet på mig. Jag
är ett kontrollfreak, så jag blev superstressad och mådde så dåligt. 
Jag gillar hans mamma och lillasyster jätte mycket men känner mig
ändå så obekväm me dom, har svårt för att slappna av och va mig själv. 
Men vi hade en trevlig kväll, jag va den enda som vann, vann 2 sverige-
lotter. Hans mamma ska följa me mig och köpa skor efter löning, det
blir första gången som vi umgås själva och det ska faktiskt bli trevligt. 
Hon av nån finns verkligen där för mig, hjälper mig och stöttar mig. 
 
Hela helgen har jag varit snuvig och hängig och imorse va jag helt utslagen
så jag ringde och sjukanmälde mig, kommer va hemma hem imorrn också 
och bara vila och så är man redo me full kraft på onsdag. Har legat och kollat
på film hela dagen, diskat 2 omgångar, hängt in kläder. Va så sugen på att
göra lussebullar men det får nog bli imorrn. Imorrn kommer även mamma
och maria över en snabbis, jag ska ta hit lite grejer och maria ska få ta me sig
Theas gamla kläder. Tanken har slagit mig mer än en gång men jag har aldrig
bjudit hit min familj på fika eller middag eller nåt. Och det gör ont. Hos P va
dom över jämt på fika, middagar, spelkvällar, julafton osv. Jag saknar min familj. 
Ska iallafall försöka sova hos maria en natt me Thea snart, behöva komma bort
från A och han behöver komma bort från mig. 
 
Ha en trevlig måndagskväll :)Dålig



Så välbehövligt med fredag :D

De här arbetsveckan har varit så intensiv, tuff och påfrestande, många av mina kollegor har mått mindre bra pga stressen men nu är den äntligen över!  Idag har det varit så lugnt på jobbet tack och lov. Och det är tack vare magsjukan,  17 barn va hemma idag :/ hade 7 barn på min avdelning. Men skönt va det me så få barn iallafall :) 
 
Jag slutade kl 15 och då åkte jag och hämtade stumpan på dagis, pratade me hennes pedagog en lång stund också och det va skönt :) jag skrev upp mig för utvecklingssamtal och så pratade vi om lucia och lite sådär :) vill så gärna få en bra kontakt med hennes nya pedagoger men eftersom att jag så sällan lämnar och hämtar henne på förskolan är det svårt.  Vi åkte hem och mitt stora hjärta åkte och handlade så jag kunde göra pannkakor och sen skulle han dra till gymmet men han kom hem lika fort för det va visst proppfullt och det va tur det. Jag kan nämligen inte göra pannkakor,  jag har försökt flera gånger och kommer fortsätta försöka tills jag grejar det.  Då ville hjärtat ta över, han har aldrig stekt pannkakor i hela sitt liv, och tror ni inte att hans pannkakor blir helt perfekta!  Åhhhhh. Ja, då vart jag lite bitter.  Haha. Vi åt och sen satt Thea och ritade och så började jag och A lära henne skrivs sitt namn :) jag verkligen älskar att se A me Thea, jag tjatar om det jämt men det är verkligen så fint för mig. Thea fick duscha och borsta tänderna och jag trodde att hon skulle somna fort men hon är fortfarande vaken.  Mitt stora hjärta däremot ligger och snarkar i soffan och själv skulle jag också vilja gå och lägga mig. 
 
 
Imorrn ska Thea sova hos mamma och helst hade jag velat umgås me Thea hela helgen men mamma har inte träffat Thea på nästan 2 månader.  Så jag måste ju dela me mig. Jag funderar på att utöka min helg från fre-sön till tors-sön, jag måste få ha Thea mer, jag orkar inte va ifrån henne så mycket som jag är. Ska prata me A. Nä, nu ska jag halvslumra i soffan i väntan på att skitungen somnar.  Natt natt



Snart heeeeelg :D

Ojojoj va jag vaknade på fel sida imorse,  va så trött och så JÄVLA
irriterad!  Men jag lyckades iallafall behärska mig lite och kunde va glad
när jag pussade älsklingen hej då. Va på jobbet vid halv 8 och möttes
av skräckbeskedet, magsjukan har slagit till på jobbet me 7 magsjuka barn
samt 2 personal :( har spritat händerna som en galning, spritar alltid händerna
men idag va jag som besatt. Haha. Råkade även ut för ett blöjbyte me misstänkt
på-väg-att-bli-magsjuk :/ jag vill inte ha den skiten! Annars har jag haft en jätte
bra dag :D 
 
 
Jag kom hem vid 4 och lade mig i soffan och somnade, vaknade av att älsklingen
pussade på mig och så fixade han middag. Sen låg vi i soffan och hade det jätte
mysigt och nu sitter vi och är skitsura på varann. Han har en ovana som jag tycker
är onormalt och nästan sjukligt och jag har bett honom sluta men det vägrar han
såklart. Jag vet inte va jag ska göra? har er sambo nån hemsk ovana som ni bara
inte kan acceptera, hur har ni gjort? Han har haft den ovanan hela tiden men det är
först nu som jag verkligen retar mig på det. Jag har haft ovanor som han bett mig
sluta me och det har jag gjort. Hur mycket ska/kan man begära av sin sambo? 
 
Imorrn är det äntligen fredag, så efterlängtad. Har varit en tuff och intensiv
vecka. Vill bara få mysa me Thea och pussa och krama henne. 
 
Nä, dags för en dusch, orkar inte ens se på A nu. 



En bra dag :)

Den senaste tiden har varit bättre, jag menar me mina humörsvängningar.
Mitt humör har varit stabilare, jag har varit mer uppåt och har inte gråtit
nåt på flera dagar. Jag är fortfarande känslig och jag tar illa upp för
småsaker men det går bättre nu. Jag hoppas att det här håller i sig ett
tag nu för nu är allt bra mellan mig och A, knappt nåt tjafs alls, vi umgås
bara och är trevliga mot varann. Det har jag verkligen saknat. Och jag vet
att det beror på mitt humör. Men nu hoppas jag att det vänder iallafall. 
 
Idag hade jag ingen skola för min lärare va sjuk så jag låg hemma och 
kollade på film och pluggade innan jag jobbade mellan 13-16.30 och
på jobbet va det faktiskt jätte bra idag. Idag fick vi hjälp och det va 
välbehövligt, kände mig inte lika sönderstressad. 
 
Snyggingen själv i sina jobbkläder :P
 
Kreativiteten flödade på jobbet idag när barnen sov :D 
 
Jag kom hem och väntade på älsklingen och så åkte vi till coop för att
handla och så värmde vi varsin pizza. Jag tog mig även i kragen och
ansökte om körkortstillståndet samt papper för synundersökning :D 
Snart får stockholmarna se upp för då ska rallyharry ge sig ut på vägarna
och övningsköra :D blir nervös bara jag tänker på det. Haha. Men det ska
bli jätte roligt. 
 
Sitter och letar efter billiga blöjor, tips på billiga blöjbyxor, märke spelar
ingen roll mottages gärna. Har inga blöjor till Thea och ska ha henne i
helgen. Kan ju fråga P om jag kan få 2 blöjor men jag vet redan svaret
så det känns bara dumt. Har inte en enda krona heller :( blääää. Vill bara
ha lön nu! Vill ut och börja köpa julklappar och julpynt, vill köpa hem lite
ingredienser och baka, vill förnya mitt gymkort, vill köpa skor. Ja, listan kan
göras lång. 
 
Snart ska jag inta duschen och sen blir det sängen, upp tidigt imorrn för jobb
mellan 7.30-16 :) Vi hörs imorrn. 
 



Svårt för vänskap

Satt och småläste min gamla blogg (har förässten bloggat i över 7 år, helt
otroligt egentligen) och jag läste om min vänskap med M och insåg att
jag saknar henne så fruktansvärt mycket. Vår vänskap har gått i vågor, vi
har varit jätte tajta, vi har tappat kontakten ett par gånger under en längre
tid men ändå är hon den som betyder mest för mig, hon som vet allt om 
mig, hon och jag är samma skrot och korn. Jag har aldrig haft ett gäng
tjejkompisar, jag har bara haft en tjejkompis åt gången, en riktig vän. Och
just nu har jag ingen vän, jag står ensam. Jag saknar att ha en vän, jag är
inte så bra på det här med vänskap har jag insett, jag vet inte riktigt vad
jag gör för fel men jag har svårt för vänskapsrelationer. Jag och J va tajta
när vi båda va singlar men så fort vi båda va i ett förhållande så sket det
sig. Jag går inte så bra ihop me andra tjejer, jag trivs bäst med killar. 
 
Idag har jag jobbat mellan 9-17, har ett sånt pass till på torsdag :) heldagar
är jobbigare såklart men jag blir glad om jag får jobba många heldagar, då
säger det klirr i kassan nästa månad och det behövs när julklappar ska köpas.
Börjar verkligen trivas på jobbet så otroligt mycket och idag kom en mamma
fram till mig och sa att hennes lilla son verkar tycka mycket om mig och det 
värmde verkligen, blev så glad :)
 
Nu sitter jag och älsklingen och kollar på hans nya favoritserie "you're the worst"
och sen blir det sängen :) god natt :)



Du är mitt liv

 
Jag är så kär i min A så jag håller på och går under, jag har aldrig känt
såhär starkt eller varit så säker på dels mina egna känslor men framförallt
på hans känslor, jag vet att jag kan lita på honom. Med honom känner jag
mig lugn, trygg. Vi är olika, vi är båda envisa, vi vill göra saker på vårt egna
sätt, vi smågnabbas jämt och ständigt, vi är oense om mycket,  oddsen för att
det ska hålla mellan oss i längden är egentligen små men jag tänker inte
tänka på allt negativt,  jag vill fokusera på det positiva, på den enda
anledningen till att det kan funka,  vi älskar varann. Han är mitt liv,  jag ser
en framtid med honom och Thea. Han är inte den bästa, jag är inte den bästa men
jag vill ha honom med hela mitt hjärta.  Vi är inte bäst för varann men vi är bra
nog för varann. Det är tur att inte så många läser min blogg för då skulle så
många hatkommentarer ramla in. Jag är lycklig så låt mig va lycklig! Jag har
varit nere, jag har mått dåligt, det erkänner jag. Men inget av det har me A att
göra, det mesta jag har mått dåligt över är att jag önskar att jag fick ha ett vanligt
vardagsliv me A och Thea, den tanken tär på mig så nåt enormt, det finns inget
som jag önskar mig mer än att vi tre ska bli en familj på riktigt. Vi får se vart
vi är på väg, vart vi slutar.  Resan är inte poängen, det är målet som gör resan
värd. 
 
 
I helgen har vi varit på kalas hos As systerdotter som fyllde 6, A har flygit, vi har
ätit på stammisrestaurangen, vi har varit och fönstershoppat på stadium och jag
blev så glad som äntligen får på mig jackorna där, i storlek 40 dessutom, det har jag
inte kunnat haft dom senaste 6 åren :/ hittade en underbar jacka från didriksson som
jag föll för men 1800 spänn har jag inte riktigt råd me :( hittade även en liknande från
everest för 800 kr som jag kanske köper. Provade även täckbyxor inför vinter och 
hittade ett par för 800 som va perfekt. Nu måste jag bara hitta ett par vinterkängor. 
Vi har spelat bingolotto, vann 2 sverigelotter och så möblerade vi om lite och jag vart
jätte nöjd :D Vi satt och pratade om julpynt och jag har ju massa julpynt men det ville
A inte ha, han menar att han vill börja om från början, dvs med nya saker som är våra
och inte mig emot, då får jag köpa nytt julpynt :D Haha. Det sk bli intressant för han har
gett mig fria händer men igår när jag visade en jätte fin ljusgrej me tomtar så tyckte han
att den va jätte ful, han ville ha nåt stilrent och den va stilren, dom som känner mig vet
att jag bara köper stilrena saker och klassiska julgrejer. Blinkande renar i plats går bort
med andra ord. Så ja, det kommer nog bli en och annan diskussion om julpyntet. 
 
A fotade mig inne på stadium i everestjackan :) 
 
A tog kort på mig och Thea när han kommer hem efter flygningen förra helgen :P 
 
Inatt låg jag vaken flera timmar kändes det som, låg och tänkte på mitt gamla liv, med
P och Thea. Jag saknar min familj, mitt hem, våra traditioner. Jag saknar allt det så
fruktansvärt mycket. Jag delade ändå 7,5 år av mitt liv me honom, det kan jag bara
inte bortse ifrån, vi har en dotter tillsammans, vi har så mycket historia bakom oss, så
många minnen tillsammans. En gång i tiden betydde dom allt för mig, min fästman och
min dotter. Vi va en familj. Som jag aldrig ville skulle splittras. Familjen betyder allt för
mig och en dag får jag en ny familj på riktigt, ett hem som känns som hemma, nya
minnen och nya traditioner. Just nu väntar jag bara ..... just nu har jag ingen riktig
familj, inget hem som känns som hemma utan mitt liv har hamnat i viloläge tillsvidare. 
 
Idag är det måndag och nya tag som gäller :) jobbar idag, troligtvis 11-16.30 :) jobbar iallafall 2 heldagar den här veckan. Hoppas att jag får många heldagar,  måste få en hyfsad lön nästa månad.  Men vi höres :) 



Första snön faller

Trodde inte mina ögon imorse när jag tittade ut och såg massa snöblask :( 
Så deprimerande! Har absolut inget emot snö men då ska den första snön
ligga som ett vitt täcke överallt, vara minusgrader och en skinande sol ska
lysa från en klarblå himmel, det är bara då jag älskar snön :P haha. Sånt här
blask klarar jag mig utan. Och speciellt just nu när jag inte har några riktiga
skor ens, går fortfarande i mina tygskor, har inte haft råd att köpa vinterskor
än :/ 
 
Jag tog en riktig nostalgitripp i bloggen imorse, satt och läste gamla inlägg 
från första dagen när jag plussade tills att Thea föddes och första veckorna
me henne och gissa om tårarna rann. Den tiden va så otroligt underbar och
jag saknar varenda minut av allt, graviditeten, förlossningen, tiden efter. Jag
har aldrig varit så lycklig och mått så bra som jag gjorde då. Jag saknar tiden
med P, då vi va lyckliga, då vi va en familj, då vi trodde att det skulle va vi för
evigt. Jag saknar våra minnen, allt det vi gjorde, jag saknar mitt hem. Men nej,
jag saknar inte honom nu, jag skulle aldrig någonsin kunna ta honom tillbaka
igen. Det jag saknar mest är vi som familj och allt det vi gjorde, allt som vi hade
gemensamt. Det gör ont när jag tänker tillbaka, det kan jag inte förneka. Jag
kommer alltid blicka tillbaka på vårt liv tillsammans med värme. 
 
Idag har jag fått mysa med min prinsessa :D Hennes farmor kom och lämnade
henne vid halv 10, då gick vi och handlade och så gick vi hem. När jag ändå va
hemma idag så passade jag på att städa, tvätta, byta sängkläder och självklart
fick stumpan hjälpa till :) sen låg vi och tittade på barnprogram, vi bakade muffins
och så gjorde vi middag och halv 6 åkte jag och lämnade henne hos P :) Nu ligger
jag i soffan och glor på tv, ska nog ta en dusch om en stund. Älsklingen är kvar
på jobbet, får se när han kommer hem :) imorrn är det äntligen fredag och jag är
ledig, vet inte hur jag jobbar hädanefter så tänkte ringa jobbet imorrn och höra. 
 
 
 
Ha en trevlig kväll så hörs vi :) 



Ett sista farväl

Är helt slut mentalt, har varit en känslomässigt jobbig dag. Idag va det
nämligen mormors begravning :( Många tårar föll och det va jobbigt
men nu äntligen är det över och man kan gå vidare. Ceremonin va liten
och intim men vacker. Det va kul att träffa släktingar som man inte träffat
på jätte länge och jag fick höra att jag va så fin och så duktig som gått ner
i vikt, det va roligt att höra :) Efter begravningen åkte vi till vårby kyrka för
fika. Maria ville att jag skulle följa me dom hem så jag gjorde det tills 
älsklingen kom och hämtade mig vid halv 6 :) vi köpte mat på e4-baren 
och åkte hem och åt. Sen satt vi och pratade en stund innan jag tog en
dusch. Han har varit så fin och kärleksfull ikväll och tagit hand om mig :) 
 
 
Imorrn ska jag ha Thea mellan 10-16.30, hon fick ju ögoninflammation i
söndags kväll. Nu har hon varit nästan konstant sjuk i 1 månad :( har det
inte varit feber så har det varit ögoninflammation, förkylning, hosta osv. Nä,
hon har haft en tuff höst, hoppas att det lättar snart. Väntar egentligen mest
på att hon får magsjuka också när vi ändå håller på.
 
 
 
 
 
Nu har älsklingen somnat i soffan, jag ska vänta på greys innan jag sussar. 



Trevlig allhelgona :)

Hela veckan har bestått av jobb och plugg, börjar komma in i jobbet nu och jag börjar trivas jätte bra, kan alla barnens namn på min avdelning nu och många namn på dom andra två avdelningarna :) Igår jobbade jag 9-17 och jag trodde jag skulle va helt slut och dessutom hade jag Thea men det va inga problem :) vi hade en jätte mysig kväll, jag, A och Thea :) vi tittade på tv och åt lite gott och Thea och A busade i soffan, det finns inget som värmer mitt hjärta mer än att se dom leka tillsammans. Jag mår så fullkomligt underbart när jag får sitta i soffan med A på ena sidan och Thea på andra sidan :D  
 
Jag och A har haft en jobbig tid den senaste tiden iochmed mitt humör,  igår kväll pratade vi mycket och han kände att han snart inte orkade mer och jag förstår honom för jag orkar inte ens me mig själv och jag är så orättvis mot honom för mitt humör har inget med honom att göra. Men när jag har Thea blir jag en annan människa,  igår kväll hade jag en riktigt bra kväll och va glad och uppåt :) men jag har iallafall bestämt att börja prata me nån, för det här går inte.  Mitt och As förhållande hänger på en tunn tråd och jag kan inte förlora honom så jag har bestämt mig för att börja prata me någon, en psykolog. Jag  vill ju inte heller må såhär jämt.
 
 
 Thea vaknade halv 7 imorse *gäääsp*  gick upp en timme senare och gjorde frukost och tittade på barnprogram.  Jag hoppade in i  duschen och så gjorde jag ordning mig och Thea och så åkte vi till heron city för att gå på bio :) ville hitta på nåt roligt me henne så vi åkte och såg "blixten och det magiska huset" och Thea va jätte duktig :) hon satt stilla hela tiden,  till och med barn som va 8-9 år va uppe och sprang och inte kunde sitta stilla.  
 
 
Vi kom hem vid 3 och då åt Thea lite lunch innan hon somnade i soffan och jag tog mig också en tupplur.  När hon vaknade så låg vi och tittade på tv och vid 5 så åkte älsklingen iväg för att flyga och tända ljus på sin pappas grav, jag är ledsen för att jag inte kom iväg  att tända ljus för mina nära och kära :(  jag och Thea gick till affären och köpte popcorn och sen kom vi hem och byggde koja och så låg vi i soffan och åt popcorn och kollade på "sammys äventyr 2". Nu ligger vi och tittar på "hungergames", jag har ju inte sett den förut. Saknar min stora älskling men han behöver den här egentiden mer än nånsin just nu och jag och Thea behöver den här mor och dottertiden så det är rätt passande att han flyger på lördagskvällarna :) iallafall dom lördagar jag har Thea.  Nästa lördag ska jag nog följa me honom,  utan att klaga eller tjata :P 
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!