Ensamt :(

Nu börjar jag bli riktigt trött men sov bara 4.5 timme inatt, vaknade kl 5 imorse och kunde bara inte somna om. Låg och smsade me A ett tag när han hade vaknat och sen duschade jag och gjorde mig ordning för min intervju. Åkte in till stan och det tog sin lilla tid innan jag hittade. Har ju verkligen sämst lokalsinne. Men kom dit till slut och redan när jag kom in så kändes det inte bra. Han skakade inte hand, va kort i tonen och sa så gott som att jag inte hade nåt där att göra osv. Kändes inte sådär jätte bra. Efter det strosade jag omkring i stan ett tag i jakt på tunnelbanan :P åkte till visättra och höll Maria sällskap när hon möblerade om och sen ringde Madde så vi åkte till Tumba och fikade och snackade innan vi hämtade upp Maria och åkte upp till mamma. Rensade ut lite mer saker och pratade lite och vid 9 åkte jag hem. Va bara att börja me middagen en timme senare när jag kom hem. Nu sitter jag och kollar på film och väntar på att A ev ringer vilket jag hoppad på. Har blivit så van vid hans kvällssamtal att det känns extra ensamt när han inte ringer :( och så hade jag hoppats att thea skulle ha ringt tidigare ikväll men det gjorde hon inte heller :( saknar mina två hjärtan så mycket! Ikväll känner jag mig verkligen ensam och övergiven :$
 
Imorrn har jag tvättstuga och sen drar jag upp till visättra och sover där :) 
 



Mycket nytta har man gjort

Trots att natten va hemsk (vaknade vid 04 av att mina sängkläder va dyngsura av svett samtidigt som jag låg och huttrade av köld) så har dagen varit bra :) 
 
Gick upp vid 9-10 och åt frukost och gjorde mig ordning innan jag åkte till banken och sen soc. Åkte hem efter det och diskade och röjde undan och vid 4 rörde jag mig mot Jessicas jobb för att hälsa på men jag fastnade där i 4 timmar tills hon stängde och sen gjorde jag henne sällskap till burger king i stan för att hon skulle äta och själv har man inte ätit nån middag alls idag men men. A ringde och vi pratade väl 1 timme, han åker till the big apple nästa söndag och är borta ett par dagar :( fy fan va jag kommer sakna honom! Men är glad för hans skull även om jag är väldigt avundsjuk också :P haha. Åh jag vill också resa och se nåt nytt. 
 
Idag skickade jag iväg en ansökan om en  flexkurs på 10 veckor inom försäljning och handel :D och imorrn halv 11 ska jag på anställningsintervju på ett bemanningsföretag :)
 
Så nu är det verkligen hög tid att sova, ska upp kl 7 imorrn. God natt på er :)



1 år går fort!

Har haft feber sen i fredags och nu börjar jag verkligen tröttna :( har så ont så jag blir galen och mår skit men inom 2 veckor ska det gå över och det hoppas jag verkligen! Blääää!!!!!
 
I veckan har jag varit på soc, sovit hos Maria, varit i Skärholmen me familjen, kvällsbadat i tanto me Jessica. Helgen spenderade jag hos A och hade det jätte mysigt :) Han hjälpte mig att äntligen ta steget till att sluta röka så ja, nu ska jag fan bli rökfri också :P är för evigt tacksam att han finns i mitt liv. 
 
Jag saknar min prinsessa så det gör ont, hon har varit på landet hela veckan och jag har försökt få tag på P för jag skulle vilja ha thea i veckan men han hör inte av sig :( men nästa vecka börjar stumpan på dagis och då får jag äntligen ha henne på halvtid :D nu behöver jag bara ett jobb och sen är livet perfekt igen :D är försiktigt optimistisk inför framtiden :) 
 
 
Nu i veckan händer inte så mycket, söka jobb, lämna papper på soc, tvätta, förhoppningsvis ha Thea lite. 
 
Idag är det 1 år som P valde att göra slut me mig och hela mitt liv rasade samman. Men så otroligt mycket har hänt under det här året, jag har lärt mig så mycket och blivit lite starkare, lite mer beslutsam och lite mer optimistisk. Jag har blivit sambo, jag har blivit singel, jag har flyttat till min allra första lägenhet. Mycket har hänt, minst sagt   :) 



Tiden går ....

 
Förstår inte vart sommaren har tagit vägen? Vi är redan inne i augusti och sommaren har bara försvunnit :/ Och va har man gjort? Ingenting. Snart är hösten här me regn och rusk, har lite höstångest. 
 
Den här veckan har varit lugn. Som alla andra veckor, haha. Melissa va här en eftermiddag, vi delade på en flaska rosé och vart lite på lyret och så åkte vi till Jessicas jobb och sen drog vi in till stan och käkade. Jag har haft thea lite och vi har myst. I lördags åkte jag och jessica in till stan och käkade lunch och så kollade vi på prideparaden och sen slog vi till och gifte oss :P På kvällen åkte jag till A och vi drog till Texas Longhorn i Hammarby sjöstad me hans kusin och flickvän och käkade och sen drog vi in till crusingen och kollade på lite bilar. Hela söndagen va vi bara hemma och mös och tittade på tv. Jag och jessica drog och tog ett Kvällsdopp i tanto, fan va skönt det va :) skulle ha sovit hemma men hamnade hos A och sov där :) 
 
Men ikväll är jag hemma, kollar på film och sen måste jag fylla i lite papper, ska till soc imorrn bitti. Tänkte ge mig ut och marknadsföra mig själv också :) 
 
god natt
 
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!