Mycket nytta har man gjort

Trots att natten va hemsk (vaknade vid 04 av att mina sängkläder va dyngsura av svett samtidigt som jag låg och huttrade av köld) så har dagen varit bra :) 
 
Gick upp vid 9-10 och åt frukost och gjorde mig ordning innan jag åkte till banken och sen soc. Åkte hem efter det och diskade och röjde undan och vid 4 rörde jag mig mot Jessicas jobb för att hälsa på men jag fastnade där i 4 timmar tills hon stängde och sen gjorde jag henne sällskap till burger king i stan för att hon skulle äta och själv har man inte ätit nån middag alls idag men men. A ringde och vi pratade väl 1 timme, han åker till the big apple nästa söndag och är borta ett par dagar :( fy fan va jag kommer sakna honom! Men är glad för hans skull även om jag är väldigt avundsjuk också :P haha. Åh jag vill också resa och se nåt nytt. 
 
Idag skickade jag iväg en ansökan om en  flexkurs på 10 veckor inom försäljning och handel :D och imorrn halv 11 ska jag på anställningsintervju på ett bemanningsföretag :)
 
Så nu är det verkligen hög tid att sova, ska upp kl 7 imorrn. God natt på er :)



Kommentarer
Anonym

Du har korta två veckor frisk redan efter fem dagar
Vad är det för arbete du söker ?
Om du får något så kolla arbetsvillkoren noga !!
De kan vara luddiga, om du ska hoppa in som vikarie ,kolla hur lång tid du har på dig from att de ringer tills du ska vara på arbete så att du hinner göra dig och dottern iordning och lämna på förskola.
Det var länge sedan du fotade ditt hem ,är du inte nöjd med resultatet ?
Tycker din partners arbetsgivare att det är OK att du är där så mycket ?

Svar: Jag är inte frisk än, hade en bra dag igår helt enkelt men dock feber på natten. Jag söker allt från barnskötare till lokalvårdare till kassörska. Arbetsgivaren vet att jag har barn osv så jag ska förtydliga att jag inte kommer kunna va på andra sidan stan om 1 timme efter att dom ringt till exempel. Jag är nöjd me mitt hem men har inte gjort nåt nytt här så finns ingen mening att ta kort och lägga upp. Haha, min partner? Det va nästan lite gulligt :P jag har varit där 2 ggr och hon sköter ju sitt jobb, jag stör ju inte. Och hennes chef är jätte härlig.
Rebecka

2014-08-13 @ 04:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!