Skönt med ensamtid

Usch, gårdagskvällen va fruktansvärd :( aldrig har jag och hjärtat lagt oss
och varit osams. Och allt pga en sak som jag sa som jag knappt kommer
ihåg då jag sa det för att jag va arg. Men nu är vi sams igen :D idag vaknade
jag före Thea och duschade och då va klockan ändå halv 10 :S hon har
verkligen börjat sova länge nu eller så börjar hon bli sjuk. Jag gjorde
iallafall oss ordning och så åkte jag till mamma med henne och dumpade
henne där. Kände att jag ville få lite ensamtid från barn och gubbe så jag
åkte till skärholmen en sväng och kikade lite, kom hem med nya tränings-
kläder :D är så taggad på att börja gymma me älsklingen, ser verkligen fram
emot det. Tänkte väl sätta igång efter nyår. 
 
 
Nu blir det sängen så god natt på er :)



Mysig eftermiddag på leklandet

Imorse tog hela familjen en rejäl sovmorgon till 11 :O det va verkligen välbehövligt. Haha. Jag gjorde frukost till mina älsklingar och så bytte jag sängkläder och tvättade. Thea fick sig en dusch och så gjorde vi oss ordning. Vi hade inga planer men att bara sitta hemma va uteslutet,  det gjorde vi hela gårdagen så då tyckte jag att jag kunde hitta på nåt kul me stumpan idag. Det slutade me att vi åkte till leklandet i heron city ett par timmar. Det va full fart på stumpan hela tiden och jag är så rädd att tappa bort henne bland alla barn så jag va ju tvungen att klättra och krypa överallt jag me :P rena motionspasset ju. Haha. Sen kom älsklingen och hämtade upp oss. Jag råkade slå dörren i backspegeln på bilen som stod bredvid och iochmed förstördes en annars jätte bra dag och kväll. Orkar inte gå in på det mer detaljerat mer än att jag och A ignorerar varann just nu och har gjort det hela kvällen. Thea somnade helt utslagen på soffan vid 8, både utan napp och snutte :)
 
 
Imorrn ska stumperumpen sova hos mormor och jag funderar på att kolla in mellandagsrean kanske,  har inte haft nån möjlighet att göra det än :)



Hormonmonster

Idag har jag haft en riktig gråtdag :( har gråtit säkert 10 gånger över allt och inget. Har tyckt så synd om Thea som behövt se mig så ledsen för ingen egentlig anledning och mitt stora hjärta har det inte heller varit lätt för. Som tur är så är det mycket bättre nu :) Mina två älsklingar lekte massor och inget gör mig så glad som att se dom tillsammans. Sen har jag dåligt samvete också. Jag är inte van att ha Thea såhär länge och jag känner mig som världens sämsta mamma som inte orkar va me min dotter. Jag vill vara me henne,  mer än allt annat men mitt tålamod ligger på noll. Usch, jag känner mig så hemsk. Jag älskar henne så mycket och jag är verkligen glad och tacksam för all tid jag får me henne. 
 
 
Men som sagt så har kvällen varit bättre och jag har kunnat njuta av mina fina älsklingar. Ikväll blev allt väldigt sent så Thea har precis lagt sig, utan napp och utan utbrott :) 
 
Imorrn ska vi nog ut och göra nåt, idag har vi bara varit inne och slappat. 
 
God natt på er 



Många mysiga dagar sen sist

Jag har verkligen haft många mysiga dagar sen sist jag skrev :)
 
Dagen innan julafton gav jag mig ut och köpte massa julklappar, det
gör jag för övrigt aldrig om mig, att ge mig ut dan innan julafton. Haha.
Va ute ett par timmar och sen va jag helt slut. På kvällen va jag och
älsklingen bjudna till marcus, mickis och lilla novalie på middag, bingolottos
uppesittarkväll och bebismys. Det va jätte mysigt att få gosa me en pytteliten
bebis igen och jag insåg att jag har det rätt skönt nu, mitt barnlängtan avtog
rätt rejält. Jag kan gärna vänta ett tag till, inte alltför länge, en bebis lagom till
nästa sommar skulle sitta bra :P 
 
 
 Julaftonen tillbringade jag uppe hos min moster, kändes så konstigt att inte få
va me Thea dock. Men det va en lugn och mysig julafton :) Blev jätte nöjd med
mina julklappar.
 
 
I torsdags kom äntligen min prinsessa :) Hon hade också haft en jätte mysig jul
på torpet och fått massa saker. Vi va hos mamma igår och öppnade lite mer
julklappar. Idag har vi varit i Huddinge och lekt med Niklas och stoffe, det va
jätte trevligt. 
 
 
Jag har börjat me projekt nappavvänjning och det går hyfsat. På dagarna är det inga problem, här har Thea inte haft napp dagtid på flera månader och igår va första kvällen utan napp. Hon frågade efter den några gånger men sen stoppade hon in en bit av snutten i munnen och sög på tills hon somnade. Ikväll skrek hon hysteriskt i drygt 10 min innan hon somnade i min famn. Men jag har bestämt mig, hon ska va nappfri till sin födelsedag. 
 
Älsklingen är iväg och flyger, det unnar jag verkligen honom. Det tar på honom att ha Thea här och nu ska hon va här tills på torsdag minus 1-2 nätter. Men det går jätte bra mellan dom,  dom leker och busar för fullt :) dock är det jobbigt när A disciplinerar Thea men jag måste vänja mig. Han har lika mycket rätt att säga till henne som jag. Men nu får dom en möjlighet att umgås och lära känna varann ordentligt,  det behövs för A är en stor del av våra liv och troligtvis kommer han vara det för en väldigt lång tid framöver. Han älskar verkligen mig och jag älskar verkligen honom. 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på harry potter, ska bli bättre på att uppdatera också :) 



Överlever ni julstressen?

Hej hopp i julruschen ,  överlever ni? Det gör iallafall jag ..... än så länge :)  haha. 
 
I fredags va älsklingens släktingar här och firade honom och det va trevligt, dock va jag inte alls på humör men jag uthärdade kvällen. Älsklingens mest uppskattade present va en quadrocopter, haha. Av mig fick han inget då jag inte hade råd me nåt. I lördags åkte vi en sväng till barkarby och igår va vi bara hemma och slappade, det va så skönt :D 
 
 
Idag har lite julklappar köpts :) jag och älsklingen åkte till IKEA så jag kunde köpa Marias julklapp,  sen åkte vi och handlade och åt lunch innan vi åkte till nacka forum och mötte upp As lillasyster där :) jag köpte mammas julklapp och så tror jag att hjärtat köpte min julklapp :D hihi.  
 
Imorrn ska jag iväg och köpa julklapp till hjärtat, dottern och melissa och moa :) på kvällen är jag och älsklingen bjudna till m och m på middag, bingolotto och massa bebismys :D något jag har lite blandade känslor för. Men det är bara att skjuta dom tankarna åt sidan och glädjas ändå :) jag ska motivera mig till tävlingen istället, tänkte köpa nya träningskläder och sådär  :D
 
Vi hörs när jag har tid :D trolitvis nångång  efter julafton. 



Julen närmar sig med stormsteg

Snart är sista arbetsveckan för det här året över och det ska bli skönt med lite julledighet, att få umgås och mysa me familjen och få massa tid me mina två hjärtan. Tänkte försöka hitta på nåt kul me Thea och jag hoppas att A vill göra oss sällskap då :) 
 
Igår blev jag äntligen klar med plugget också och fick ett D i slutbetyg, blev verkligen jätte glad,  hade kanske tänkt mig E som högst. Men det är en lättnad att kursen är över och med ett godkänt betyg dessutom. Det innebär också att älsklingen ska byta gym och börja träna me mig,  ÄNTLIGEN! Som jag har väntat och längtat. Så jag ser fram emot vårt första träningspass jätte mycket. 
 
På jobbet har det varit fullt upp hela veckan men jag får se till att njuta för det verkar som att jag bara får va kvar januari ut :( blev så ledsen och besviken när jag fick veta det. Varför kan jag aldrig ha lite flyt i mitt liv, bara för en gångs skull. Så ja,  jag får sätta mig och söka nytt jobb då. 
 
Och jag vet inte när jag ska hinna köpa julklappar,  lönen kommer inte förrän den 23e :( men det positiva är att jag fick ca 2500 kr mer än jag hade räknat med och så ska jag delbetala LBMRR så tjänar  in 4500 kr,  välbehövda pengar! Vet bara va jag ska köpa till Thea och maria. Har verkligen ingen aning om vad älsklingen ska få. Dessutom fyller han år imorrn också men har inget att ge honom :( jaja. Det löser sig väldigt alltid. 
 
 
Imorrn kväll kommer massa folk hit och varken jag eller älsklingen har nån större lust,  haha. Men han blev så gott som tvingad så vi har inget val. I helgen tänkte  vi åka till barkarby outlet, ska bli kul, har aldrig varit där. 
 
Väntar på att älsklingen kommer hem, han hade massa att göra på jobbet. Jag lär slumra till i soffan,  är vansinnigt trött. 
 
Vi hörs om dagar, kanske blir tidigare än så :P



10 dagar kvar till julafton

Känner hur julstressen gör sig påmind, me bara 10 dagar kvar till julafton. Inte en enda julklapp är införskaffad och jag vill gärna hitta nåt att ha på mig på julafton. Kan inte göra mycket mer än att vänta till 22a då lönen kommer. Då blir det mycket att göra. 
 
I veckan har det bara blivit jobb, kommit hem,  ätit och sovit. I fredags tog jag ledigt, hade slutskrivning i skolan som gick åt skogen, efter det så åkte jag till skärholmen för att köpa pepparkaksformar och så frågade jag älsklingen om han ville äta lunch me mig så han plockade upp mig och vi åkte till pizza hut, kom hem och slappade ett tag innan det va luciafirande på Theas förskola, Thea va så fin och dom va så duktiga :) efteråt blev det fika och sen åkte jag och stumpan hem till mig och mös :) Vi hade en jätte mysig kväll, vi åt kladdkaka och tittade på dumma mig 1 och 2. Jag och hjärtat lade oss och då kom Thea och kröp ner hos oss och mös en stund, flyttade över henne när hon hade somnat.  
 
 
Hon kom in och kröp ner hos oss vid den vanliga tiden och så sov vi till halv 9 :) vi åt frukost och låg i soffan och mös. Jag duschade henne och gjorde henne fin och vid 10 gjorde älsklingen oss sällskap. Vi åkte hemifrån vid 1 och va i södertälje vid tjugo i 2. Va jätte lång kö till fotograferingen men Thea hittade en kompis och sysselsatte sig,  vid kvart över 3 va det äntligen vår tur och Thea fick nåt frispel och sprang sin väg så jag sprang efter och hon va verkligen arg men det syns det inte ett spår av på fotot :) efter fotograferingen vart hon arg också så vi åkte hem och käkade och då vart det mycket bättre :) sen satt vi och kollade på harry potter och vid 8 så totaldäckade hon men vaknade vid 22 och kröp ner hos oss, blev lagomt trångt och varken jag eller hjärtat sov så bra men han sov till halv 12 idag medan jag väcktes kl 7. 
 
 
Idag har jag varit tröttmössan själv och låg bara i soffan större delen av förmiddagen men sen gjorde jag ett ryck och bakade pepparkakor me Thea och lyssnade  på julmusik :) 
 
 
P kom och hämtade henne vid halv 4 och då åkte jag och hjärtat till IKEA för att köpa ljus, sen till coop för att handla och panta och så avslutade vi på E4-baren för middag. Nu sittet vi hemma me massa levande ljus och spelar bingolotto, satt 1 nr ifrån både 45.000 kr och 7.000 kr,  det va samma nr. Blev så arg och älsklingen bara skrattade bara åt mig. Jag behöver verkligen vinna några tusen nu :( 
 
Ha en jätte mysig söndag och tredje advent  :) 



En lagomt perfekt helg :)

Den här helgen har varit alldeles lagomt perfekt och underbar :) 
Hämtade Thea på dagis i fredags, vi åkte och handlade lite innan
vi gick hem och då va mitt stora hjärta hemma så vi satt i mös i
soffan alla tre, han och Thea busade :) Thea lekte me sina nya bilar
som jag köpte till henne och så lagade jag mat. Vi låg i soffan och 
kollade på film på kvällen och Thea ville sitta hos älsklingen, vi åt
lite godis och hade en jätte mysig fredagskväll :) 
 
 
 
Thea åkte hem igår förmiddags och jag och A slappade ett tag. Vi åkte
och handlade och sen gjorde vi jätte god mat, lyssnade på musik, drack
lite och hade massa sex! Jag fördes tillbaka till början av vårt förhållande,
då gjorde vi allt det där och det va länge sen vi gjorde det, vi har hamnat i
slentrian så den kvällen va välbehövlig! Jag blev nykär igen :) 
 
Imorse låg vi och kollade på hungergames-catching fire och den va jätte
bra, får se om vi går på bio nästa helg och ser trean :) Annars idag har vi
slappat, åkte och handlade en sväng och sen åkte älsklingen iväg för att
gå på nån kyrkkonsert me sin farmor, farfar, mamma och lillasyster och så 
skulle dom äta efteråt så jag får kvällen fri :D tänkte göra potatisgratäng me
lövbiff till middag och spela bingolotto och ha lite mini-spa eventuellt :) Jag
förstår det här me egentid, det är skönt att få va ensam även om jag inte
har något behov av det direkt. 
 
 
Jag har suttit och funderat på att anmäla thea till nån aktivitet, hittade en
gymnastikkurs, tänkte att det skulle passa henne perfekt då hon är och alltid
har varit väldigt motorisk och där får hon verkligen utnyttja det, pratade me P
och han hade också tänkt på det men han ville vänta ett tag för nu ska vi sätta
igång me BUP och talpedagog först och främst men ev till höstterminen ska vi
anmäla henne :) jag och P har smsat endel ikväll och haft en trevlig konversation,
tro det eller ej. Kanske kan vi börja uppföra oss som vuxna människor nu och bli
sams för Theas skull, jag ropar inte hej än men jag hoppas verkligen det. 
 
Jag vann 100 kr på bingolott iallafall :) nu blir det en dusch och lägga ansiktsmask
i väntan på hjärtat, sen blir det nog sängen, jobb imorrn mellan 7.30-15 och sen hem
och plugga och jag MÅSTE skicka in mitt uppdrag. Idag postade jag iallafall syntestet
till transportstyrelsen och betalade avgiften till körkortstillståndet så om inte alltför
länge kan jag börja övningsköra :D wiiiieeeee. 
 
Ha en mysig söndagskväll och andra advent. 



Torsdagsfylla

Idag tog jag en dag ledigt för att va hemma och råplugga, ligger efter i skolan endel och vill försöka komma ikapp. Pluggade ett par timmar och sen passade jag på att städa,  hinner aldrig göra det nu för tiden :/ haha. Vid kvart i 5 åkte jag till liljeholmen för att göra min synundersökning till körkortet och så gick jag omkring där ett tag.  Kom hem och trodde att älsklingen hade kommit hem men han va kvar på jobbet.  Jag tog en cider,  satte på musik och en cider blev till 4 :/ haha. Kände för att dränka mina sorger.  As kusin och hans flickvän blev föräldrar ikväll till en jätte söt flicka och jag är glad för deras skull men jag är så avundsjuk och mår jätte dåligt. Precis som för flera år sen när M väntade lilltösen. What the hell is wrong with me? :( åh jag orkar inte me det här igen!  Helvete! Vi ska väl åka och hälsa på dom när dom kommer hem,  ser fram emot det me blandade känslor men det är alltid kul att få mysa me bebis. Är dock ingen mening me att önska att A skulle bli sugen på barn :P   
 
 
Imorrn är det jobb 9-16.30 och sen ska jag hämta min bebis,  eller stora flicka snarare.  Är så glad att jag har henne i mitt liv iallafall,  att jag har fått va hennes mamma i över 3.5 år :) en dag kommer hon bli storasyster och hade jag träffat "rätt" kille så hade hon kanske blivit storasyster snart,  vem vet. God natt. 



Antagen till lifestyle by mrr 4.0

Igår ansökte jag om att få komma med i lifestyle by mrr 4.0 och idag fick jag besked att jag kommit in :D det här är den största investeringen jag gör i min kropp, den dyraste också men det kommer va värd varenda krona. Lifestyle of mrr är en 14 veckor lång träningstävling med 100 deltagare från hela Sverige. Då ingår träningsschema,  kostprogram, coachning, utmaningar,  rabatterade priser på kosttillskott, shaker, t-shirt, träffar med dom andra deltagarna m.m. Jag är verkligen så sjukt taggad och jag vill bara köra igång men den 31 Januari smäller det. Då ska jag gå ner i vikt och forma min kropp, bli av me mitt mammadaller. Det kommer bli 14 långa spännande, jobbiga, roliga och utmanande veckor men jag behöver verkligen göra det. Ni som vill kan följa min resa på instagram,  heter beccathea där,  kommer även skapa en ny kategori här på bloggen där jag kommer dela me mig av mina upplevelser.  
 
 
 



1 december :)

Det är bara en månad kvar på det här året och jag tycker det är riktigt
skönt att det här året snart är slut, jag vill byta kapitel, vända blad, få en
nystart. För varje år som går uppskattar jag nyår mer och mer, just för att
man får en chans att börja om. 
 
Helgen har varit trevlig, jag och Thea har verkligen tagit tillvara på tiden me
varann när vi va i visättra. Vi har myst och lekt massor, hon har suttit och
berättat historier för mig. Jag saknar henne redan jätte mycket men på fredag
är hon här igen :) 
 
 
Igår firade jag och älsklingen 1 år, jag fattar inte hur tiden kan gå så fort. Vi
har varit med om mycket under det här året, vi har gjort slut 2 gånger, hans
pappas tragiska död, allla våra miljoner gräl om precis allt men även så mycket
kärlek och glädje. Jag älskar honom så otroligt mycket och jag har insett att jag
vill för mycket, jag har för stora krav. Han försöker verkligen göra mig nöjd, han
försöker ge mig det jag vill men ändå är jag otacksam och tvär. Gårdagen blev
en riktig mix av alla känslor, från att vara arg och sur till att vara glad och lycklig
till att bli ledsen. Haha. Det är mitt humör i ett nötskal. Men i det stora hela hade
vi en jätte mysig gårdag. Vi gick ner till nygammalt och åt trerättersmiddag och 
sen kom vi hem och hade det mysigt :) Jag är så tacksam för att han står ut me
mig och mitt humör. Vi får se hur länge det här varar men jag hoppas verkligen 
på en nystart på många fronter när ett nytt år nalkas. 2014 har varit väldigt
omtumlande och jag hoppas att 2015 blir mitt år, att allt bara rullar på och och
livet känns toppen igen. 
 
 
 
Nu ska jag tvätta klart och göra mig ordning för jobb mellan 9.30-16.30 och sen ska jag möta upp älsklingen på jysk för jag ska köpa en filt som jag såg där, vi bråkar alltid om samma filt så nu köper jag en egen :) vi hörs nog ikväll eller imorrn :) ha en underbar måndag!  



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!