Julen närmar sig med stormsteg

Snart är sista arbetsveckan för det här året över och det ska bli skönt med lite julledighet, att få umgås och mysa me familjen och få massa tid me mina två hjärtan. Tänkte försöka hitta på nåt kul me Thea och jag hoppas att A vill göra oss sällskap då :) 
 
Igår blev jag äntligen klar med plugget också och fick ett D i slutbetyg, blev verkligen jätte glad,  hade kanske tänkt mig E som högst. Men det är en lättnad att kursen är över och med ett godkänt betyg dessutom. Det innebär också att älsklingen ska byta gym och börja träna me mig,  ÄNTLIGEN! Som jag har väntat och längtat. Så jag ser fram emot vårt första träningspass jätte mycket. 
 
På jobbet har det varit fullt upp hela veckan men jag får se till att njuta för det verkar som att jag bara får va kvar januari ut :( blev så ledsen och besviken när jag fick veta det. Varför kan jag aldrig ha lite flyt i mitt liv, bara för en gångs skull. Så ja,  jag får sätta mig och söka nytt jobb då. 
 
Och jag vet inte när jag ska hinna köpa julklappar,  lönen kommer inte förrän den 23e :( men det positiva är att jag fick ca 2500 kr mer än jag hade räknat med och så ska jag delbetala LBMRR så tjänar  in 4500 kr,  välbehövda pengar! Vet bara va jag ska köpa till Thea och maria. Har verkligen ingen aning om vad älsklingen ska få. Dessutom fyller han år imorrn också men har inget att ge honom :( jaja. Det löser sig väldigt alltid. 
 
 
Imorrn kväll kommer massa folk hit och varken jag eller älsklingen har nån större lust,  haha. Men han blev så gott som tvingad så vi har inget val. I helgen tänkte  vi åka till barkarby outlet, ska bli kul, har aldrig varit där. 
 
Väntar på att älsklingen kommer hem, han hade massa att göra på jobbet. Jag lär slumra till i soffan,  är vansinnigt trött. 
 
Vi hörs om dagar, kanske blir tidigare än så :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!