Avslutar en perfekt helg med bingolotto :D

Den här helgen har varit så otroligt mysig och helt perfekt och det är precis va jag behövde efter förra helgen då jag bara ville dö och mådde så fruktansvärt.  
 
Igår så slappade jag och älsklingen hela förmiddagen och sen gjorde vi oss ordning och åkte till skärholmen för att köpa en födelsedagspresent till lilla M som fyllde 4 och så jag köpte nya skor och vi käkade en sen lunch.  A skjutsade hem mig och sen åkte han på kalas medan jag va hemma och putsade fönster.  Va tänkt att jag skulle storstäda men det hann jag inte. Tog en dusch och så gjorde jag mig ordning inför kvällens utgång. 
 
Mötte upp Jessica, Niklas och Jonas vid 8 i sjödalsparken och förfestade lite :) drack lite och pratade innan vi begav oss till olearys.  
 
 
Kvällen på olearys va lika rolig som alltid :D den första personen jag såg när jag kom in va mitt gamla krogligg som jag träffade för ett halvår sen. Haha. Lite komiskt.  Men vi drack massor, träffade ashärliga människor,  en kille raggade stenhårt på mig trots att jag sa att jag va upptagen. Kvällen avslutades vid 02, då gick vi till gp och käkade och sen åkte jag hem. Jag va riktigt full när jag kom hem en timme senare, tvärslockna på en gång. 
 
Imorse vaknade jag och älsklingen vid 9-halv 10 och låg och pratade en stund och hade det mysigt.  Gick upp och åt frukost och då kom baksmällan. Hade så huvudvärk och kände mig helt färdig.  Vi slappade några timmar och sen bytte jag sängkläder och hjärtat tvättade.  Efter en dusch kände jag mig som människa igen så vi åkte till Ikea och åt lunch och köpte en till skohylla och sen letade vi efter ett par jeans till mig som uppenbarligen är slut i hela Sverige.  Vi handlade och så åkte vi till flempan en sväng innan vi åkte hem. Vi spelade bingolotto och jag vann 100 kr :P woohoo. Gjorde fajitas till middag och nu kollar vi beck. Ska ut och ta en cigg och sen tvätta bort sminket och så blir det nog sängen :) jobbar 8-16.30 hela korta veckan :P halvdag på onsdag,  ledig torsdag och jobbar på fredag.  
 
Jag har haft en alldeles underbar helg och bara mått bra och njutit av livet och me min älskling.  Är så fruktansvärt kär i den pojken och han får mig att må så bra :D 
 
 



Efterlängtad fredag

Den här dagen har varit så otroligt efterlängtad, dels är det fredag och
dessutom löning :D awesome!!!!!!!!
 
På jobbet va det bara bra, fullt upp som vanligt. Slutade halv 5 och då åkte
jag direkt till skärholmen. Ville hitta ett par svarta jeans men dom fanns inte
i min storlek, måste kolla nån annanstans. Köpte ett linne och en fin sommar-
klänning, en mascara och så shoppade jag loss på body shop. Va inne på
systemet och på kvantum och sen hämtade älsklingen upp mig. Trodde att
vi skulle va hemma samtidigt för han har varit i eskilstuna och köpt ett flygplan
men han va hemma före mig. Vi åkte och köpte pizza och så käkade vi. Vi tog
en dusch tillsammans och sen grejade A en stund me sitt flygplan men nu
ligger vi båda i soffan och glor på hellboy, så värdelös film :P funderar på att
gå och lägga mig snart. 
 
God natt :)



Bara jobbar :P

Jag och A valde att göra ett nytt försök och det känns bra. Jag vill ju ha honom i mitt 
liv och jag tycker ju om honom så otroligt mycket och sen hatar jag när folk ger upp
så lätt. Det finns inget värre. Jag har lättare att acceptera om det inte funkar den
här gången, då har vi iallafall försökt. Men vi får se hur hur det slutar. Mamma håller
på och ringer till kvinnojouren för dom kan hjälpa till me lägenhet så jag hoppas
att dom kan hjälpa mig. Måste verkligen ha en bostad nu. Vill ordna upp mitt och
Theas liv nu, hon är det absolut viktigaste jag har även om många tror att jag
bara skiter i henne och lämnar bort henne jämt. Enda anledningen till det är för
att jag respekterar alla människor runt omkring mig och tar hänsyn till dom. Det
drabbar tyvärr både mig och Thea. Men så är det och det finns inte så mycket
annat jag kan göra. Kom gärna me tips på hur jag ska lösa min situation istället
för att komma me massa bullshit. Det hjälper varken mig eller Thea. 
 
 
 
Har inte gjort annat än jobbat dom senaste dagarna. Trivs verkligen så extremt
bra på jobbet och jag tycker det är roligt att gå till jobbet och få mysa me alla
underbara barn. Men om 2 mån är det byebye som gäller :( har tänkt mycket på
sommaren och jag undrar hur den kommer bli. Jag är ju van vid vissa traditioner
som jag vet inte kommer hända den här sommaren och det känns tungt men
förhoppningsvis får jag en bra sommar ändå. Jag har endel planer me N i sommar
som jag hoppas blir av och sen ska jag väl umgås me A, får se va vi ska hitta på. 
Vill göra massa saker me Thea också, dra till skansen, kålmården, åka och bada
och massa sånt. Men ja, sommaren kommer nog inte bli så underbar som jag
vill. Vet att jag låter otroligt negativ nu men jag vet vilka somrar jag och Thea haft
och jag vill verkligen ha dom somrarna igen. Men ska inte måla fan på väggen än,
sommaren kan ju faktiskt bli den bästa på länge också :D 
 
Snart ska jag nog lägga mig. Får sovmorgon imorrn och det behöver jag verkligen :D 
 
Natti natt 



Glad påsk :)

Livet är riktigt jobbigt nu. I torsdags bestämde jag och Andréas att göra slut, eller ja, det va hans beslut så jag har varit helt förstörd sen dess. Bara gråtit och mått så otroligt dåligt. Vill inte gå in på närmare detaljer men vi har båda kvar känslorna för varann och ingen har träffat nån ny men just nu är det inte rätt tillfälle för honom att ha ett förhållande. Kan bara hoppas att det blir vi igen för jag älskar honom verkligen så otroligt mycket!  Så nu sitter jag i samma sits som Patrik. Jag tvingas bo kvar hos andréas. Men om vi ska ha nån chans så måste jag flytta så fort som möjligt. Nä, mitt liv är en enda röra nu :( 
 
Igår morse lämnade Patrik Thea hos mig och sen åkte hon och jag till flempan för att träffa en killkompis och hans son. Lämnade thea hos mamma en stund och så åkte jag och han till huddinge och jag träffade alla mina gamla killkompisar som jag inte träffat sen det tog slut me Patrik.  Vi promenerade och pratade.  Jag hade ingenstans att sova för Thea skulle sova hos min moster och jag fick inte plats så då sov jag över hos min killkompis och det va så skönt. Jag fick slippa mina tankar och jag fick må bra för ett tag. Jag fick mysa massa me hans son och vi satt och kollade på breaking dawn. Men i eftermiddags när jag kom upp till min moster så bröt jag ihop igen.  Hatar att Thea måste se mig gråta, hon blir så orolig. Men jag tog mig samman och gjorde mig ordning och så åkte jag, thea, min moster och min kusin till tumba för att handla och sen kom vi hem och gjorde lite påskmiddag.
 
.
 
Nu ligger Thea och sover och jag kollar på breaking dawn part 2 och snackar me min killkompis som verkligen är en ängel nu :) imorrn ska thea sova hos sin mormor och jag ska åka hem, något jag längtar efter men även bävar för. Vet att jag bara kommer må dåligt och gråta men det går över så småningom. Måste diskutera den närmsta framtiden.
 
På måndag är jag och Thea bjudna till Jessicas mamma på middag så det ska bli så otroligt roligt och på lördag blir det ren terapi hela dagen :D shopping på dagen och utgång på kvällen.  Tänker dränka mina sorger :P men en sak är säker,  blir det inte jag och andréas igen så kommer jag inte skaffa en ny kille så fort. Jag har lärt mig en läxa. Vissa kommer in i ens liv som en välsignelse medan andra kommer in som en läxa och det här va en läxa. Jag va naiv helt enkelt och sen gick allt farligt fort. Jag orkar inte bli krossad igen,  jag orkar inte gå igenom att bli dumpad igen.  Jag måste få läka ordentligt,  ta tag i mitt liv, fixa bostad och få tillbaka min relation med Thea. 
 
God natt
 



I'm still alive :)

 Jag har varit tvungen att ta en paus från bloggen pga en allvarlig händelse som påverkade mig indirekt så den har varit låst men jag har ändå inte skrivit nånting på 2 veckor, det är det längsta uppehåll jag haft sen jag började blogga för 7 år sen men samtidigt har det varit så otroligt skönt också :) ibland känner jag ett tvång för min egen skull att skriva, måste liksom dokumentera minsta lilla sak. 
 
Jag jobbar och sliter, trivs super på jobbet :D fick förlängt vik till 27 Juni så nu är våren tryggad ekonomiskt.  Ska lägga undan pengar så jag har under sommaren tänkte jag också :) jag och andréas är fortfarande tillsammans, är egentligen ett under att vi varit tillsammans i över 4 mån nu. Jag älskar honom verkligen men det är riktigt jobbigt emellanåt men alla förhållanden har ju sina mindre ljusa sidor :( och allt me Thea går som det alltid gått. Träffar henne varannan helg fortfarande förutom nu då jag har haft henne hela den här helgen och så ska jag ha henne över påsk, dvs tors-mån :) Ev så kommer jag få hjälp me bostad också,  min mamma har lite kontakter så dom gav mig telefonnumret till en organisation som jag ska ringa i veckan.  Vore underbart me ett eget ställe och bara kunna få rå om mig och Thea men klart att jag undrar hur det blir mellan mig och andréas om jag flyttar.  Kommer kännas jätte konstigt men både jag och andréas är ju inställda på att jag ska flytta och jag längtar verkligen efter mitt eget ställe nu.  
 
 
 
 
Har nog inte så mycket mer att berätta men ska bli bättre på att uppdatera :)   



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!