Glad påsk :)

Livet är riktigt jobbigt nu. I torsdags bestämde jag och Andréas att göra slut, eller ja, det va hans beslut så jag har varit helt förstörd sen dess. Bara gråtit och mått så otroligt dåligt. Vill inte gå in på närmare detaljer men vi har båda kvar känslorna för varann och ingen har träffat nån ny men just nu är det inte rätt tillfälle för honom att ha ett förhållande. Kan bara hoppas att det blir vi igen för jag älskar honom verkligen så otroligt mycket!  Så nu sitter jag i samma sits som Patrik. Jag tvingas bo kvar hos andréas. Men om vi ska ha nån chans så måste jag flytta så fort som möjligt. Nä, mitt liv är en enda röra nu :( 
 
Igår morse lämnade Patrik Thea hos mig och sen åkte hon och jag till flempan för att träffa en killkompis och hans son. Lämnade thea hos mamma en stund och så åkte jag och han till huddinge och jag träffade alla mina gamla killkompisar som jag inte träffat sen det tog slut me Patrik.  Vi promenerade och pratade.  Jag hade ingenstans att sova för Thea skulle sova hos min moster och jag fick inte plats så då sov jag över hos min killkompis och det va så skönt. Jag fick slippa mina tankar och jag fick må bra för ett tag. Jag fick mysa massa me hans son och vi satt och kollade på breaking dawn. Men i eftermiddags när jag kom upp till min moster så bröt jag ihop igen.  Hatar att Thea måste se mig gråta, hon blir så orolig. Men jag tog mig samman och gjorde mig ordning och så åkte jag, thea, min moster och min kusin till tumba för att handla och sen kom vi hem och gjorde lite påskmiddag.
 
.
 
Nu ligger Thea och sover och jag kollar på breaking dawn part 2 och snackar me min killkompis som verkligen är en ängel nu :) imorrn ska thea sova hos sin mormor och jag ska åka hem, något jag längtar efter men även bävar för. Vet att jag bara kommer må dåligt och gråta men det går över så småningom. Måste diskutera den närmsta framtiden.
 
På måndag är jag och Thea bjudna till Jessicas mamma på middag så det ska bli så otroligt roligt och på lördag blir det ren terapi hela dagen :D shopping på dagen och utgång på kvällen.  Tänker dränka mina sorger :P men en sak är säker,  blir det inte jag och andréas igen så kommer jag inte skaffa en ny kille så fort. Jag har lärt mig en läxa. Vissa kommer in i ens liv som en välsignelse medan andra kommer in som en läxa och det här va en läxa. Jag va naiv helt enkelt och sen gick allt farligt fort. Jag orkar inte bli krossad igen,  jag orkar inte gå igenom att bli dumpad igen.  Jag måste få läka ordentligt,  ta tag i mitt liv, fixa bostad och få tillbaka min relation med Thea. 
 
God natt
 



Kommentarer
Anonym

Men alltså Rebecka! Nu måste jag fråga.. du har inte träffat thea på länge o du saknar henne massor. Men när du väl ska ha henne så lämnar du bort henne? Varförtar du inte tillvara på tiden med henne istället??

Svar: För att jag inte hade nånstans att vara me henne och sen tycker min familj att det är lättare att ha thea utan mig. Det är ju problematiskt när jag inte har något eget boende och jag måste anpassa mig efter andra.
Rebecca

2014-04-22 @ 22:13:09
Anonym

Det är ju ett skämt... Låt henne vara BARA hos sin pappa i stället då. Hon borde inte lassas runt som en påse skridskor..

Svar: Du verkar inte ha några egna barn. Man saknar sitt barn så extremt mycket och tänker jämt på barnet och man mår skit för att livet inte kan va lättare. Okänsliga idiot!
Rebecca

2014-04-23 @ 17:53:14
Elin

Hej! Beklagar att du blivit dumpad :/ måste bara fråga om du bor kvar där? Tillåter killen det? Hur går det med att hitta boende? Har du letat sen det tog slut mellan dig och ditt barns pappa?
Läser här ovanför att din familj tycker att det är lättare att ha Thea utan dig, får jag fråga varför? Tycker att det låter lite märkligt, de borde ju förstår att du vill vara med din dotter, eller?

ta hand om dig!

Svar: Vi valde att göra ett nytt försök förutsatt att jag kommer flytta så jag håller på och letar efter bostad för fullt nu. Letar aktivt så länge jag jobbar för utan inkomst är det bara slöseri me tid. Ja, thea blir som natt och dag beroende på om jag är där eller inte. Utan mig är hon världens snällaste tydligen och gnäller ingenting och när hon är me mig är hon bara pipig och gnällig. Dom tycker att hon är mer lätthanterlig utan mig och det kan jag förstå. Men jag måste ju även respektera att både hon och jag inte kan sova där varannan helg. Jag måste hela tiden respektera andra människor för det är dom jag är beroende av iochmed mitt umgänge me Thea.
Rebecca

2014-04-23 @ 17:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!