10 dagar kvar till julafton

Känner hur julstressen gör sig påmind, me bara 10 dagar kvar till julafton. Inte en enda julklapp är införskaffad och jag vill gärna hitta nåt att ha på mig på julafton. Kan inte göra mycket mer än att vänta till 22a då lönen kommer. Då blir det mycket att göra. 
 
I veckan har det bara blivit jobb, kommit hem,  ätit och sovit. I fredags tog jag ledigt, hade slutskrivning i skolan som gick åt skogen, efter det så åkte jag till skärholmen för att köpa pepparkaksformar och så frågade jag älsklingen om han ville äta lunch me mig så han plockade upp mig och vi åkte till pizza hut, kom hem och slappade ett tag innan det va luciafirande på Theas förskola, Thea va så fin och dom va så duktiga :) efteråt blev det fika och sen åkte jag och stumpan hem till mig och mös :) Vi hade en jätte mysig kväll, vi åt kladdkaka och tittade på dumma mig 1 och 2. Jag och hjärtat lade oss och då kom Thea och kröp ner hos oss och mös en stund, flyttade över henne när hon hade somnat.  
 
 
Hon kom in och kröp ner hos oss vid den vanliga tiden och så sov vi till halv 9 :) vi åt frukost och låg i soffan och mös. Jag duschade henne och gjorde henne fin och vid 10 gjorde älsklingen oss sällskap. Vi åkte hemifrån vid 1 och va i södertälje vid tjugo i 2. Va jätte lång kö till fotograferingen men Thea hittade en kompis och sysselsatte sig,  vid kvart över 3 va det äntligen vår tur och Thea fick nåt frispel och sprang sin väg så jag sprang efter och hon va verkligen arg men det syns det inte ett spår av på fotot :) efter fotograferingen vart hon arg också så vi åkte hem och käkade och då vart det mycket bättre :) sen satt vi och kollade på harry potter och vid 8 så totaldäckade hon men vaknade vid 22 och kröp ner hos oss, blev lagomt trångt och varken jag eller hjärtat sov så bra men han sov till halv 12 idag medan jag väcktes kl 7. 
 
 
Idag har jag varit tröttmössan själv och låg bara i soffan större delen av förmiddagen men sen gjorde jag ett ryck och bakade pepparkakor me Thea och lyssnade  på julmusik :) 
 
 
P kom och hämtade henne vid halv 4 och då åkte jag och hjärtat till IKEA för att köpa ljus, sen till coop för att handla och panta och så avslutade vi på E4-baren för middag. Nu sittet vi hemma me massa levande ljus och spelar bingolotto, satt 1 nr ifrån både 45.000 kr och 7.000 kr,  det va samma nr. Blev så arg och älsklingen bara skrattade bara åt mig. Jag behöver verkligen vinna några tusen nu :( 
 
Ha en jätte mysig söndag och tredje advent  :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!