Nattliga tankar

Är det här det jag vill?  Plötsligt blir jag osäker. Slösar jag bort mitt liv bara för att jag är rädd? Rädd för vad? Jag har varit i den här situationen förut,  jag överlevde det och mådde faktiskt bättre än på länge. Jag är rädd att gå om miste om något men samtidigt är jag rädd för att jag går om miste om nåt annat om jag bara låter det va. Jag förtjänar mer än det här samtidigt som jag är rädd för att jag aldrig kommer få nåt bättre än det här och det här är i själva verket bara okej,  det är inte bra. För många olikheter,  för mycket kontraster. Och ändå känner jag så otroligt mycket kärlek,  mer än jag nånsin känt förut. Hur vet man va som är rätt val?  Hjärtat vill en sak medan huvudet vill en annan.
Jag är lycklig, tror jag. Eller är det inbillning?  Önskar jag att jag vore lycklig?  Att jag va tillfredsställd me mitt liv? Ikväll är tankarna många.  
 
Jag vill helst inte få några kommentarer, just nu vet jag verkligen inte va jag vill men jag va bara tvungen att få ur mig det här nu på direkten.   
 
Häromdagen kunde jag även erkänna för A att jag inte har några vänner, det är därför jag inte vill att han gör saker utan mig för då blir jag ensam.  Som ni märker är jag brutalt öppen och ärlig om mig själv ikväll,  jag har ingen att prata med, ingen att anförtro mig åt. Bara bloggen.  Jag hoppas att ingen tar illa vid sig och blir upprörd för att jag öppnar upp mig. Jag saknar verkligen vänner,  att kunna träffas och fika, shoppa,  gå ut på krogen me, prata me. Jag behöver också ensamtid men inte ensam. Jag känner mig så extremt ensam. Jag är inte bra på relationer, det har jag insett.  Ja, jag är patetisk och jag tycker synd om mig själv ikväll.  Hur skaffar man vänner egentligen?  
 
Nu har jag fått skriva av mig lite så nu hoppas jag att jag kan sova, ska upp kvart i 6 imorrn.  Gäsp.  God natt :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!