Så välbehövligt med fredag :D

De här arbetsveckan har varit så intensiv, tuff och påfrestande, många av mina kollegor har mått mindre bra pga stressen men nu är den äntligen över!  Idag har det varit så lugnt på jobbet tack och lov. Och det är tack vare magsjukan,  17 barn va hemma idag :/ hade 7 barn på min avdelning. Men skönt va det me så få barn iallafall :) 
 
Jag slutade kl 15 och då åkte jag och hämtade stumpan på dagis, pratade me hennes pedagog en lång stund också och det va skönt :) jag skrev upp mig för utvecklingssamtal och så pratade vi om lucia och lite sådär :) vill så gärna få en bra kontakt med hennes nya pedagoger men eftersom att jag så sällan lämnar och hämtar henne på förskolan är det svårt.  Vi åkte hem och mitt stora hjärta åkte och handlade så jag kunde göra pannkakor och sen skulle han dra till gymmet men han kom hem lika fort för det va visst proppfullt och det va tur det. Jag kan nämligen inte göra pannkakor,  jag har försökt flera gånger och kommer fortsätta försöka tills jag grejar det.  Då ville hjärtat ta över, han har aldrig stekt pannkakor i hela sitt liv, och tror ni inte att hans pannkakor blir helt perfekta!  Åhhhhh. Ja, då vart jag lite bitter.  Haha. Vi åt och sen satt Thea och ritade och så började jag och A lära henne skrivs sitt namn :) jag verkligen älskar att se A me Thea, jag tjatar om det jämt men det är verkligen så fint för mig. Thea fick duscha och borsta tänderna och jag trodde att hon skulle somna fort men hon är fortfarande vaken.  Mitt stora hjärta däremot ligger och snarkar i soffan och själv skulle jag också vilja gå och lägga mig. 
 
 
Imorrn ska Thea sova hos mamma och helst hade jag velat umgås me Thea hela helgen men mamma har inte träffat Thea på nästan 2 månader.  Så jag måste ju dela me mig. Jag funderar på att utöka min helg från fre-sön till tors-sön, jag måste få ha Thea mer, jag orkar inte va ifrån henne så mycket som jag är. Ska prata me A. Nä, nu ska jag halvslumra i soffan i väntan på att skitungen somnar.  Natt natt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!