En lugn fredag

Imorse va jag så omotiverad att gå till jobbet,  va så trött och låg och halvslumrade i soffan men väl på jobbet gick det bättre. Va dock fortfarande trött men det va skönt att va på jobbet :) dagen gick fort och kl 4 gjorde jag äntligen helg.  Kom hem och hade en lång diskussion me A som inte ledde nånstans. Jag vet verkligen inte va jag ska göra. Mitt upp i vår diskussion så kommer maria me mina grejer och hon ser direkt på mig att nåt hänt så jag börjar böla. Hon ville att jag skulle komma upp i helgen så jag funderar på att åka upp på söndag.  
 
Har suttit och planerat min julledighet me Thea och jag ska ha henne en hel vecka så då blir det massa mys :D har hennes dessutom dubbla helger innan jul plus en dag extra vid lucia och gissa vem som är världens gladaste nu :D får umgås lite mer än vanligt me min prinsessa och det tänker jag ta tillvara på! 
 
Det är ingen som vill ta me sig mig och Thea nån helg och komma bort från Stockholm?  :P jag och A behöver komma bort från varann,  jag vill lämna Stockholm och jag och Thea kan behöva ha en minisemester me goda vänner.  Skulle göra allt för att få åka bort lite me Thea och hämta nya krafter.  
Har suttit och betalat massa räkningar ikväll och skrivit en lista på det som ska köpas/ordnas efter löning men får inte så bra lön den här månaden så endel saker på min lista får jag nog vänta me till nästa månad.  Skulle så väldigt gärna vilja förnya mitt gymkort men överväger att förnya det i januari för i jul kommer det inte bli mycket träning och det känns lite onödigt att förnya det då. Men däremot ska jag verkligen börja me mina promenader igen. 
 
Nä, dags att borsta tänderna och sen sussa.  God natt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!