Mer strandhäng :D

ImKe vaknade stumpan vid 7 och jag somnade faktiskt hyfsat tidigt inatt (vid 01) men va ändå jätte trött imorse och så hade jag så fruktansvärt ont i ryggen :( blir verkligen galen, skulle helst bara velat legat i sängen men jag skulle må så dåligt och ha så dåligt samvete för Thea.  Så istället för att ligga och vila ryggen drog vi till vårby-badet och hade det härligt där :) 
 
 
 På väg hem fick vi vänta på bussen i nästan 1.5 timme pga fulla bussar och Thea va trött men vägrade lägga sig i vagnen och sova men väl på bussen tog det inte många minuter innan hon sov :) jag va inne på apoteket och handlade lite och så köpte jag picknickmaten till imorrn :) thea vaknade strax innan vi va hemma och så började jag me maten till imorrn och det vart så mycket så jag och thea kunde äta  det till middag också.  Sen träffade vi A en snabbis som kom över me min post och värktabletter :) 
 
Jag har duschat thea och tvättat hennes hår,  borstat hennes tänder, smort hennes sår och nu ska hon få sin medicin och sen är det läggdags.  Själv ska jag ta itu me disken och jag har såååååå ingen lust :( 
 
Men vi hörs imorrn kväll :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!