Börjar bo in oss

Hela helgen har bestått av att packa, hämta och bära möbler och småsaker men nu är det äntligen över.  Igår kväll flyttade äntligen jag och Thea in. Det va jobbigt att säga hej då till A men jag grät inte fast å andra sidan grät jag från och till hela helgen.  Det här är inget farväl fast jag tycks tro det.  Vi kommer träffas, vi kommer ha kontakt, vi kommer umgås och sova över hos varann. Vår relation är väldigt udda, vi vet inte va vi är helt enkelt.  Vi beter oss som pojkvän/flickvän men vi är ändå överens om att det är slut.  Hmm, ja vi får väl se hur det slutar.  
 
 
Natten va si och så, både jag och Thea vaknade flera gånger och sov oroligt men vid 9 gjorde vi morgon.  Åt frukost,  duschade och gick ut på gården ett tag och sen packade vi badgrejer och åkte till telefonplan och A för att hämta min bilbarnstol. Vi va där en stund medan vi väntade på M och L :) va så härligt att få krama och pussa honom igen :D 
 
 
 
När M och L kom så drog vi till årsta havsbad och hade en underbar eftermiddag :D tjejerna lekte och badade och jag tog årets första dopp. Måste verkligen åka dit fler gånger.  Vi kom hem vid halv 5 och Thea satt på golvet och ritade och jag fortsatte röja. Vi gick ut och sparkade boll ett tag och så gick vi in och gjorde mat. Vid halv 8 hade Thea slocknat i soffan så jag tog fram lite godis och nu sitter jag och slappar. Tog en dusch tidigare också,  det behövdes!  Ska väl snart ta och krypa ner i sängen :) 
 
 
Får se va som händer imorrn, funderar på att åka till aspuddsparken kanske eller kristallparken :) ta me lite picknick och så :) aja, ha en bra kväll :) 
 
 



Kommentarer
Ems

Friends with benefits ;)
Och det kan vara himla trevligt med en sånn "relation".

Hoppas ni får två riktigt mysiga veckor du & Thea!
Bandängen mellan Högdalen & Bandhagen finns också, lite djur, lekpark och en hyfsad plaskdamm :))

Svar: Haha, mjo fast det är mer än så ändå ;) vi har båda kvar känslor för varann men just nu vill han va singel :) men jag trivs me den relationen vi har nu :D tack, jag hoppas också att vi får två mysiga veckor :) tack för tipset, kan ju kolla ùpp det iallafall :)
Rebecka

2014-07-08 @ 00:20:41
Anonym

Sover Thea i soffan ??
Har hon ingen egen säng ?

Svar: Nä, thea sover bredvid mig men igår somnade hon i soffan så då fick hon sova där. Nej, hon har ingen egen säng men soffan är lika stor som hennes säng så hon kan använda den också.
Rebecka

2014-07-08 @ 14:42:51
Anonym

Ja det kan ju vara en nödlösning iväntan på en egen säng


Hoppas att hon då får soffan bäddad med lakan mm.

Svar: Hon kommer få säng så fort jag flyttat till större. Ja, den är bäddad me lakan och det :)
Rebecka

2014-07-08 @ 17:20:19
Anonym

Planerar du redan att flytta, för du kan ju inte på alvar mena att din dotter ska sova i soffan under en längre tid eller ???

Hoppas att ni får en bra semester

Svar: Jag håller ju på att letar efter större,den här lägenheten va enbart en nödlösning under en kortare period. Den är alldeles för liten och jag har inte ens nån ugn. Thea sover på soffan och bredvid mig i sängen. Det här är inte optimalt men det är bättre än inget. Tror Thea skiter fullständigt i vart hon sover bara hon får va hos mig.
Rebecka

2014-07-08 @ 22:54:32
Chris

Men herregud, det är självklart ingen fara med att inte ha en egen säng när man är så liten. Finns massor av familjer som väljer att samsova långt upp i åldrarna och finns också massor av familjer som är betydligt mer trångbodda än så här. Tycker detta verkat toppen Rebecka, du har ordnat en lgh som du och ditt barn kan vara i utan att någon klagar på er. Bra gjort! Kanske är det till och med bra att ni delar säng för lite extra fysisk kontakt nu när ni varit borta ifrån varann så mycket?

Grattis till lägenheten!

Svar: Jag håller me dig till 100%, tycker inte alls att man borde göra så stor affär av att hon inte har någon egen säng :) hon är glad och nöjd så länge hon får va me mig. Mitt ex tyckte att det va stor skillnad på thes nu när hon får ha mig alldeles för sig själv och det kan jag tänka mig. Tack så jätte mycket, känns så skönt me ett eget ställe.
Rebecka

2014-07-09 @ 23:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!