Ett par lugna dagar

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt i princip :) att bara sova 4-5 timmar per natt i 1.5 vecka börjar ta ut sin rätt :( längtar till nästa vecka då jag äntligen får sova bra igen :D jag och Thea tvättade i förmiddags och sen va jag tvungen att lägga mig en stund och vila. På eftermiddagen så åkte thea till P en kort stund så jag kunde gå och hämta lite saker från honom och sen kom hon tillbaka hit och vi började me maten och så kom A :) älskar att få umgås me mina två hjärtan samtidigt och det känns så mycket lugnare och tryggare att umgås me dom här, på min hemmaplan och det märks, det speglar tydligen min uppfostran av Thea. A tyckte att jag hade blivit mer mamma nu och mer konsekvent och det värmde verkligen att höra. Hans åsikt gällande det betyder otroligt mycket för han har gett mig mycket konstruktiv kritik angående att jag har varit för slapphänt me Theas uppfostran vilket jag har varit.  Även fast A inte har några barn så är han en jävel på det här me uppfostran och han har hjälpt mig så otroligt mycket och gjort mig tryggare i min roll som mamma. När han blir pappa så kommer han bli en underbar pappa, utan tvekan.  Jag älskar att se hur han är me Thea, han är så fin me henne samtidigt som han säger ifrån och uppfostrar henne. Jag är inte lika nervös och stingslig längre.  Vi åt middag och sen gick vi och spelade fotboll och hade det jätte roligt och hade en mysig stund tillsammans alla 3 :) Jag är så kär i den pojken så det är läskigt.  Han har förändrat så mycket hos mig och mitt synsätt, tankesätt, ja det mesta. Även om vi inte blir tillsammans igen så kommer han alltid ha en plats djupt i mitt hjärta och jag kommer för evigt va tacksam för all hans hjälp och allt stöd genom allt. 
 
När han åkte hem så gick jag och thea och duschade och en timme senare hade hon tokslocknat och ikväll ville hon sova i sängen me mig till min stora lycka :D sover mycket bättre me henne eller ja, nån vid min sida :) sitter och kollar på sagan om ringen och äter lite glass me jordgubbar,  mums. 
 
Imorrn så kommer maria och hjälper mig att borra upp min hylla och innan det ska väl jag och Thea ge oss ut till parkleken och leka lite :) annars blir morgondagen lugn.  
 
Vi höres :) 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!