Min lilla sjukling

Imorse vaknade skruttan vid halv 10 och sen låg vi och kollade på film och busade massor i sängen och klockan va närmare 2 innan jag hoppade in i duschen.  Ringde närakuten i huddinge och bokade tid för Theas sår under näsan samt att det rinner massa var och gegga från hennes högra öra. Så vi fick en tid 19.20. 
 
Vi åkte till Tullinge och våldgästade Jessica på jobbet nån timme, det va jätte trevligt :) pratade och planerade lite inför lördag,  det ser jag verkligen fram emot så sjukt mycket! :D vid halv 7 rörde vi oss mot huddinge och läkaren och där gick det jätte bra :D Thea va så duktig och samarbetsvillig. Hon har troligtvis en sprucken trumhinna ( hon hade så mycket vax så läkaren kunde knappt se trumhinnan) och infektion i örongång och näsa så nu blir det en antibiotikakur. Är glad att hennes allmäntillstånd är opåverkat iallafall :) 
 
 
Vi va inne och handlade lite och så åkte vi hem och gjorde middag vid 9 och efter det tvärslocknade min prinsessa.  Jag funderar på att också lägga mig snart, är så trött men troligtvis kommer jag bara ligga och snurra flera timmar :( 
 
Har suttit och pratat me A i 2.5 timme så nu blir det sängen och försöka sova :) natti natt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!