Hemma så lite som möjligt

Oj, det där lät mer illa än tänkt.  Hahaha.  Är gärna hemma men blir så sjukt uttråkad av att vanka omkring på 30 kvm så jag och Thea försöker va ute så mycket som möjligt och ta tillvara på vädret :) 
 
I förmiddags åkte vi till kristallparken för en mysig dag me picknick och det men då va det ju stängt pga ombyggnation så då åkte vi till maria och våldgästade henne istället :D pratade, fikade och så bara.  Jag och Thea kom hem vid halv 8 och då mötte vi upp P en snabbis och sen gick vi hem och gjorde mat. Har försökt lagt Thea i 1.5 timme nu men dels va hon för pigg när jag lade henne och sen gör ju grannarna sitt (me endast en 5 cm tunn vägg mellan så blir deras konversation väldigt högljudd och så), dom skulle lika gärna kunna sitta i samma rum.  Hade det varit en riktig lägenhet så hade det inte varit lika illa. Jag hoppas bara att thea somnar snart så jag får gå ut en snabbis och sen lägga mig. Hade tänkt duscha och fixa hemma men nu orkar jag inte det.
 
 
Imorrn mellan 10-13 har jag tvättstuga,  sen ska jag och Thea till trekanten och bada och mysa några timmar, handla lite på vägen hem och sen kommer min fina A på middag och ev skulle maria komma också :D längtar till imorrn :D 
 
God natt på er :D 



Kommentarer
Anonym

Det är besvärligt med lyhörda lägenheter !
men dina grannar hör dig lika väl som du hör dom så det är bara att vara så ljudlös som möjligt men det är ju inte så lätt att vara ljudlös med ett litet barn (dom brukar ju låta en hel del9 eller hur.
Hur har Thea det med sina utbrott ?( det har du ju beskrivit tidigare som besvärligt för A)

Svar: Ja dom hör mig lika väl men dom har inte sovrummet vägg i vägg och jag för inte massa liv på nätterna. Theas utbrott har så gott som försvunnit, hon blir arg på mig men hon har slutat att gallskrika
Rebecka

2014-07-09 @ 08:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!