En vecka kvar

En vecka kvar me mitt lilla hjärta innan hon åker till pappa igen, hoppas att hon och P får en mysig semester :)
 
Idag åkte vi till rådsparken nån timme och lekte för fullt och hade det mysigt :) Thea hittade massa kompisar att leka me och jag tycker det är så härligt att se hur social hon är och framåt :) min fina tjej. Vi kom hem vid 5 och började me maten och sen låg vi och tittade på barnprogram innan det va dags att duscha och sussa, vid halv 9 hade stumpan somnat och den här egentiden på kvällen behöver jag verkligen så det va uppskattat :) 
 
 
Ligger i sängen och glor på twilight och laddar inför anställningsintervju imorrn :D 
 
Va står på agendan för veckan då? Hmm .... lämna Thea hos mamma imorrn och gå på anställningsintervju.  Tvätta på onsdag fram till kl 13. Följa me Jessica till ikea på torsdag och handla lite. Skansen på lördag me stumpan och jessica och bara mysa :) och på söndag ska jag lämna thea och sen in till stan me jessica för att shoppa :) Och nån kväll kommer A på middag och ev sover över :) resten av tiden ska väl tillbringas på stranden,  i olika parklekar, ja utomhus iallafall :) kanske drar in till stan me Thea och bara går omkring. Är det nån som vill umgås så hojta till :D 
 
Ha en trevlig söndagskväll :) 



Kommentarer
Anonym

Gillar Thea att tvätta och gå på IKEA ?

Svar: Haha, va är det för konstig fråga? Ja, hon gillar att tvätta och hjälpa till att lägga i tvättmaskinen och hänga upp i torkskåpet :) Ikea vet jag inte men många har ju barn me sig dit. Förstår faktiskt inte frågan.
Rebecka

2014-07-15 @ 18:28:47
Anonym

Du har Thea en kort period och tillbringar två dagar med att tvätta och gå i affärer ex IKEA
Kan du inte göra det när du är solo vilket du är större delen av sommaren

Svar: Men herregud, så du menar att jag aldrig få tvätta när jag har thea? Ska hon gå utan rena kläder för att jag inte får tvätta medan jag har henne? Jag har gjort massa saker me henne också och klart att hon måste få vara med bland dom mindre roliga och vardagliga sakerna. Och va spelar det för roll om hon får följa me till ikea, hon får ju vara me mig iallafall. Eller måste man hitta på roliga saker varje dag?
Rebecka

2014-07-15 @ 21:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!