En väldigt bra helg <3

Ikväll känner jag ett lugn och en tillfredsställelse över livet. Jag känner mig mer säker än någonsin på min och Andréas relation och jag har fått ett nytt hopp om framtiden.  Ikväll är livet verkligen underbart och det känns så underbart :D
 
I fredags hämtade jag upp prinsessan på dagis vid halv 3 och så tog vi bussen till rådsparken och så va vi där nån timme och hade det jätte mysigt :) vi tittade på djuren och lekte i lekparken och bara mös. Vi kom hem vid 6 och då stod andréas och lagade mat :) Thea satte sig vid paddan en stund och spelade pussel innan vi åt. Det blev massa mys i soffan och så duschade hon och sen lade hon sig me andréas i soffan och mös :) hon somnade vid 9 och då gick jag och andréas också och lade oss :) 
 
  
 
Igår vaknade jag och Andréas faktiskt före Thea men bara en jätte liten stund :P klockan va 7 och alla låg i sängen och mös, jisses va jag mådde bra då! Andréas och Thea lekte och brottades.  Jag älskar verkligen att se dom två tillsammans,  det finns inget som värmer mitt hjärta mer. Det kan hända att han tycker att det är jobbigt att ha henne här men när hon väl är här så är han så otroligt underbar mot henne samtidigt som han inte har några problem med uppfostran. När jag stod i badrummet så hörde jag dom leka i vardagsrummet och båda skrattade så mycket och det va verkligen så äkta, det va ren glädje från båda.  Vi gick upp och åt frukost och tittade på disneydags och så duschade vi och gjorde oss ordning.  Åkte till mamma vid halv 12 och lämnade Thea. Mamma ville sitta barnvakt.  Jag vet va många av er tänker nu och jag skulle ha tänkt likadant om det varit nån annans liv.  Det är så lätt att döma andra människor utan att ens bry sig om hur den människan är, va som egentligen rör sig i huvudet på henne/honom,  hur den personen mår. Ni tror att ni vet allt bara för att ni läser min blogg men ni vet bara en bråkdel. Hur som helst.
 
Jag och andréas åkte till coop och handlade lite och så åkte vi hem och käkade lunch och sen åkte vi till systemet.  Kom hem och lade oss i soffan och kollade på tv. På kvällen åkte vi och köpte pizza och så kollade vi på film och hade en riktig myskväll. 
 
 
Idag har vi varit på andréas kusinbarns dop och det va jätte fint :) satt och tänkte tillbaka på när Thea döptes.  Det blev fika efteråt och vid halv 6 så hämtade vi stumpan hos mamma och så åkte vi till coop och handlade och Thea skötte sig jätte bra. Tiden som hon va me mig och andréas har varit den bästa på länge.  Hon har inte fått ett enda utbrott och lyssnat bättre än på länge och jag har kunnat koppla av och bara njutit av mina två älsklingar :) 
 
 
Vi har spelat bingolotto ikväll,  vårt nya söndagsnöje :) förra veckan vann ju jag 250 kr men ikväll vann vi inget.  Bättre lycka nästa gång :) nu kollar vi på nån film på tv men snart blir det sängen,  är jätte trött. 
 
Vi höres imorrn igen :D 
 
 



Kommentarer
Anonym

varför passar din mamma thea så ofta på era helger?

Svar: Ofta? Hon träffar thea en gång varannan vecka.
Rebecca

2014-03-24 @ 20:38:38
Fanny

Till Anonym: även om de skulle ses varje helg eller alla dagar i veckan, vem är du och döma?
Min dotter umgås med sin farmor och farfar varannan helg. Hela helgerna. Är det också fel tycker du? Har du själv barn? Får de aldrig träffa sina mor- eller farföräldrar?

2014-03-25 @ 06:44:39 | http://fannybooy.blogg.se
Anonym

Fanny
Det roliga är att becca träffar bara thea varanan helg och oftast har Maria eller theas mormor thea då

Svar: Jag har tyvärr inte så mycket till val :( har som sagt ingenstans att va och jag kan inte göra så mycket om min moster eller mamma väljer att ha thea utan mig för att det underlättar. Jag skulle gärna vilja va me thea på mina helger men då kan ju nån ge mig nånstans att va.
Rebecca

2014-04-23 @ 10:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!