En awesome helg!

Den här helgen har varit så mysig och bra som jag hade hoppats på :) Hämtade stumpan på dagis i fredags och åkte upp till visättra där vi sov över.  Vi mös, lekte och badade och maria fick sitta och reda ut massa tovor igen :( börjar verkligen ledsna på det. Jag kom i säng vid kvart i 3 och Thea vaknade vid 8 såklart.  Vi låg i soffan och kollade på barnprogran och åt frukost. Sen fick hon bada igen och sätta  på sig lite kläder. Mamma kom vid 12 och då gick jag och duschade och gjorde mig ordning.  Sen ställde jag mig och gjorde tårta till lillprinsessan men blev inte alls nöjd.  
 
 
Vid halv 5 kom älsklingen så då firade vi Thea, åt tårta och öppnade presenter.  Hon fick en stor buss, en polisbil som blinkar och låter, kläder och en radiostyrd bil :) det som va mest poppis va polisbilen men vi vuxna slogs om att köra den radiostyrda bilen :P haha. Vid halv 7 så åkte vi till tullinge för att hämta upp andréas lillasyster och så åkte vi till hans storasyster för att äta middag.  Thea åt massor :) hon lekte me andréas systerbarn och åt lite godis och så åkte vi hem vid halv 9. Thea somnade vid halv 10 och jag gick och lade mig direkt efter, me smink och hela köret, va så vansinnigt trött.
 
Imorse kom Thea in och väckte oss vid 8, vi låg och hade det mysigt en stund innan vi gick upp och åt frukost och duschade och gjorde oss ordning :) vi åkte till aspuddsparken vid 11 och tittade på lite djur, lekte i parken och så fick Thea rida på ponnyn och nu äntligen tyckte hon att det va jätte kul och hon blev så arg när hon inte fick rida längre.  Vi åkte och lämnade henne hos patrik och sen åkte vi till nacka forum och käkade lunch och bara gick omkring.  Andréas kusin kom och så åkte vi hem så markus kunde lämna sin bil och så åkte vi till bromma för att hälsa på Andréas storasyster på jobbet en sväng och älsklingen köpte en jätte snygg jacka :) sen åkte vi till coop och handlade till middagen,  blev tacos ikväll och ikväll va det grabbarna grus som lagade maten, eller ja, markus lagade faktiskt maten :)
 
 
Nu har han precis åkt så jag ska ta en cigg och en dusch och sen mysa massor me min underbara pojkvän.  
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!