Mysig fredag me bästa sällskapet

Nähä, inget jobb idag heller blev det :( sov 2 timmar inatt och vaknade me ont imorse. Vill bara må bra nu! När älsklingen åkt till jobbet så åt jag frukost och sen satte jag på en film men somnade och sov i drygt 2 timmar.
 
Jag mötte upp jessica vid tunnelbanan vid 1 och så gick vi och köpte lite picknick innan vi tog en promenad till personnebadet. Vi åt, pratade och solade :) fick endel färg, tackar pappa för att jag ärvde hans pigment :) vid halv 4 rörde vi oss hemåt :) slappade lite och sen kom A hem, han duschade och så åkte vi till coop och storhandlade, va verkligen tomt här hemma. Han lämnade av mig i västertorp där jag hämtade upp prinsessan och så åkte vi hem.  A skulle precis åka iväg och flyga när vi kom.  Jag och Thea började me maten och hon va så duktig och hjälpte mig och sen åt vi ute på balkongen,  det tyckte Thea va en riktig höjdare :) vi såg sommarens första luftballonger och Thea va jätte fascinerad och sa hela tiden " oj vilka stora ballonger,  jag vill också flyga". Haha. Min älskade tokiga unge.  Jag duschade henne och tvättade håret och klippte naglarna och sen borstade vi tänderna och så lade jag henne vid 9 och hon skulle hålla mig i handen hela tiden tills hon somnade, mitt lilla hjärta.  Vid halv 10 hade hon somnat så jag tog en dusch och sen satte jag mig i soffan och vid halv 11 kom älsklingen hem. 
 
 
Jag är lite deppig ikväll :( igår sa A att han tyckte att det va skittråkigt att umgås me mig och han verkar känna sig tvingad att umgås me mig imorrn när jag fyller år :( är jag verkligen så tråkig att va me? Jag är ju inte den som bara vill sitta hemma utan jag vill ju gärna vara ute och göra saker och jag följer gärna me A när han åker iväg.  Vet inte va jag gör för fel  men jag blev otroligt ledsen när han sa så. Han vill vara me mig, han tycker om mig men han vill inte umgås me mig :/ låter ju verkligen toppen :( 
 
Nä, nu ska jag gå och lägga mig iallafall :) god natt på er :) 
  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!