Födelsedag och långpromenad

Jaha, igår blev man 26, börjar känna mig riktigt gammal nu och 30-årskrisen smyger sig sakta fram :P Älsklingen gav mig på frukost på sängen så jag och Thea åt där och hade det jätte mysigt :) jag fick mina älskade franklin-myskläder i födelsedagspresent av älsklingen, dock va byxorna för små så dom ska jag byta men tröjan va jätte bra :D blev så glad. 
 
 
Jag gick upp och duschade och gjorde mig ordning och vid halv 1 kom As lillasyster förbi på fika och det va jätte trevligt :) sen tog jag och Thea bussen till älvsjö och därifrån pendeln till flempan medan älsklingen åkte in till stan. Jag och Thea promenerade upp till maria och vi pratade en stund innan jag va tvungen att stressa ner till huddinge innan apoteket stängde och hämta ut min medicin :) åkte hem och gjorde mig ordning inför kvällen och väntade på A. 
 
 
Kvällen grusades lite av att jag blev lite ledsen på A men sen ordnade det upp sig och vi hade en jätte mysig kväll :) vi gick ner till nygammalt och käkade, satt ute i solen och bara njöt. Sen tog vi en rejäl promenad till västertorp,  förbi åsen och tillbaka hem, va ute i säkert 1,5-2 timmar :D vi kom hem och slappade och vid halv 1 gick vi och lade oss :) 
 
Imorse väcktes man av ett pucko till ex som va helt rabiat.  Herregud!  Han kom och dumpade av massa saker utanför porten och jag bad A om hjälp men det fick man ju inte, han menade på att det inte är hans saker.  Jag blev jätte ledsen för jag bad ju inte om att Patrik skulle dumpa allt här, det ska ju upp till min moster men A tycker att allt är mitt fel och han va skitsur för att sakerna är här.  Jag gör mitt bästa för att få allt att gå ihop och fixa det mesta på egen hand men han menar på att jag inte är självständig för att jag ber om hjälp.  Jag kan inte fixa allt själv.  Han verkar verkligen inte förstå min situation och att jag verkligen försöker ordna upp mitt liv. Jag har det jobbigt nog som det är och jag skulle verkligen behöva hans stöd. 
 
Jessica kom hit och så gjorde jag mig ordning och vi drog in till stan.  Gick från centralen,  ut på djurgårn, runt där, ut på waldermarsudde, och sen tog vi båten från grönan och tunnelbanan hem :) jag fixade middag och så käkade vi och sen åkte hon hem.  Jag ska väl hoppa in i en dusch och invänta älsklingen.  
 
 
Ha det bra :) 
  
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!