5 mån med A och premiäråk :)

Herregud va det va skönt att få sova ut imorse,  gick upp strax efter att älsklingen hade åkt till jobbet och åt lite frukost och sen gick jag och lade mig igen och sov till 10 och sen låg jag och drog mig i ytterligare en halvtimme och efter det va jag en ny människa. 
 
Satte igång en diskmaskin och en tvättmaskin och började städa lite :) kom på att jag och A varit tillsammans i 5 mån idag så jag ville göra nåt för hans skull.  Vid halv 5 åkte jag till fruängen för att handla lite och så gick jag in på systemet. Vart på så otroligt bra humör när jag kom hem. Jag lagade mat, lyssnade på musik och tog både 1 och 2 cider.  Kände mig på riktigt festhumör. Älsklingen kom hem och han blev glad när jag för en gångs skull va på bra humör :) det kändes jätte bra att jag kan göra honom glad emellanåt. Vi åt och sen ville A till stan för att hämta öl. När vi kom ner till garaget såg jag att han har tagit fram sin lilla camaro och då försvann det glada humöret, varför vet jag inte :/ börjar som sagt tro att jag är lite schizo. Är hur som helst jätte glad för älsklingens skull, vet hur mycket han har längtat.  Jag föredrar dock saaben, det är min lilla älskling.  Haha. Men visst va det kul att åka i camaron men förhoppningsvis ser jag fram emot det mer när jag är på bättre humör. Det som är synd är att Thea inte får åka i den och troligtvis kommer vi 3 inte göra så mycket tillsammans i sommar och det mår jag lite dåligt över. Men samtidigt har jag Thea så pass lite så jag skulle aldrig begära att A inte får ha sin camaro. Ja, jag tänker mycket på sommaren och jag har ångest och mår dåligt över den redan nu. Det här är första sommaren på 9 år som jag bävar inför, som jag mår riktigt dåligt inför. Jag vet inte varför egentligen,  det kan bli en bra sommar trots allt. Men jag är som jag är och målar fan på väggen direkt. Mitt problem är att jag  tänker för mycket på framtiden,  oroar mig för sånt som KAN hända istället för att ta dagen som den kommer och bara leva och njuta av nuet.  
 
 
När vi kom hem va jag fortfarande på halvtaskigt humör och när A hällde kallt vatten på mig kokade jag över och slängde en tom ölburk på honom,  vart så otroligt arg! Haha. Blev själv förvånad över mitt humör, att göra sådär är verkligen inte likt mig :/  jag börjar fundera på hur jag egentligen mår, innerst inne.  Vet att jag förtränger många känslor,  skjuter dom åt sidan.  Väntar egentligen bara på den dagen då allt exploderar. 
 
Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Upp och jobba imorrn :) 



Kommentarer
Anonym

Varför får Thea inte åka i camaron?
Hur reagerade A när du blev så arg? Blir du inte rädd att han kanske dumpar dig?

Svar: Han är rädd för att hon ska förstöra den och sen är det knöligt me bilbarnstolen. Han blev ju inte så glad men det va första gången nånsin som jag blev så arg. Han har redan dumpat mig en gång men jo, jag oroar mig för det.
Rebecca

2014-05-09 @ 23:38:02
Anonym

Ditt preventivmedel som skapar dina humörsvängningar kanske?
Kolla upp det, du kanske behöver en annan sort/variant för alla sorter/varianter passar ju inte alla tjejer.

Svar: Nä, jag vet. Har också tänkt på det men problemet är att den sorten jag äter nu är den enda sorten som jag kan/får äta :/
Rebecca

2014-05-10 @ 15:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!