Myskväll hos moster

Nu mår jag riktigt bra me min älskade dotter hos min moster men jag saknar min fina älskling så otroligt mycket men det är bara nyttigt att va ifrån varann,  det vet jag :) tog bara 8 år me "fel" kille innan jag insåg det. Jag älskar verkligen min pojkspoling, det tog nån månad av velande och ett uppbrott innan jag insåg att det faktiskt är honom jag vill ha men jag har aldrig varit mer säker. Han driver mig till vansinne ofta men han kan lika ofta vara så otroligt kärleksfull och när han är det så glömmer jag allt annat. Jag uppskattar honom mer än jag nånsin har uppskattat nån annan kille och jag värdesätter hans kärlek. Jag har tagit många förhållanden för givet men inte me A för nu vet jag att han skulle kunna dumpa mig utan att ens bry sig. Och den sanningen gjorde så ont.  
 
Hade lite tråkigt när älsklingen åkte iväg så jag passade på att prova några av mina klänningar och jag ser faktiskt riktigt fin ut i klänning och jag  längtar tills jag kan använda dom :) åkte och hämtade Thea vid 2-tiden och så åkte vi till huddinge för att möta upp maria. Vi köpte en dricka och så åkte vi hem en sväng.  Thea va jätte trött och somnade en snabbis men va tvungen att klä på henne efter ca 20 min för vi skulle åka till tumba och handla.  Men den korta stunden räckte, hon somnade inte förrän vid halv 11 ikväll :) jag va inne på hm och shoppade lite mer till Thea men fick 150 kr i rabatt iallafall :P Vi va borta i några timmar och Thea va utan blöja och hon sa till två gånger att hon va kissnödig och hon höll sig när vi höll på att leta efter en toalett, min stora och duktiga tjej som snart är blöjfri på dagen :D är verkligen så stolt över henne. Vi va inne på kvantum och handlade mat och vid 7 så kom vi hem igen.  Maria gjorde kycklingwraps till middag och sen fick Thea bada och så låg hon i soffan och kollade på jurassic park och rvärslocknade :) som alltid när jag sover här så passade jag på att ta ett varmt och härligt skumbad :D 
 
Jag älskar verkligen att sova över hos min moster då och då, vi sitter alltid uppe sent och kollar på tv och pratar och bara umgås :) 
 
 
 
Ska kolla klart på filmen och sen kommer jag sova gott :) vi hörs nog senare i helgen :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!