Mitten av veckan

Jag har aldrig förstått poängen me lill-lördag =/ Det är ju en vanlig onsdag, mitt i veckan.
Varför ska man ut och dricka då? För att "fira" att det snart är helg eller? Nä, det där
kommer jag aldrig begripa mig på.

I förmiddags tog jag mig i kragen och gick ut me Thea INNAN lunch. Haha. Jag är väldigt
segstartad på morgonen och vanligtvis kommer vi inte ut förrän efter lunch men det sabbar
hennes sovrutiner. Nu gick vi ut vid 11 och va ute till strax efter 12, sen fick hon lunch och
hon somnade direkt efter det. Nu kommer hon sova i säkert 2-2,5 timme :)

Vi gick bort till personnebadet och sen fick Thea gå omkring där och hon gick fram och tillbaka
i säkert en halvtimme. Hon gick brevid vagnen och hon va så duktig :) Mitt lilla hjärta!

Jag ska ta och diska upp efter lunchen och bädda sängen. Annars händer inte så mycket mer
idag. Mysa me gubben när han kommer hem, leka me dottern när hon har vaknat.

Blir så trött på allt negativa kommentarer man får här. Vissa är bara så skrattretande medan
andra tar hårdare. Jag kämpar på me vikten, jag kämpar på me att försöka vara en bra mamma.
Vissa dagar är jobbigare än andra bara. Och visst, jag är inte ute me Thea VARJE dag men jag
är inte en dålig mamma för det. Vi går ut i snitt varannan dag, beroende på vädret. Och jag
kämpar på me gym, vattengympa och dieten men dom senaste 2 veckorna har vikten helt enkelt
stått still.

Skitsamma. Ha en bra dag!




Kommentarer
Madeleine

Skit i dom andra. Och lill lördag har blivit lite min och Leahs grej :P Så vi firar den .. Mysig sak att göra bara hon och jag utan pappa! Är det så att han slutar tidigt myser vi innan han kommer hem :) På sommaren firar vi med pick nick och det är JÄTTE MYSIGT och Leah ser alltid fram emot den !

2012-02-01 @ 15:55:22
Rebecca

Jag ska försöka :) Ja,jag menade inget illa när jag skrev att jag inte förstod mig på begreppet lill-lördag, var det uppstod från början men en gammal skolkamrat berättade då att pigorna va ledig dåoch att det kommer därifrån :) Era lill-lördagar låter jätte mysiga, kanske hakar på den trenden när Thea har blivit större :D

2012-02-02 @ 13:47:58
Anonym

Du är ju bara för mycket du vänder verkligen kappan efter vinden. Du som aldrig skulle förstå dig på det där med lillördag och nu helt plötsligt bara för att en vän till dig firar det med sitt barn tycker du att det låter bra, och att du kanske oxå börjar fira den. Du är såååå sorlig.

Att du får negativ kritik kanske beror på dig själv. Väx upp och ta ditt fulla ansvar att vara mamma. Ett barn har aldrig bett om att komma till denna värld och tyvärr kan de inte välja sina föräldrar. Du som är så ung borde absolut orka gå ut med ditt barn varje dag det är fruktansvärt sorligt att veta att inte lilla Thea får komma ut dagligen. Inget säger att man måste vara ute flera timmar men en stund om dagen. Men det är ju klart att du tycker det är skönt att vara inne o Thea sover för då kan du ligga i soffan o glo på Tv. Du borde ju ta all gratis motion du kan, att vara ute med sitt barn är ju bara hälsosamt o ger samtidigt motion.

2012-02-02 @ 18:59:50
Rebecka

Jag vänder verkligen inte kappan efter vinden. Det jag inte förstod me Lill-lördag va varför man firar en vanlig onsdag me att gå ut och supa. Varför inte lika gärna ta en Lill-tisdag? Det va ursprunget som jag inte visste va det härstammade ifrån. Jag orkar gå ut me Thea varje dag men jag ser ingen anledning att tvinga ut henne i snöstorm och flera minusgrader. Du kan inte känna mig, det är ett som är säkert iallafall. Bara för att man inte går ut betyder det inte att man kan hitta på saker inomhus istället.

2012-02-02 @ 19:46:41
Anonym

Barn behöver frisk luft och se annat än lägenheten !

Hon behöver också träffa andra barn, om det är för kallt (typ -15 grader) så kan du ju gå till öppen förskola eller träffa andra barn hemma!

Att gå ut på förmiddagen är väl det som passar er bäst eftersom hon sover flera timmar på eftermiddagen så när hon vaknar är det ju kväll/mörkt ute!

Du skriver att du tar dig själv i kragen och går ut på förmiddagen, när är det du brukar gå ut annars,

är det vid fyra då det är mörkt eller???

2012-02-03 @ 08:05:58
Rebecka

Ja, det håller jag me om men jag tror knappast att barnet tar nån skada av att va inne också. Det finns mycket att hitta på inne också. Ja, förmiddagar är bäst för efter lunch sover hon i ca 1-2,5 timme. Jag brukade gå ut me henne efter lunch, runt 1 men det sabbade hennes sovrutiner.



Jag har mer än en vän som aldrig gick till öppna förskolan eller umgicks me andra mammor så att barnen får leka och dom ungarna är det inget fel på :-) inte för att jag vill eftersträva det.

2012-02-03 @ 08:25:35
Anonym

varför sabba hennes sovrutiner med att gå ut efter lunch då hon är trött och vill sova, kan du inte klä på er och gå ut på förmiddagen då hon är pigg och orkar mer

2012-02-03 @ 08:57:25
Rebecca

Men det är ju just det jag menar. Det är bättre att gå ut på förmiddagen vilket vi gör nu!

2012-02-03 @ 09:18:23
Anonym

hur vet du att dina kompisar som isolerar sina barn inte tar skada av att inte träffa andra barn , är dom vuxna nu med social kompetens eller är de fortfarande förskolebarn ?

2012-02-03 @ 09:30:59
Rebecca

Dom är förskolebarn fortfarande, en kille är till och med över året,han går varken på dagis eller öppna förskolan men han är glad, nyfiken och jätte sällskaplig. Och social kompetens lär dom sig på dagis bl.a. Det skulle va värre om jag skulle gå hemma me Thea i flera år för dom lär sig ju så otroligt mycket på dagis,på både gott och ont :P hehe

2012-02-03 @ 09:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!