Slapp söndag

Vi har dock inte bara legat på latsidan idag, vi tog tag i städningen och storstädade vilket
behövdes :) Men förutom det har vi bara varit inne och myst. Kändes inte roligt att klä på
Thea och gå ut, det är ju riktigt svinkallt ute. Hoppas på att det blir lite mildare väder imorrn
men vi går nog bara ut på gården en stund då.

Nu sitter Thea på golvet och äter en rå potatis, hon gick omkring me en potatis i varje hand
och inte ens när hon fick en skiva ost släppte hon potatisarna utan vi fick mata henne :P haha.
Vår älskade knasboll! Hon värderar den där potatisen högre än sin napp =/ haha.

Imorrn är det dags för vattengympa och jag längtar verkligen!!!! :D Nu vill jag sätta igång på
allvar, tänker satsa 100% VARJE gång jag kliver in i västertorpshallen. Nu blir det inget mer
godis eller småätande. Tänker försöka komma iväg 3 kvällar i veckan och simma eller kanske
gymma, börja komma över min gym-skräck :) Men jag har fortsatt på min diet, me endel fusk
då =/ Men jag har hållt mig ifrån ris, pasta och potatis iallafall men det är långt ifrån okej. Så
nu blir det nya tag.

Den 25e februari är hela familjen bjudna på klädparty hos T :D Det ska bli jätte roligt. Får se
till att spara lite av barnbidraget så man har råd att köpa nåt om man vi hittar nåt fint :)

Nu ska jag leka me Thea och glutta lite på Bones, sen ska hon nattas och då ska jag och patrik
mysa i soffan framför wallander innan vi hoppar i säng.







Kommentarer
Anonym

hm minus 9 va det idag det är inte så kallt. kläder ska man ha så går allt

2012-02-05 @ 20:35:40
Rebecka

Här har det varit över 12 minus hela dagen och Thea är känslig för kyla så varför utsätta henne för det mer än nödvändigt? Den här veckan har hon varit ute nästan varje dag. Jag tror INGEN förälder är ute me sina barn VARJE dag. Och me ute menar jag leker, inte bara gå till affären.

2012-02-05 @ 20:58:19
Anonym

jasså hm kul med en lögn för jag var ute och åkte pulka med mina barn i den parken du brukar vara med thea. jo jag är ute varje dag och leker med mina barn. och då menar jag verkligen leker

2012-02-05 @ 22:04:44
Rebecka

Det är ingen lögn, vi har en termometer utanför köksfönstret och den visade på 12 minus. Jag går bara efter va den visade. Men eftersom att du känner mig så extremt bra så kalla mig lögnare, kan inte bry mig mindre.

2012-02-05 @ 22:10:58
Anonym

Och jag var ute så ja då är det en lögn. Men men syns bara. Barn sovee bättre om dom får va ute ett tag varje dag

2012-02-05 @ 23:07:56
Rebecka

Du har kanske inte tänkt på att vår termometer är missvisande? Eftersom att jag uppenbarligen inte va ute idag vet jag inte exakt hur kallt det va. Jag vet bara att termometern visade på 12 minus. Om du tycker att det gör mig till en lögnare så är det din åsikt och då tycker jag synd om dig för då måste du ju ta var och varannan som lögnare. Min dotter har inga problem me att somna på kvällarna och hon sover bra hela nätterna trots att hon inte har varit ute.

2012-02-05 @ 23:24:04
stina

9-12 minus är ändå inte svinkallt kom tillbaka när det är ner mot -22 och blåser. vi var ute en mycket kort stund med barnen ändå. om man inte går ute runt 9-12 graderna så skulle vi aldrig gå ut under hela vintern.Vi bor upp mot Svegs hållet.

2012-02-06 @ 09:30:55
Rebecca

Som sagt är min dotter känslig för kyla och visst, vi kan gå ut när det är 15 minus men då klarar hon bara av att va ute en kort stund. Jag har bott i norra delen av jämtland, jag har varit me om vintrar me 30-35 min så nej, 9-12 minus är inte svinkallt men det är en annan kyla här nere och där uppe.

2012-02-06 @ 09:42:12
Jennie

Men herregud,var och en måste väl få avgöra själv när man vill gå ut! och 9-12 minus ÄR kallt!! kylan som har varit den senaste veckan är INTE behaglig,varken för stora eller små.Visst kan man klä sig varmt men det är ändå svårt att skydda ansiktet mot kyla och blåst.Min 1-åring har inte alls uppskattat att vara ute nu när det har varit som kallast så det har bara blivit korta stunder.Väljer man sen att inte gå ut alls en dag eller två,ja då är inte det någon katastrof.Fånigt att ens kritisera en sådan sak! Ha en bra dag,ute eller inne;)

2012-02-06 @ 10:27:28
Sabine

Jag har läst din blogg till och från ett tag och jag undrar så vad de är för folk som kommenterar och kritiserar dig och nästan allt du gör. Jag fattar de inte hur folk orkar lägga sig i så mycket. Dom bör inte kika in på min blogg då jag sällan är ute med barnen när det är minusgrader och jag fortfarande kan dra fram en burkmat till lunch till min stora tjej som är över 2 år, bara för att jag är lat ibland. Det är mina barn och mitt liv och det funkar för oss. Du ska inte ta åt dig av allt folk skriver, jag får uppfattningen att dom enbart gör så för att göra en förstagångsmamma osäker. Jisses.

2012-02-06 @ 13:43:44 | http://allavifina.blogg.se/
Rebecca

Det kommer alltid finnas folk som anmärker på minsta lilla sak men huudsaken är att jag vet att min dotter mår bra och att varken jag eller min sambo misssköter henne på minsta sätt. Thea är alltid hel, ren, glad och pigg. Det är mer än va man kan säga om andra ungar men dom ungarna blir me all säkerhet inte missskötta för det. Jag misssköter inte Thea för att jag inte är ute me henne 7 dagar i veckan eller för att jag låter henne leka själv en stund eller gå runt i lägenheten och utforskar. Jag är ingen dålig mamma för att hon får burkmat emellanåt. Jag är trygg i min roll som mamma, jag vet vad som funkar för vår familj,även om det är "fel" i andras ögon. Men ingen familj är den andra lik, så är det bara!

2012-02-06 @ 14:04:20
En vuxen

Hejsan Rebecca,Vi känner inte varandra men jag råkade bara hitta din sida.Jag håller då fullständigt med Sabine som skrev här ovanför. Ingen vet bättre än modern vad som passar just hennes barn, och folk ska låta bli att mästra andra i frågan.

Kram

2012-02-06 @ 18:26:22
Linda

Alltså vafan är det för fel på dig anonym? skaffa ett liv..

Barn måste inte vara ute varje dag. Sköt dig själv.

2012-02-06 @ 21:33:50 | http://mammaal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!