Snart är det ny vecka

Då va det söndag kväll och me andra ord är snart den här veckan slut och en ny vecka börjar. Idag har vi varit en sväng till kungens kurva och kikat lite. Va inne på barnens hus och lekia. Vi har bestämt oss för att köpa en ny sittdel till Theas vagn, dels för att hon sitter så konstigt i den nu och sen suger sufletten så vi kikade litegrann och sen ville jag kolla upp två sittvagnar i samma prisklass och dom va också helt okej men jag vill gärna hålla fast i vår teutonia för jag gillar den verkligen och me den nya sittdelen kommer den bli perfekt till vår lilla prinsessa. Kollade även efter nån lämplig födelsedagspresent till henne men hittade inget som vi fastande för. Vi får leta vidare och hoppas att vi hittar nåt. När vi kom hem fixade Patrik vagnen så att hon nu åker bakåtvänd, dvs att hon sitter så hon tittar ifrån mig. Men vi får se när vi köper den nya sittdelen, förhoppningsvis kan vi börja spara lite pengar så att vi har råd att köpa den nästa månad. Nu ligger dottern och sover och jag och gubben kollar på dirty dancing, får se om vi kollar klart på den eller går och lägger oss innan. Hej då!



Kommentarer
Anonym

Vad menar du med att suffletten suger?

Tror du inte att hon kan sitta i vagnen när hon inte behöver ha overall, de brukar vara hala så att man glider ned i vagnen och då blir halvliggande.

2012-02-20 @ 13:54:01
Rebecka

Sufletten är så kort så om hon sitter så räcker inte sufletten ända fram och drar man fram den så åker hela baksidan upp istället. Sen fick vi inte me nån sittbåge och den går visst inte att köpa till heller.

2012-02-20 @ 14:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!