Varannan dag-knas

Vårt internet bråkar så därför blir det ett kortare mobil-inlägg istället. Internet har bråkat varannan dag sen i måndags. Kan lova att det kommer funka imorgon igen :-P hehe. Idag har jag och Thea varit ute i lite över en timme, hon fick va ute och gunga och sen tog vi en promenad och då somnade min lilla prinsessa. Annars har jag bara tvättat och lekt massa. Otroligt att det redan är torsdag idag men det är jätte skönt :-D imorgon får vi in lite pengar så då ska vi åka och handla lite i flempan när vi ändå är där och sen blir det fredagsmys för hela slanten. Vi hörs när vi hörs!



Kommentarer
Anonym

Hur går det för dig med träning och vikt, du har tidigare jobbat hårt men hur är det nu,du har inte skrivit om det på länge, har du gett upp?

2012-02-17 @ 11:59:35
Rebecka

Hej hej. Jag kämpar fortfarande på me både träning och diet och det går bra :-) har inte ätit godis på en vecka och tänker försöka att bara begränsa godisintaget till helgerna och då i en måttlig mängd. Och jag går fortfarande på vattengympa, djupvattengympa och gymar+simmar :-) så det går bra. Har dock inte vägt mig på nån vecka och jag tänker inte väga mig förrän i början av mars. Vill inte hänga upp mig på va vågen visar. Jag skulle aldrig ge upp, nu är jag alldeles för van att gå på vattengympa och gym och jag mår så otroligt bra efteråt.

2012-02-17 @ 12:48:43
Anonym

Hur vet du att du får resultat? Har du börjat och mäta dig?

Hur ofta väger du dig varje eller varannan vecka ?

Mitt tips är väg dig en gång i veckan eller om du helldre mäter så gör det istället, att se resultat sporar!

2012-02-17 @ 15:27:42
Rebecka

Jag vet inte. Haha. Och det är ganska skönt att inte veta. Jag vägde mig varje vecka förut men efter tre veckor och vikten fortfarande stod still så beslöt jag mig för att inte väga mig på några veckor. Då kan jag iallafall inte bli besviken. Utan jag kör på och hoppas på det bästa. Är rädd för att tappa motivationen om vågen fortfarande står still. Men i mars ska jag väga mig igen och om jag då bara har gått ner ett kilo är det bättre än ingenting :-) och står vågen fortfarande still får jag satsa ännu hårdare.

2012-02-17 @ 16:25:42
Anonym

Jag tro inte att du ska träna mer ( om du tränar tre gånger iveckan som du har skrivit) då ska du minska på maten(fettet), ät mindre portioner och öka på grönsakerna, tänk på att även frukt ger socker(kolydrater)

2012-02-18 @ 07:30:47
Rebecka

Jag äter mest grönsaker till varje middag, jag äter pasta/potatis/ris högst 3 gånger i veckan. Men jag tror bara att jag har svårt att gå ner i vikt för endel människor har ju jätte svårt att gå ner i vikt trots att dom gör allt rätt och sköter allt som dom ska. Men jag tänker försätta kämpa :-)

2012-02-18 @ 07:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!