Bara dieten

Dieten fortsätter och det funkar toppen :-) börjar känna av tröttheten och lite huvudvärk till och från. Det funkar bättre och bättre me ätandet, dvs äta frukost och lunch. Blev två kokta ägg till frukost och en ost och skinkomelett me sallad till lunch. Har inte så mycket att skriva om tyvärr. Lite trist men men. Jag och Thea har varit hemma idag och bara myst och lekt. Älsklingen kom hem strax efter 4 och då bestämde vi att äta middag efter min vattengympa. Medan jag va där så åkte man och dotter och handlade. Va helt efter gympan men jag ställde mig och började me middagen, min vanliga lax men me rårivna morötter istället för potatis. Det va jätte gott :-) nu ligger Thea och sover och jag och gubben ska väl ta ett bad innan vi lägger oss. Antar att vi hörs imorgon :-) god natt.



Kommentarer
Amanda

Hej kusin! Jag blir bara lite orolig att du äter för lite...2 kokta ägg till frukost låter väldigt lite. Jag ska inte säga åt dig hur du ska göra, men vill att du ska vara pigg och stark! För lillans skull oxå :)



Min input iaf ^^ Vi ses senare idag! Kram

2012-01-07 @ 11:32:18 | http://kye.blogg.se/
Rebecca

Två kokta ägg är mycket jämtfört me innan dieten, då åt jag varken frukost eller lunch :) Nu äter jag mycket jämfört me då :P Men tack för din omtanke, kära kusin :)

2012-01-07 @ 12:08:02
Amanda

Om du säger det så :) Men man ska äta en stadig frukost ändå! Vill bara att du ska må bra, kusin! Såg en kommentar på din blogg här som sade att man lätt blir besatt av siffrorna på vågen. Jag har varit där, det tar över ens liv, vill inte att du ska hamna där :(

2012-01-12 @ 15:20:15 | http://kye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!