Vanlig, tråkig söndag

Söndagar är som dom är, vanliga och tråkiga (oftast).

Under förmiddagen kollade vi på tv,slappade och hade familjemys i sängen :D

  

Framåt eftermiddagen blev jag less på att bara sitta hemma så gubben ringde sina
päron och frågade om vi kunde komma och hälsa på och det va inga problem så vi
åkte dit och tog en fika och pratade. Thea knallade omkring massor och åt banan. Åkte
hem vid 8 men först svängde vi förbi donken och köpte middag, blev en hamburgare då
jag inte är så förtjust i deras sallad.



Thea somnade givetvis i bilen på väg hem så hon är fortfarande vaken men hon börjar bli
trött och piper så snart är det väl dags att natta henne. Jag har badat och tvättat bort fejset
och gubben står och diskar. Vi ska väl också lägga oss om ett tag.

Ha en fortsatt mysig söndagskväll.




Kommentarer
Anonym

Inte illa , färdiglagad/köpemiddag både lördag och söndag ! Varför gör ni inte annat än städar i helgerna när du klagar över hur tråkigt du/ni har ?

2012-01-16 @ 07:58:08
Rebecka

Då är det ju tur att det blev kycklingsallad :-) i lördags behövde vi verkligen städa och va ska man göra när alla är upptagna, när man inte har så mycket pengar osv? Varje helg kan ju inte va rolig, har jag inte rätt? Ibland måste man bara ha så tråkigt så man ruttnar :-P

2012-01-16 @ 08:51:36
Anonym

När man inte har så mycket pengar kan man laga mat hemma och det finns saker man kan göra som inte kostar en förmögenhet. Entreer till museum kostar ungefär vad er köpe-mat kostar.

Helt sant att det finns tråkiga helger men det kan man göra någoy åt om man inte vill ha tråkigt!

2012-01-16 @ 10:40:02
Rebecca

I lördags hade jag ingen lust att laga mat och dessutom va både jag och gubben sugna på kycklingsallad och igår trodde vi att vi skulle få middag så därför hade vi inte plockat fram nåt ur frysen och sen hade jag ingen lust att ställa mig och göra middag halv 9 på kvällen så därför fick det bli en nödlösning.



Jag tror inte att Thea skulle uppskatta museér än, nu för tiden blir hon otålig ganska fort av att sitta i vagnen alltför länge så helst ska man göra nåt som hon kan va me på :) Så nu i helgen funderar jag på att åka till Andy's lekland me hela familjen för det är gratis och då får Thea leka massor :)

2012-01-16 @ 10:50:26
Anonym

Utgår ni från att ni ska bli serverade middag när ni åker till Patriks föräldrar och dessutom bjuder er själva på eftermiddagen ??!

Att gå på museeum var inte tänkt som barnaktivitet utan för er som väl är vuxna.

Andylekland passar för Thea men ni kan ju även behöva vuxenaktiviteter/stimulans!

2012-01-16 @ 11:00:22
Rebecca

Vi utgick inte från nånting men oftast när vi åker dit runt middagstid så brukar vi få mat och det har hänt mer än en gång att vi precis har ätit middag hemma och när vi kommer dit så bjuder dom på middag. Och vi vill inte va ohövliga och inte äta när dom bjuder på middag trots att vi är mätta så därför togvi det säkra före det osäkra igår.



Jag och Patrik ska se nordman spela i slutet av månaden så då får vi egentid :) Jag tycker det är viktigare att vi försöker hitta på nåt att göra tillsammans me Thea :)

2012-01-16 @ 11:11:41
Anonym

var det inte i lördags som ni åt kebab till middag? varför gick ni inte till en park med tea och lekte lite så att hon får stimulans, gunga, åka kana, leka i sanden? eller så kunde ni gå till någon djurpark, typ 4h gård, som kanske finns i närheten? båda alternativen är ju gratis

2012-01-16 @ 20:46:51
Rebecka

Det är inte så himla roligt att va ute och gunga och åka rutschkana när det snöar och är svinkallt. Och så vitt jag vet finns ingen 4hgård i närheten. Men som jag skrev så ska vi till ett lekland i helgen :-D och jag är medlem på en sida som heter barn i stan, dom tipsar om va som händer runt om i Stockholm för barn i olika åldrar, jätte bra sida :-)

2012-01-16 @ 21:46:20
Anonym

det kanske inte är roligt för er men för tea. sätt på er alla bra kläder så klarar ni kylan bra. lite snö har aldrig skadat! vad jag har uppfattat det som är att ni är hemma ganska mycket. ut och lek med er dotter... även på vardagarna när ni är hemma. det är mer än nyttigt för barn att träffa andra barn. specillt nu när du inte går till mammagruppen där tea får leka av sig. hur går det på den nya mammagruppen? men hur ofta gör ni något anpassat för tea? med tanke på barn i stan sidan så verkar de inte rekommendera så jättemycket eftersom ni aldrig gör något!

2012-01-16 @ 21:58:45
malin

ingen aning om vem du är..men jag känner rebecca och vet att hon försöker på sina allra bästa sätt. så varför klanka ner på henne? känner du henne väl eller?

2012-01-16 @ 23:08:20
Rebecka

Ja, såklart att det är roligt för henne och jag håller me om att vi måste bli bättre på att hitta på saker me henne :-) jag går inte på nån mammagrupp men ska gå till öppna förskolan på torsdag :-) nja, den hemsidan har mest aktiviteter anpassade för barn från ett år och uppåt men ibland har dom teater och lite sånt där för mindre barn. Har faktiskt glömt bort den sidan men imorgon tänkte kolla va som händer i helgen och om nåt är gratis :-)

2012-01-16 @ 23:10:35
Sophia

Det finns en 4h-gård jättenära som vi alltid går till. Den finns i Aspudden ;)

2012-01-26 @ 19:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!