Läggningsdags :)

 
Såhär sitter jag me Thea innan läggdags och jag älskar det! :) Älskar att ha henne liggandes i famnen
och få vagga henne till sömns. Saknar den sortens närhet men istället blir man ju överöst me kramar.
Men just den här rutinen får mig att blicka tillbaka på när hon va spädbarn och man satt och vaggade
henne. Får massa ångest över hur stor hon har blivit. Min alldeles underbara och älskade dotter <3



Kommentarer
Anonym

Dumt att börja om med det då kanske du får vagga henne till hon blir 5 år.

Svar: Jag tycker inte att det är ett dugg dumt. Både jag och Thea älskar den stunden och jag ser inget som helst fel me massa närhet. Tycker synd om dina barn om du har barn. Du verkar va en ganska känslokall person som inte gillar närhet.
Rebecca

2012-07-02 @ 10:54:03
Anonym

Dela gärna med dig till Patrik med natta stunden, Jag tycker att det är bättre att hon får vällingen i sällskap än som du/ni gjorde tidigare då hon fick natta sig själv med vällingflaskan i sängen.
Thea är inte tjock vilket som sagts i tidigare inlägg.

Svar: Thea kommer inte till ro i Patriks famn, vi har försökt flera gånger för jag tycker också att det vore en jätte mysig stund för dom två men va ska man göra =/ Dom får sitta i soffan och mysa innan jag tar över :)
Rebecca

2012-07-03 @ 07:14:41
Anonym

haha mitt barn får närhet på alla sätt men att vagga en unge på snart 1.5 år i famnen är lite överdrivet, tycker man försummar barnen. Snacka om att barnet inte bli självständigt.

Svar: Men hur fungerar du egentligen? Vissa personer kan ju verkligen förvåna mig. Jag försummar inte min dotter för fem över för att jag vyssar min dotter medan hon äter. Och när hon fick flaskan i sängen så va inte det bra. Och när jag vyssar henne när hon äter så är inte det bra. Hur ska hon få flaskan då? Upp och ner kanske? Min dotter är väldigt självständig ska du veta.
Rebecca

2012-07-05 @ 23:58:59
LindaH

Alltså vill du vagga henne så gör det, skit i vad andra säger.. jag skulle dock inte göra det för har många bekanta varav en vaggar sin 4 åring haha.

Svar: Tror folk har missuppfattat mig. Jag "vaggar" inte henne. Jag vyssjar henne medan hon äter bara, sen lägger jag ner henne i sängen. Enda gången jag verkligen vaggar henne är när hon ska sova efter lunch och oftast somnar hon i min famn bara vi sitter i soffan och myser.
Rebecca

2012-07-06 @ 18:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!