Jobbig kväll

Idag satte jag igång me gymmet idag och det va underbart :-D jag oroade mig för att ha gått upp massa vikt eftersom att jag inte har gymmat nåt på två veckor och inte haft nån vattengympa så jag blev jätte förvånad när jag ställde mig på vågen och hade gått ner lite över ett halv kilo. Det gjorde min dag kan jag lova. Men sen på kvällen tog Patrik ett kort på mig när jag badar me Thea och jag är så vansinnigt fet och äcklig. Trots att jag har gått ner mer än 7 kg så syns inte det. Jag försöker verkligen gå ner i vikt. Ikväll är det bara ingen bra kväll, bröt ihop i duschen och bara stod och grät i evigheter. Jag hatar verkligen mig själv och min kropp, självförtroende vet jag inte ens va det är för nåt längre. Jag skäms över att Patrik ska ha en sån ful flickvän. Vissa dagar är bättre, då kan jag tycka att jag ser okej ut men ikväll är det bara skit.



Kommentarer
Erika

åhhh jag vet precis hur det är! Såsjukt jobbigt med dom dagarna man tycker att allt ser bara rentförjävligt ut!! Men keep on fighting!

2012-03-29 @ 22:35:07 | http://kexy.blogg.se/
Anonym

Här är ett tips, visst är det bra att träna de yttre magmusklerna, alltså de som ger en magrutor. Men dom man ska träna för att bli lite smalare är de inre. De kan man träna genom att göra situps åt sidan liksom:)

ville bara komma med ett tips, lycka till och fortsätt kämpa! :):)

2012-03-30 @ 05:28:46
Madeleine

Även om man inte kan tro det så har jag samma problem. Känner mig äckligt tjock och ful ibland (för det mesta) Man vill bara kräkas på sig själv.

2012-03-31 @ 09:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!