Vårkänslor

Vilket härligt väder det har varit dom senaste dagarna fast idag har det dock blåsigt stormvindar. Men solen har värmt riktigt skönt stundvis :) 
 
Idag har jag och thea myst ett par timmar :) jag hämtade henne på förskolan vid halv 12 och så åkte vi till mormor några timmar.  Vi lekte och målade och umgicks.  Vid 5 så lämnade jag henne hos P och så åkte jag hem till min älskling som stod och gjorde middag :) vilket påminner mig om att jag måste bli bättre på att laga middag men vi har alltid samma råvaror i frysen och äter alltid samma mat :/ har ju inte råd att köpa mat heller men ska försöka köpa kyckling och lax iallafall :)
 
 
 Igår kväll va älsklingen på gymmet,  han ville att jag skulle följa me men jag va trött och hade huv
udvärk.  Men imorrn kväll ska vi köra ett pass tillsammans och så hade jag tänkt simma några vändor på förmiddagen :) det är så skönt att va igång igen  men jag måste börja me mina promenader igen, saknar att gå en sväng efter maten. 
 
Nu ska vi väl gå och lägga oss, som värsta pensionärsparet :/ haha. Nä, är bara väldigt ovan vid att lägga mig kl 8 :/ men vi hörs imorrn kanske :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!