Nu mår jag som bäst :)

Nu är jag äntligen hel igen, nu har jag mina två älsklingar hos mig igen och jag är så glad och mår verkligen bra. Jag vill verkligen inte prioritera bort nån av dom, allra helst Thea. Och Thea skötte sig exemplariskt igår kväll och jag är så stolt över henne. Fick även tummen upp av älsklingen även om jag har en för snäll ton när jag säger åt Thea och det är jag medveten om också. 
 
 
Imorse vaknade stumpan kl 8 och kom och kröp ner hos oss och så låg vi och mös till strax efter 9, då gick jag och Thea upp och gjorde frukost och låg i soffan och mös. Jag hoppade in i duschen och vid 11 kom älsklingen också upp :) vi gjorde oss ordning och så åkte vi iväg på kalas hos As kusinbarn som fyllde 1 och det va massa folk där och Thea skötte sig jätte bra :D det va ett par gånger då hon blev lite kinkig och grät men det gick över fort.  Hon lekte och hade en bra dag där :) hon kallade sollan (As kusinbarn som fyllde år) för sin lillasyster :P haha.  Det va verkligen jätte gulligt.  Vid halv 5 så började vi röra oss mot sickla för jag skulle in på elgiganten och köpa en elvisp. På väg dit somnade Thea så hon och A fick sitta kvar i bilen. Vi kom hem och älsklingen började bygga flygplan medan jag och Thea bakade kladdkakemuffins :) nu sitter hon och tittar på Frost och äter nybakade kladdkakemuffins, mitt stora hjärta är iväg och flyger och jag ska snart hoppa in i duschen.
 
 
Vi lär säkert höras imorrn kväll igen :) 
 
Tjingeling så länge :):



Kommentarer
Chris

Vad bra att det går så bra! Det är väl toppen att du har en snäll ton. Barn, precis som vuxna, mår bra när människor är snälla, lugna, lyhörda och mjuka. Stå på dig, tror att du vet bäst!

Svar: Ja det är verkligen superskönt att det går så bra :D jo, klart man kan ha en snäll ton men man måste ju visa sig auktoritär och visa vem som bestämmer och nu har Thea börjat skratta när jag säger till henne i snäll ton och då måste jag ryta ifrån ordentligt för att hon ska lyssna.
Rebecka

2014-10-25 @ 22:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!