Börjar allt om?

Trodde det värsta va över efter allt me As pappa men häromdagen började det om då två personer blev ihjälskjutna i axelsberg, i ett av husen som hans papa hade ägt och en av dom avlidna va den dom misstänkte hade skjutit As pappa. Så nu är A orolig och enligt mig, paranoid.  Han tror att dom avlyssnar hans telefon,  att dom står me kikare och massa sånt och han tycker jag är naiv och inte bryr mig men för mig är allt det här för mycket att ta in, det är som en beck-film. Men jag förstår honom verkligen, iranska maffian leker man inte med och jag kan vara i farozonen. Men det är för absurt för att jag ska va rädd. Jag försöker ställa upp för A men han förstår inte min reaktion, eller kanske bristen på den. Men nu är det allvar och det börjar jag inse, iranska maffian kan va ute efter A och hans familj om dom nu tror att det här va nån hämnd så jag vet inte va som händer nu, hur påverkar det här mig. Polisbeskydd,  skyddad identitet osv. Jag vet inte. Vaknade upp en morgon och grät, drömde att A hade blivit skjuten i sitt garage medan jag slängde soporna. Det kan skrämmande nog bli till verklighet och jag vill väl inte låta mig skrämmas men jag är livrädd, även A är rädd om mig och har blivit väldigt beskyddande. 
 
Men förutom den här skiten så är det bra. A har äntligen sagt "Jag älskar dig" och aldrig förr har dom orden haft så mycket innebörd som nu, efter nästan 1 års väntan och den väntan va så värt det,  vi satt och pratade allvar nån timme och vi vill båda ha en förändring hos varann för att det ska funka och vi pratade om Thea och sådär.  Det känns bra men nu är jag rädd att det här ska komma mellan oss. 
 
Vad har vi haft för oss dom senaste dagarna då? Inte alltför mycket. Vi va och hjälpte As lillasyster att köpa en micro, jag va på middag på min favoritrestaurang me Jessica och hennes pojkvän och det va verkligen jätte trevligt (A ringde när jag satt på tunnelbanan på väg dit bara för att höra min röst och höra att jag va okej, det har ALDRIG hänt förut), jag och A gjorde vår mänskliga plikt och röstade, vi va hos hans mamma och fikade och kollade på valvakan, dock somnade jag i älsklingens famn en stund men det va ändå trevligt :) 
 
Idag är det måndag och planen är att jag ska hem till mig och börja packa men bara tanken ger mig ångest, vill helst aldrig sätta min fot där igen. Fixade adressändringen idag iallafall :) Kommer bli lite rörigt framöver men ska försöka ha nåt slags schema för jag kommer ju bo både hos A och hos Maria men stå skriven hos A. Får fundera lite hur jag ska lägga upp det :) Kommer nog sluta med att jag bor hos Maria när jag har Thea och resten av tiden hos A. Får ha min övernattningsväska redo jämt :P Men hellre att det är jag som behöver flytta omkring än att Thea ska flytta omkring. 
 
 
Nu ska jag tömma diskmaskinen, bädda sängen och ta en dusch :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!