Bra dag, dålig kväll

Idag hade jag planerat att åka till skärholmen för att prova mina converse så A vet vilken storlek jag ska ha men då hörde Mickis av sig och undrar om jag ville följa me till stan så vi möttes upp vid halv 1 :) käkade lunch på ett grekiskt ställe och det va så gott :D sen gick vi i en miljard affärer. Haha. Men det va roligt att umgås me henne, vi känner inte varann så bra och vi har aldrig umgåtts själva (mickis är As kusins flickvän). Vi va verkligen överallt känns det som och vi va inne i exklusiva butiker,  det kändes konstigt.  Man kände sig felplacerad.  Haha. Efter många timmars gående så åkte vi hemåt vid 19-tiden efter en jätte bra dag.  
 
Fixade ordning lite nudlar när jag kom hem och då kom min hyresvärd för att visa lägenheten för nån tjej.  Det ska faktiskt bli så jävla skönt att slippa den här lägenheten. Jag vantrivs verkligen här, nu ligger jag i soffan och kollar på tv och det enda jag hör är deras jävla tv och ändå har jag rätt högt på min tv. Blääää. Har haft en dålig kväll. Känner mig så ensam och så otroligt deppig. Finns massa saker som jag måste ta tag i men just nu orkar jag ingenting. Och jag vet exakt vad jag behöver för att få ny ork och ny kraft, jag måste träffa A, bara ligga i hans famn och få glömma allt ett tag.  Sen är jag redo för alla måsten.  Det har jag märkt förut,  han hjälper mig att må bättre psykiskt, han ger mig kraft att orka. Den killen gör mig hel när jag är trasig. Ingen kan få mig att må så bra som han. 
 
 
Ska kolla på tv en stund till och sen blir det sängen.  Imorrn får jag se va som händer,  ska hämta min älskade dotter på eftermiddagen iallafall :) 
 
Natti natt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!