Hos dig hör jag hemma

Den här helgen  va precis va jag behövde, jag har mått så bra och varit så lycklig.  
 
I lördags åkte jag och lämnade av Thea hos Maria och sen hem till A som landade på Arlanda samma morgon,  va faktiskt jätte nervös :/ vet egentligen inte varför.  Men det va underbart att få träffa honom igen,  att få pussa och krama honom igen. Han skämde bort mig rejält och jag blev så glad för allt, har aldrig fått sådär mycket av en pojkvän förut så jag kände mig väldigt speciell och A har aldrig köpt saker till nån tjej förut.  Jag fick underkläder från victoria secret, parfym från escada och ralph lauren, shampoo, balsam och anti-frissolja från moroccanoil,  primer från smashbox, vita converse. Jag satt där och va helt mållös.  Jag frågade va han hade köpt till sig själv och det va nästan ingenting,  nån parfym och ett par skor typ. Efter alla presenter så satt vi och tittade på massa bilder från new york och A berättade lite därifrån. Vi åkte och käkade på e4-baren och sen åkte vi till A och bara mös och pratade och vid 9 så skjutsade han mig till visättra, ville stanna kvar men eftersom att jag skulle upp så tidigt på söndagen så var jag tvungen att åka.
 
 
 
 
Hos maria va det full rulle och fullt me folk  :P kaos när man allra helst vill det. Jag badade Thea iallafall  och lagom tills hon skulle sova så hade det lugnat ner sig :) jag skickade ett sms till A och frågade om jag fick ändra civilstatus på fb för jag tyckte att det kändes som att vi va tillsammans men han har ju inte vetat hur han känner men jag fick iallafall svaret att jag kunde byta civilstatus där för han kände också att vi va tillsammans och det är det här han vill så jag blev så otroligt glad. Jag har fått tillbaka mina älskade pojkvän och den här gången känns det bättre än någonsin. När A fortfarande va i new york så skrev han och ville att jag skulle flytta in hos honom igen men jag är tveksam till det. Jag vet hur det slutade förra gången och jag tänker inte riskera nåt nu. Kommer sova mycket hos honom men vill inte bo där permanent. Iallafall inte så länge jag är arbetslös.  Men det är hos honom som jag hör hemma, där finns min trygghet.  Jag älskar honom verkligen och han älskar verkligen mig även om han aldrig säger det men hade han inte älskat mig så hade inte gett oss så många chanser. Nu är vi som ett normalt nyförälskat par :) 
 
Igår gick vi upp i ottan och gjorde oss ordning för att åka till grönan, moa har världens jävla morgonhumör så det va riktigt livat på morgonkvisten men vid halv 11 kom vi äntligen iväg :) vi  hade en underbar dag på grönan och Thea åkte massor karuseller och skrattade massor.  Favoriten va helt klart lilla fritt fall och den hon hatade va blå tåget, hon va jätte rädd, satt och grät och sa jag vill inte och jag kunde inte göra så mycket mer än att försöka hålla om henne.  Moa och Jennifer tvingade mig att åka insane och det va det värsta jag varit med om, jag lovar att jag dog.  Jag får sån dödsångest av saker som åker upp och ner och den där hängde upp och ner över vattnet i flera sekunder.  Fy fan! Aldrig igen!  Sen åkte jag jetline och twister,  bergochdalbanor är min grej :D efter 4 timmar så fick det räcka och jag skulle ju lämna Thea hos patrik så vi åkte hem vid halv 4. Det va jobbigt att lämna Thea för hon va helt förkrossad,  skrek att hon inte tyckte om pappa medan tårarna sprutade och hon klamrade sig verkligen fast vid mig :( det va hemskt. Men hon brukar lugna ner sig fort.  Jag fick skjuts till A  och där somnade jag med desamma medan han duschade och fixade sig.  Det va så skönt! Vi åkte till coop och handlade och sen hem och gjorde middag och jag tog en dusch innan vi lade oss i soffan och tittade på taken 2. Stackars A har jetlag och sov inget inatt och jag sov inte heller många timmar men det va den bästa natten på lääääänge.  Han låg och höll om mig, jag fick hålla om honom,  han låg och klappade på mig och pussade på mig och jag kände mig så omhändertagen och så älskad.  Vi gick upp kl 5, A började jobba idag och jag tycker så synd om honom men jag hoppas bara att han får sova inatt. 
 
 
 
Jag kom hem imorse vid 7 och då sov iallafall jag i 2.5 timme, det va välbehövligt :) har legat i sängen sen dess och bara slappat,  kommer nog fortsätta med det nån timme till. Tänkte diska och småplocka lite och ikväll hämtar A upp mig för jag ska hämta flyttlådor hos honom och börja packa :D 
Nu vill jag bort härifrån.  
 
Vi hörs ikväll :) 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!