Inte många dagar kvar nu :D

Fy tusan va jag hade ont i varenda mikroskopisk cell i mina ben inatt när jag gick och lade mig, kunde knappt vända mig i sängen och jag va så trött så jag somnade så fort huvudet nuddade kudden och imorse va det riktigt kämpigt att masa sig upp men va så illa tvungen.  
 
Tillbringade förmiddagen i tvättstugan,  sista gången där, yeeeeey :D duschade och gjorde mig ordning.  Åkte till telefonplan  och va inne på hemköp en sväng för att handla lite och sen knallade jag bort till min intervju :) vore toppen om jag får det, tar ca 15 min att gå från A :D men intervjun gick bra och det kändes väldigt bra :) dock kändes hela förskolan rörig men den är ny och den är gigantisk.  Det är 3 förskolor i 1 så som jag fattade det som. Men det va modernt me ljusa, fräscha och gigantiska rum. Och det bästa av allt, ena tjänsten är ett grav.vik vilket betyder jobb i ca 1-1.5 år framöver :D jag skulle verkligen behöva det här jobbet mer än någonsin nu. Bara att hålla tummarna stenhårt nu. 
 
Åkte och hämtade min älskade dotter,  hon blev jätte glad att träffa mig och jag va såklart glad att träffa henne igen.  Vi gick hem till mig och hon ville såklart kolla på sin sköldpaddsfilm medan jag gjorde mat :) fast hon hjälpte till lite :P vi käkade och sen fortsatte jag att packa och nu är faktiskt det mesta nerpackat som jag kan packa ner. Planen är att tömma lägenheten på lördag,  städa ur den på söndag,  lämna nycklarna och få tillbaka min deposition på måndag alt söndag kväll :) fy fan va underbart! 
 
Jag och Thea låg i sängen och busade/mös och vips hade hon somnat :) min underbara och älskade dotter.  
 
 
Men snart blir det sängen även för min del :) börjar bli trött och imorrn ska vi på playdate me Carro och melker, lite synd att sigge är på dagis dock men äh,  barnen kan ju leka ändå :) vi höres imorrn me största sannolikhet :) natti natt.  
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!