Kärlek,vänskap,saknad,ensamhet

Igår va det action i visättra, tittar ut genom fönstret och tänker för mig själv att himlen såg väldigt mörk ut men det va kolsvart rök som täckte himlen.  Jag skulle precis gå och handla lite så då såg  jag att det va 3 bilar som brann.  Va rök överallt. Sen skickade en gammal klasskompis en länk från Aftonbladet,  då hade ica pulsen i flempan blivit rånat och i samband me det hade nån tänt eld på bilarna. Helt galet.  
 
Jag va uppe hos maria till halv 3 och sen åkte jag för att hämta prinsessan på dagis :) som jag har saknat henne. Vi gick hem och tittade på film och så gjorde jag middag och sen va vi ute på gården 1 timme innan det va dags för duschen och så låg vi i soffan och kollade på hajar som hajar. Trodde hon skulle somna men icke.  Vid 9 kom maria förbi me min packning och efter det så gick vi och lade oss :) thea va så duktig och somnade utan napp :D där har vi en varmblodig tjej,  hon va så svettig och så ska hon ligga tryckt mot mig :P haha.  
 
Imorse vaknade vi vid 7, vi låg och kramades och så åt vi frukost och tittade på barnprogram innan det va dags att gå till dagis. Vinkade hej då och så gick jag till gymmet och jävlar va det va skönt :D har verkligen saknat träningen så mycket.  Men jag hade bara tur idag för tydligen ligger jag efter me en räkning så dom har stängt av mitt kort :( det går bra för mig nu :/ men det blev ett kanon benpass och dom har fått in nya fräscha maskiner också :D Tog en halvtimmes promenad hem och åt lunch och sen hade jag tvättstugan mellan 13-16. Efter det gjorde jag middag och nu sitter jag i min ensamhet och kollar på idol.  
 
Saknar världens finaste och underbaraste A :( han kan verkligen överraska och förvåna mig. Från att va smådryg och sådär till att bli världens kärleksfullaste,  omtänksamaste och snällaste kille på bara några dagar. Han har köpt en present till mig i new york och så skulle han in på victoria secret och sen undrade han om det va nåt som jag ville ha så jag sitter och skriver en liten önskelista :) högst på listan är ett par converse och moroccanoil-produkter :) jag är så fullkomligt förälskad i honom och jag har aldrig velat haft nån så mycket som jag vill ha honom, jag har varit kär många gånger men det här är så mycket mer än så, det här är djupare och genuint äkta. Jag älskar honom. 
 
Jag saknar min sister in crime.  Känns som om jag håller på och förlora henne och det är enbart mitt fel.  Jag är en dålig vän. Men oavsett om jag suger på att höra av mig så finns hon alltid i mina tankar och jag älskar henne så otroligt mycket.  Vår relation har varit upp och ner men vi hänger kvar vid varann, vi kämpar vidare trots att våra liv ser så olika ut och vi försöker hitta tid för varann.  Jag vill verkligen bli en bättre vän för jag vill inte förlora henne. Hon är min stöttepelare, mitt bollplank, min bästa vän och min fru för fan.  Jag måste verkligen skärpa mig! 
 
Har tänkt endel på min vräkning och jag skäms för att säga det men nånstans där inne så är jag lättad.  Jag trivs verkligen inte här och jag mår dåligt här.  Ja, det är ett boende, ett tak över huvudet och jag är kanske bortskämd och kräsen men va spelar det för roll.  Jag ville inte bli vräkt,  det va inte mitt val.  Men jag måste tänka positivt :) jag hade ju inget annat val än att bo här men nu har jag inte det valet längre.  
 
 
Ikväll är en småtuff kväll,  känner mig ensam :( jag är visserligen ensam och jag hatar det. Men det är bara imorrn kvar och sen kommer Thea :D 
 
Nä, dags för en dusch och sen sova :) natti natt :) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!