Lyckan varar aldrig länge

Börjar tröttna på att låsa bloggen,  låsa upp bloggen osv bara för att det finns idioter och annat som inte behöver läsa min blogg av ren nyfikenhet så därför har bloggen legat på is ett tag och jag har bestämt mig för att ge ut lösenordet till personer som jag godkänner och den kommer inte låsas upp på väldigt länge.  Orkar inte me all dramatik och skitsnack som annars medföljer.  Skriver bloggen för min skull,  inte för nån annans.  
 
Det har väl inte hänt så mycket sen sist,  eller jo, det kanske det har.  Har ingen koll. Haha. 
 
Har umgåtts me min älskade dotter som växer så det knakar,  hon börjar verkligen bli en stor och självständig liten dam :) maria har köpt bil så igår tog vi en tripp till Norrköping och överraskade min mormor :) vi sov hos min morbror och hans familj och det va jätte trevligt och roligt att träffa alla igen :) va 1 år sen sist,  synd att jag inte hade Thea men nästa gång ska hon få följa me :) Min älskade A är i new york och kommer hem om 5-6 dagar, saknar honom så fruktansvärt mycket.  Va hos honom hela fredagen och det va den mysigaste, kärleksfullaste och bästa dagen på evigheter.  Jag vågar nästan påstå att vi kanske är tillsammans igen :) det kändes verkligen som det då och jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär för jag är så jävla lycklig och mår så bra me A. 
 
Jag är fortfarande arbetslös och söker jobb för fullt,  är snart även hemlös då jag blir vräkt i månadsskiftet sep-okt. Jag mår inte sådär jätte bra psykiskt, oroar mig mycket och nu klarar jag verkligen inte av att va ensam, fick en panikångestattack för några dagar sen så efter det har jag sovit hos maria.  
 
Men imorrn ska jag hem, har Thea från imorrn tills på tisdag och sen torsdag-söndag :) saknar henne så extremt mycket också!  
 
Har påbörjat projekt sluta röka och dom senaste dagarna har det väl gått åt helvete när jag mått skit men ska försöka igen,  har lovat A och det är ett löfte jag vill hålla.  Tänkte även sätta igång me gymmet igen och träningen,  måste få annat att fokusera på nu för att orka.  
 
 
Ska försöka att uppdatera bloggen ett par gånger i veckan iallafall :) ha en trevlig kväll :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!