Måste bli mogen

A har verkligen fått mig att se på mig själv ur ett annat perspektiv, han har tvingat mig att granska mitt beteende. Det har varit nytt för mig och i början kändes det som att han ville forma om mig och det gjorde mig ledsen men nu har jag insett att han gör det för min skull.  Jag har liksom bara varit jag och kört mitt race, vilket har varit omoget och barnsligt många gånger. Nånstans i mitt naiva beteende är jag 15 år och kan bete mig hur som helst men jag är faktiskt 26 år OCH mamma, jag kan inte fortsätta som jag gjort.  Jag måste växa upp, bli en mogen kvinna och mamma. Jag har ett barn att ansvara för, jag ska vara en förebild som min dotter kan se upp till. Utan As hjälp så hade jag fortsatt mitt omogna beteende,  jag faller lätt tillbaka i gamla spår men jag har utvecklats och vuxit så enormt på bara några månader.  A har engagerat sig i mig, han har fått stå ut me endel men än har han inte gett upp hoppet och det får mig att tro på mig själv.  
 
Inatt låg vi och smsade i nästan 1.5 timme :) eller inatt , imorse snarare för klockan va närmare halv 4 när vi började :P Blev en rejäl sovmorgon iallafall. Gick upp vid halv 11, käkade frukost, tog tag i disken,  hoppade in i duschen, spelade in en videohälsning till mitt hjärta och han blev jätte glad :D pratade me min fina fru och hennes stöd och engagemang för att hjälpa mig värmde så otroligt mycket :) hennes pojkvän är verkligen one of a kind,  jag har träffat honom några gånger och känner inte alls honom speciellt bra men ändå va han generös nog att bjuda mig på en dagskryssning nästa helg me buffé och sådär och jag blev verkligen jätte glad.  Är så otroligt tacksam för alla underbara människor som jag har i mitt liv och som vill hjälpa mig. Jessica,  kenny, A, hans mamma, maria, mamma, stadsmissionen.  Utan er alla så hade jag gett upp. Jag kommer va er evigt tacksam.  
 
Jag hämtade stumperumpen vid 4 och så gick vi hem och slöade i soffan innan jag började me middagen.  Efter maten gick vi ut på gården 1 timme och sen blev det duschen,  nagelklippning, tandborstning och nattning :) 
 
Nu ligger Thea och snarkar  för fullt och jag ska också sova så god natt på er :) 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!