Orkar jag mer?

Igår städade jag, tvättade, bytte sängkläder och gjorde fint hos älsklingen. På kvällen hade jag en anställningsintervju och jag hoppas att den gick bra, om jag skulle få det jobbet skulle så många problem försvinna.  Det är en fast heltidstjänst 5 min från A, rena drömmen. Det är bara att hålla tummarna!  Kom hem och då va älsklingen hemma, jag åt och sen bakade jag en äppelpaj men hade för mycket smör så det blev karamelliserade äppelbitar :/ haha. Ska göra om den ikväll.  
 
Natten va jobbig, låg vaken ett par timmar och hade sån ångest över mitt liv.  Många gånger vill jag bara avsluta allt, slippa allt, få försvinna.  Den känslan va så intensiv inatt.  Det va länge sen jag hade självmordstankar men nu börjar dom komma igen :( nu är allt för mycket,  för mycket problem,  för mycket oro, för mycket kaos. Jag vet inte hur länge jag orkar. Önskar bara att nåt kunde lösa sig,  en början iallafall.  Det som oroar mig mest är mitt umgänge me Thea nu,  vet inte när jag kommer kunna ha henne igen,  mina ekonomiska problem, skulle hjälpa en släkting men hamnade själv i skiten, och såklart vart fan jag ska bo. Jag vill verkligen inte bo me A för jag är så rädd att det kommer ta slut mellan oss igen och skulle det göra det nu så skulle det va droppen, då skulle jag ge upp allt,  skita i allt. Jag mår så skit psykiskt, kan inte koppla av helt, alltid ligger mina problem i bakhuvudet och gnager.  Jag försöker hålla skenet uppe men snart rämnar min fasad. Thea förtjänar ett tryggt och stabilt liv och det är jag oförmögen att ge henne nu. Har tänkt tanken på att ge P ensam vårdnad just för att mitt liv är kaos men jag skulle aldrig kunna ge upp Thea, svika henne. Men tanken finns där och det är jobbigt. Jag vill ge min dotter trygghet och stabilitet men jag kan inte och jag har enorma skuldkänslor.  När ska mitt liv bli  bättre?  Snart måste det vända för snart ger jag upp. 
 
Idag är jag riktigt trött,  skulle gärna vilja sova men när jag försöker så kommer alla tankar direkt.  Ligger i soffan och kollar på MTV,  tänkte göra frukost,  sätta på diskmaskinen och bädda sängen.  I eftermiddag ska jag till lägenheten för att tömma det sista, hämta mer kläder och städa ur den. Maria och mamma skulle komma och det hoppas jag verkligen,  det beror på om det fanns nån bensin i bilen.  Annars vet jag inte hur jag ska kunna tömma allt.  Och imorrn ska jag lämna nycklarna liksom.  
 
 
Vi hörs nog imorrn. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!