Så skönt!

I fredags va jag och Thea på playdate me carro och melker och det va jätte trevligt :) Thea va så snäll mot melker som är yngre,  hon va så omhändertagande, hjälpsam och snäll :) hon kommer verkligen bli en jätte bra storasyster och jag längtar tills det är dags :) vi lekte nån timme och sen gick jag och thea och handlade innan vi promenerade hem :) väl hemma somnade både jag och Thea  och sov några timmar,  klockan va närmare 5 när vi vaknade och då gjorde vi middag och kollade på film och vid midnatt gick vi och lade oss.  
 
Trodde på en härlig sovmorgon men halv 8 slog prinsessan upp ögonen. Vi tittade på barnprogram och jag fortsatte packa.  Vi gjorde oss ordning och så åkte jag upp till flempan för att lämna thea hos mamma.  Maria kom och hämtade upp mig och så hyrde vi släp och åkte hem till mig där älsklingen mötte upp oss.  Vi fick plats me alla möbler i släpet vilket va jätte skönt,  då slapp man åka flera gånger.  Hos maria fick vi massa bärhjälp då moas kompisar hjälpte till så det tog ca 20 min att få upp allt i lägenheten :) vi åkte och lämnade släpet och sen åkte jag och älsklingen till lägenheten och plockade ihop lite kläder till mig innan vi åkte hem till honom.  Så skönt att äntligen ha flyttat därifrån!  Ska dit på onsdag och hämta det sista samt städa och på torsdag ska jag lämna nycklarna och få min efterlängtade och välbehövliga deposition.  
 
Vi åt middag och bara tog det lugnt :) Igår va älsklingen ute och flög och jag hämtade thea hos mamma för att lämna henne hos P och som vanligt skulle han tjafsa direkt.  Jag gick bara därifrån och åkte hem.  Väntade på A och så åkte vi och handlade på coop innan vi åkte hem och gjorde tacos till middag :) 
 
Idag är det måndag och en ny härlig vecka :) jag har spenderat hela dagen i Upplands väsby hos jessica och vi har haft det jätte mysigt.  Har verkligen saknat att umgås me henne :( 
 
 
Jag kom hem vid halv 7 och då åt jag och älsklingen middag och sen blev det en dusch och nu ligger vi i soffan men snart blir det sängen :) 
 
Imorrn ska jag städa, tvätta, byta sängkläder och så har jag en anställningsintervju :D vi höres! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!