Fan! Inte igen :(

Ligger och hostar lungorna ur mig medan snoret rinnet och jag  känner mig överkörd av en långtradare :( det va inte många dagar jag fick vara frisk :( förbannade skit. Är så arg och less på det här. 
 
Förmiddagen mådde jag bra och kände inte av nåt alls förutom lite irritation i halsen. Jag stod och fixade massa matlådor inför veckan och jag och Thea satt och spelade och bara hade det mysigt. Vid halv 3 åkte stumpan hem och jag knallade ner till gymmet, kämpade mig igenom 35 min på crosstrainern men sen gav jag upp, hade då så ont i halsen :( kom hem och duschade och lagade mat. Jag och A spelade bingolotto, såklart utan vinst. 
 
 
Nu mår jag rent ut sagt förjävligt :( blir hemma både imorrn och på tisdag minst. Håller tummarna att det är en kort förkylning som försvinner snabbt. Har verkligen inte tid att ligga sjuk. 
 
Första veckan med LBMRR är över och det har i överlag varit en toppenvecka, har skött träningen och kosten med några mindre undantag och vågade visade  -2.3 kg imorse, hade hoppats  på runt 1.5 kg som mest så jag blev jätte glad. 
 
Ha en bra kväll 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!