Sista dagen på mitt gamla liv

Som vanligt när det gäller mig och A har den helgen bjudit på massa mys men också mycket tjafs :( Åh va jag hatar att vi ska tjafsa om allt jämt, ibland så vill jag bara strypa honom, blir så arg! 
 
Men hur som helst. 
 
Igår började dagen me ett pass på gymmet, blev 50 min på crosstrainern samt mage/rumpa. Sen började jag och A tjafsa så då åkte jag iväg till chilli för att kolla på säng, A kom dit också och så blev vi sams. Jag hittade iallafall min drömsäng så den ska jag köpa i slutet av mars :D vi åkte till coop där jag köpte allt det som behövs till min diet som börjar imorrn. Vi åt middag på indiska och hade det så otroligt mysigt och kvällen avslutades på heron city, vi såg hunger games-mockingjay och den va jätte bra! Har verkligen blivit helt kär i dom filmerna. Gårdagen kändes som en nystart, jag kände mig nykär och allt kändes bara så bra igen. 
 
 
 
Idag fick jag äntligen gymma med A igen :D blev 50 på crosstrainern samt rygg/biceps. Gjorde även mina livs första marklyft idag och det kändes förjävligt, kom hem och grät :( tekniken är värdelös men det är bara att öva,öva,öva. Vi kom hem och jag ställde mig och gjorde massa matlådor inför veckan, det va ett meck att räkna all mat osv men me lite hjälp från A fixade jag det :) han åkte iväg för att köpa pizza och jag duschade och förberedde för vår bingolotto-kväll. När han kom hem så började vi tjafsade igen. Åhhhh va jag hatar det här! Lika mycket som jag älskar honom lika mycket hatar jag honom. Men nu får det räcka,jag tänker inte bli tillsammans med honom igen. Nu är det slut för gott. Jag är bara så rädd för att det ska bli som me P,att vi ska bli osams,börja hata varann och till slut inte ens tål att se varann, jag vill fortfarande ha honom i mitt liv som min vän. 
 
 
Imorrn säger jag hej då till mitt gamla liv, imorrn börjar ett nytt kapitel. Eller två egentligen :) Imorrn börjar jag LBMRR och min resa mot ett hälsosammare och lättare liv men jag börjar även på nytt jobb imorrn. 
 
Vi hörs nog imorrn kväll om jag orkar :P 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!